MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
29. siječnja 2020.  

DROGERIE MARKT


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Tko su najbolji poslodavci

tportal.hr - 17. svibnja 2012.
METRO Cash & Carry, dm-drogerie markt i Kozmo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj u kategoriji velikih tvrtki.

DM povukao seriju dječje kozmetike

glasistre.hr - 14. prosinca 2011.
Maloprodajni lanac Drogerie Markt Hrvatska izvijestio je da su radi mjera predostrožnosti povukli iz prodaje jednu seriju dječje kozmetike Alverde Molkemichel.

Radnici rekli svoje: Kod njih bi željeli dobiti posao

net.hr - 23. siječnja 2012.
Već osmu godinu zaredom među hrvatskim je radnicima provedeno istraživanje o tome tko su im najpoželjniji poslodavci. Na prvom se mjestu treću godinu našao dm drogerie markt, ali ove su godine na listu ušla i neka nova imena.

Većina Hrvata promijenila bi posao, a da mogu, radili bi u DM-u

tportal.hr - 31. siječnja 2013.
Trgovački lanac DM - drogerie markt, četvrtu godinu zaredom izabran je za najpoželjnijeg poslodavca u anketi portala Moj posao, provedenoj tijekom prosinca na više od 1.700 ispitanika.

Hrvati su složni samo kad je jedno u pitanju: drogerie-markt

net.hr - 30. siječnja 2013.
Zanimljivo je da neovisno o gospodarskoj krizi više od polovine ispitanika (61 posto) često razmišlja o promjeni poslodavca.

DM i DHL među najboljim poslodavcima

poslovni.hr - 2. lipnja 2011.
DM-drogerie markt, DHL International i Lječilište Veli Lošinj najbolji su poslodavci u 2011., pokazuje izbor portala MojPosao. Svečana dodjela nagrada za najbolje poslodavce i najbolje prakse s područja upravljanja ljudskim potencijalima za 2011.

Najpoželjniji poslodavac otvara deset novih trgovina

net.hr - 1. veljače 2012.
Tvrtka DM drogerie-markt, koja je treću godinu zaredom zauzela prvo mjesto na ljestvici najpoželjnijih poslodavaca, ove godine planira otvoriti deset novih prodavaonica. U Hrvatskoj već imaju 135 trgovina i 1.123 zaposlenika.

Znate li koja tvrtka jedina posluje po zakonu?

net.hr - 30. listopada 2012.
Dm-drogerie markt jedino je analizirano poduzeće koje se nalazi u okvirima Zakona o financijskom poslovanju: naplaćuje potraživanja u izvanredna dva dana i izmiruje obveze u roku 22 dana. Osim toga, uopće nije zaduženo...

Tvrtka u kojoj je u samo godinu dana 17.000 Hrvata potražilo posao

net.hr - 18. listopada 2012.
Tijekom protekle poslovne godine dm-drogerie markt je zaprimio čak 17 tisuća molbi za posao, što s obzirom na visoke plaće u ovom trgovačkom lancu, koji već godinama slovi za najboljeg poslodavca u Hrvatskoj, i nije previše čudno.

Stranci tri puta poželjniji poslodavci

tportal.hr - 23. siječnja 2012.
Treću godinu zaredom prvo mjesto na listi 50 najpoželjnijih poslodavaca u istraživanju portala MojPosao zauzela je tvrtka dm drogerie-markt, a slijedi Hrvtski telekom.

dm ostvario više od 1,85 milijardi kuna prometa

liderpress.hr - 20. listopada 2011.
Maloprodajni lanac dm-drogerie markt Hrvatska u poslovnoj je godini 2010./2011., koja za tu tvrtku završava u rujnu, ostvario promet veći od 1,85 milijardi kuna, što je oko jedan posto više u odnosu na prethodnu poslovnu godinu

Članica “Golubice” dobila posao u dm-u

glas-slavonije.hr - 26. listopada 2011.
VUKOVAR - Društvo za pomoć mentalno retardiranim osobama Vukovar - Golubica i dm - drogerie markt d.o.o. Zagreb sklopili su Sporazum o suradnji na temelju kojega je 24.

Konzum račune plaća do 78 dana, DM samo 22

poslovni.hr - 4. studenog 2012.
Banka analizirala 35 poduzeća, u prosjeku dobavljačima plaćaju nakon 100 dana. DM-drogerie markt d.o.o. naplaćuje svoja potraživanja u dva dana, obveze namiruje u roku od 22 dana i uopće nije zadužen.

Daju bonuse, otvaraju saune, vrtiće... Jesu li to hrvatski naj poslodavci?

poslovni.hr - 20. siječnja 2012.
Od početka provođenja istraživanja u kojem je portal MojPosao birao najboljeg poslodavca, prvo mjesto pet godina zaredom osvajao je Hrvatski Telekom (HT). Zadnje dvije godine to mu je mjesto preoteo trgovački lanac DM-drogerie markt.

Mnogi će ove godine ostati bez božićnice, samo rijetkima 13. plaća

glas-slavonije.hr - 17. prosinca 2011.
ZAGREB/OSIJEK - Najizdašnije božićnice će i ove godine, već tradicionalno, isplaćivati Drogerie Markt (DM), kao trinaestu plaću, pri čemu prosječna plaća u toj tvrtki iznosi 7.000 kuna neto. Hrvatski Telekom svoje će zaposlenike obradovati s 2.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing