MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
27. siječnja 2020.  

DORH ISTRAGA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Blokirana imovina HDZ-u

nacional.hr - 30. listopada 2011.
Hrvatska televizija objavila je poslijepodne da je prema neslužbenim informacijama zagrebački Županijski sud na prijedlog DORH-a odobrio zahtjev za blokadom imovine HDZ-a protiv kojeg je ovih dana kao pravne osobe proširena istraga u slučaju Fimi

Čehoku jednoglasno ukinut imunitet!

net.hr - 9. lipnja 2011.
Na zahtjev DORH-a i USKOK-a Mandatno imunitetno povjerenstvo jednoglasno je ukinulo imunitet saborskom zastupniku i gradonačelniku Varaždina Ivanu Čehoku zbog pokretanja istraga protiv njega.

DORH šuti o istrazi u slučaju "Patria"

nacional.hr - 19. siječnja 2012.
Državno odvjetništvo Republike Hrvatske (DORH) nije danas željelo otkriti u kojoj je fazi istraga u slučaju "Patria" zbog koje je u lipnju 2010. s finskim i austrijskim državnim odvjetništvom osnovan zajednički istražni tim.

Bajić: Ako je itko frustriran zbog curenja podataka, onda je to DORH

dnevnik.hr - 14. veljače 2012.
Curenje podataka iz istraga ugrožava ljudska prava, ali i cijeli tijek kaznenog postupka, izjavio je glavni državni odvjetnik Mladen Bajić.

Kosor: Bajiću, je li HDZ pod istragom?

glas-slavonije.hr - 22. srpnja 2011.
ZAGREB - Premijerka Jadranka Kosor ne odustaje od komunikacije s Državnim odvjetništvom, i htjela bi od njega doznati detalje o aktualnim istragama, premda su joj iz DORH-a nedavno poručili da nikoga ne mogu informirati o stanju istraga.

'Premijerkina ideja je skandalozna. Istraga je tajna, a ona bi na sastanak s DORH-om'

nacional.hr - 29. lipnja 2011.
"Državno odvjetništvo vodi tajnu istragu, takvi sastanci su strogo zabranjeni! Ideja je skandalozna"

DORH traži istragu kako se financijski 'gasio' Radio 101

business.hr - 8. rujna 2011.
Protiv bivših čelnika zagrebačkog Radija 101 Darija Duspera i Tamare Pavlice zatražena je istraga zbog sumnja da počinili nezakonitosti teške oko 18 milijuna kuna, a i njihov nasljednik Drago Perić

Karamarko lagao da je istraga anonimne prijave provedena po nalogu DORH-a

zamirzine.net - 15. lipnja 2011.
Dok se očekivalo reakciju Mladena Bajića, šefa DORH-a, na tvrdnje iz MUP-a o preuzimanju anonimke protiv SDP-ovca Slavka Linića, demanti je danas - premda pitijski - objavio riječki ogranak DORH-a.

HNB se ne želi prepucavati s Hanfom dok traje istraga

tportal.hr - 6. prosinca 2011.
Hrvatska narodna banka (HNB) je o svom postupanju u slučaju Credo banke dostavila detaljno očitovanje Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske (DORH)

Karlovačka gradska toplana pod istragom DORH-a

poslovni.hr - 19. veljače 2013.
Budući da je istraga u tijeku, Građanski pokret "Neću usluge toplane!" suzdržat će se od dodatnih komentara. Zamjenica glavnog državnog odvjetnika Inka Jurišić dostavila je koordinatoru Građanskog pokreta "Neću usluge toplane!

DORH istražuje aferu s podmićivanjem liječnika

net.hr - 8. kolovoza 2012.
Bivši ministar zdravstva Andrija Hebrang pozvao je na objavu imena navodno podmićenih hrvatskih liječnika u slučaju Pfizer. Izrazio je i sumnju da će istraga rezultirati optužnicom, kao što nije ni ona iz 2004. godine.

DORH: Žurna istraga o snimci Sanaderova iskaza

poslovni.hr - 1. prosinca 2011.
"Povodom dijela snimke koja je objavljena na internetskim portalima, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta priopćuje kako će od policije žurno zatražiti poduzimanje potrebnih radnji odnosno kriminalističkog istraživanja radi

Bajićev uspjeh: 45 afera, 1 presuda

net.hr - 15. studenog 2011.
Čak 45 istraga pokrenuli su USKOK i DORH unazad tri godine, no tek rijetke od njih stigle su do suda. Štoviše, u borbi protiv korupcije, postoji samo jedna pravomoćna presuda koja se odnosi na pronevjeru državnog novca. U njoj je pronevjereno 670.

Kako se 'mentalni sklop' premijerke Kosor mijenjao u glavi HDZ-ovog odvjetnika

nacional.hr - 26. srpnja 2011.
Nema apsolutno niti jedne zakonske ili podzakonske norme koja bi Državno odvjetništvo obvezala da se očituje o tome vodi li se istraga protiv HDZ-a, kao što u svom pismu od DORH-a traži premijerka Jadranka Kosor.

DORH: Istraga u predmetu Fimi media još traje, medijske tvrdnje preuranjene

poslovni.hr - 18. listopada 2011.
U povodu medijskih nagađanja o mogućem podizanju optužnice protiv HDZ-a, Državno odvjetništvo RH (DORH) danas je priopćilo da istraga u Uskokovu predmetu Fimi media još traje pa su preuranjene medijske tvrdnje o mogućim odlukama.

DORH od BMW-a traži da vrati "Sanaderov" blindirani auto

vecernji.hr - 2. siječnja 2012.
USKOK je, naime, tijekom istraga protiv bivšeg premijera Ive Sanadera otkrio da je blindirano vozilo plaćeno dva puta, doznaje Jutarnji.

'Sanader i Kosor su i službene i odgovorne osobe u HDZ-u'

tportal.hr - 20. listopada 2011.
Potvrda iz DORH-a da je istraga u USKOK-ovom predmetu o izvlačenju državnog novca preko tvrtke Fimi media 'još u tijeku' te kao 'preuranjena nagađanja' odbačene tvrdnje o tome da bi za mjesec dana na sud mogao i sam HDZ

Planirali su tajming širenja našeg mraka

nacional.hr - 27. listopada 2011.
Predsjednica HDZ-a i Vlade Jadranka Kosor je nakon potvrde o proširenju istrage u slučaju crnih fondova na HDZ kao pravnu osobu otvorila vatru na DORH i medije, upitavši se zašto iz istraga koje trebaju biti tajne stalno cure informacije.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing