MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
27. siječnja 2020.  

DONJA MOTIČINA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Slavonski maraton test za Ironman Austrija 2012.

glas-slavonije.hr - 10. listopada 2011.
DONJA MOTIČINA - Poznati istarski maratonac iz porečkog Atletskog kluba "Maximvs" Robert Radojković u povodu 20. obljetnice odlaska motičanskih dragovoljaca u obranu Vukovara otrčao je maraton od Donje Motičine do Vukovara.

Veća naknada načelniku zbog službenih izdataka

glas-slavonije.hr - 23. prosinca 2011.
DONJA MOTIČINA - Vijećnici Općine Donja Motičina većinom glasova odlučili su povećati iznos naknade načelniku Željku Kovačeviću s 2.300 kuna na 3.000 kuna neto mjesečno, a bila je 2.300 kuna.

Sanctus izveo mjuzikl u crkvi Svih svetih

glas-slavonije.hr - 11. kolovoza 2011.
DONJA MOTIČINA - Svečana praizvedba mjuzikla “Samo reci riječ” zbora mladih Sanctus iz Donje Motičine održana je u nedjelju navečer u punoj crkvi Svih svetih u Donjoj Motičini.

Motičanski dragovoljci prisjetili se odlaska u napadnuti Vukovar

glas-slavonije.hr - 3. listopada 2011.
DONJA MOTIČINA - Općina Donja Motičina obilježila je u subotu 20. obljetnicu odlaska 15 motičanskih dragovoljaca u napadnuti Vukovar.

Vukšić se ne mora bojati konkurencije

glas-slavonije.hr - 15. studenog 2011.
NAŠICE - Načelnik Općine Donja Motičina Željko Kovačević, nedavno je na sastanku sa županom Vladimirom Šišljagićem upozorio na pokušaje opsturiranja otvaranja kamenoloma od strane vijećnika u Gradskom vijeću Našica i predsjednika Demokratske stranke

Počast vukovarskim braniteljima iz Motičine

glas-slavonije.hr - 30. rujna 2011.
DONJA MOTIČINA - U organizaciji Općine Donja Motičina danas i sutra će se održati proslava u povodu 20. obljetnice odlaska prve veće organizirane grupe dragovoljaca iz tog dijela Našica u obranu Vukovara.

Našice: U sudaru s kombijem poginuo 22-godišnji putnik u automobilu

dnevnik.hr - 24. prosinca 2012.
U prometnoj nesreći koja se oko 17,45 sati dogodila na državnoj cesti D2 kod mjesta Donja Motičina na našičkom području smrtno je stradao 22-godišnjak, a 48-godišnjak je ozlijeđen, izvijestila je večeras osječko-baranjska policija.

Kovačević: Nismo besmislena općina na državnim jaslama

glas-slavonije.hr - 25. siječnja 2012.
DONJA MOTIČINA - Mala i srednje razvijena, Općina Donja Motičina jedna je od rijetkih u Hrvatskoj koja se može pohvaliti da u posljednje tri godine bilježi nisku stopu nezaposlenosti te veliki komunalni i društveni napredak.

Skijanje za sve koji ne pate od luksuza

glas-slavonije.hr - 18. veljače 2012.
DONJA MOTIČINA- Skijalište Topolinka u Donjoj Motičini, nešto više od devet kilometara udaljeno od Našica, idealno je odredište za sve ljubitelje zime.

Najavljeni izmjera zemlje i uređenje vinske ceste

glas-slavonije.hr - 10. studenog 2011.
DONJA MOTIČINA - Komunalna slika na području općine Donja Motičina znatno je bolja nego prije dvije i pol godine, zaključili su jučer na radnom sastanku u Donjoj Motičini osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić i njegov domaćin

Općinsku riznicu napunila Županija i šumari

glas-slavonije.hr - 4. lipnja 2011.
DONJA MOTIČINA - Iako je općina Donja Motičina mala prema površini i broju stanovnika, to se ne može reći za proračun i projekte koje realizira.

U startu posao za 25 ljudi

glas-slavonije.hr - 29. rujna 2011.
DONJA MOTIČINA - Oko dva kilometra od naselja Gornje Motičine, na sjeveroistočnim obroncima Krndije, planira se otvorenje kamenoloma i, nakon kolovoske javne rasprave

U šikari se razmnožili štakori, a često dolaze i lisice

glas-slavonije.hr - 7. travnja 2012.
DONJA MOTIČINA - Na adresu našeg dopisništva u Našicama stiglo je anonimno pismo stanovnika Ulice braće Radić u Donjoj Motičini koji negoduju zbog zapuštene okućnice u njihovoj ulici, a koju, kažu, jedan suvlasnik ne održava već nekoliko godina.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing