MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
28. siječnja 2020.  

DRŽAVNA REVIZIJA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Tko je sljedeći? Revizija spominje Hrkača, Kovača i Družaka

vecernji.hr - 9. ožujka 2012.
Državna revizija u izvještaju o Geofizici navodi još tri šefa Fonda koji su mu bili na čelu u trenutku kad su obavljane za reviziju sporne transakcije.

Usred krize zaposlili više od 100 ljudi i isplaćivali stimulacije

net.hr - 21. prosinca 2012.
Državna revizija je objavila izvješće za 2011. godinu koje pokazuje da su se, usred gospodarske krize, bivše uprave u javnim i državnim poduzećima razmetale novcem. No, na raspravu o izvješću u Saboru moglo bi se čekati i više od pola godine.

Uvertira u obračun s ratnim profiterima

poslovni.hr - 22. studenog 2012.
Nakon što Vrhovni sud odredi gdje je granica ratnog profiterstva, DORH se može pozabaviti i sa 903 tvrtke čiju je pretvorbu i privatizaciju revidirala Državna revizija.

Rusija pronevjerila 135 milijarda kuna

liderpress.hr - 12. siječnja 2012.
Ruska državna revizija je u godišnjem izvješću objavila da je iz državnog proračuna raznim kršenjima zakona pronevjereno 718,5 milijarda rubalja ili 135 milijarda kuna, što je rekord u posljednjih deset godina.

Državna revizija: Crkva krši zakon? Di su otišle pare?

net.hr - 30. svibnja 2011.
Ured za državnu reviziju se probudio! Teče i drugo desetljeće potpune samovolje katoličke crkve u raspolaganju javnim novcem, a Revizija se najzad sjetila napisati otprilike ovo: 'Hej! A zašto nas crkva ne izvještava na što troši novac iz proračuna?

Umjesto da zarade 220.000, izgubili 352 milijuna kuna!

net.hr - 15. rujna 2012.
Državna revizija češlja poslovanje zagrebačkog Holdinga. I dok se čekaju službeni rezultati, već i oni prvi daju naslutiti ono što svaki građanin metropole već dugo zna - troškovi gradskih poduzeća s gotovo 13.

Uvoznici državi uskratili dvije milijarde kuna carina i poreza

poslovni.hr - 9. srpnja 2012.
Državna revizija je pohvalila Carinu što je prvi put iskazala potraživanja u konsolidiranim financijskim izvještajima za državni proračun za 2011.

Reviziji za oko zapela HGK-ova zbirka skupocjenih slika

poslovni.hr - 23. prosinca 2012.
Državna revizija u nedavno objavljenom izvješću istaknula je da kupnja slika nikako nije opravdana. Pravo umjetničko blago otkrili su državni revizori tamo gdje su mu se najmanje nadali, piše Jutarnji list .

Ovako se rasipao državni novac u vrijeme krize

tportal.hr - 20. prosinca 2012.
Državna revizija potvrdila je medijske napise da pojedine državne tvrtke namještaju natječaje za nabavu vozila! Jutarnji list otkriva da su Hrvatske šume, primjerice, u 2011. potrošile 882.

Država duguje Fini 185 milijuna kuna

poslovni.hr - 19. prosinca 2012.
Taj je iznos dugovanja utvrdila Državna revizija u izvještaju o obavljenim revizijama za prošlu godinu. Ministarstvo financija godinama je obaveze prema Financijskoj agenciji (FINA) plaćalo u rokovima dužim od godinu dana, a na kraju 2011.

Državna revizija prijavljivala je DORH-u i tvrtke u vlasništvu Štroka i Todorića, ali i Ingru?

poslovni.hr - 12. ožujka 2012.
"Za koga je sve Državna revizija smatrala da je 'jamio' pa ga je prijavila DORH-u?" upitao je Tportal pomoćnicu glavnog državnog revizora Biserku Čoh Mikulec. Tu je krenulo nabrajanje.

Revizori tvrde: Nezakonito je privatiziran i Miloševićev Pastor

poslovni.hr - 3. ožujka 2012.
Iako svi državni dužnosnici redovito tvrde kako Državna revizija nije podnosila kaznene prijave kad bi revizori posumnjali da je u pretvorbi i privatizaciji hrvatskih tvrtki počinjeno neko kazneno djelo

Državna revizija u Zagrebačkom holdingu: Plaće i do 38.000 kuna, a nitko ne zna što rade

poslovni.hr - 12. rujna 2012.
U Vukovarskoj ulici, u zgradi od oko 6 tisuća četvornih metara smještena je upravna zgrada Zagrebačkog holdinga kojem je na čelu Ivo Čović sa svoja 184 suradnika.

Čobanković i Kosor oštetili državu za 80 milijuna kuna?

liderpress.hr - 13. veljače 2012.
Državna revizija napravila je analizu upravljanja poslovnih prostora u državnom vlasništu i rezultati su prilično poražavajući.

Boljem životu ne treba se nadati ove godine

glas-slavonije.hr - 3. travnja 2012.
ZAGREB - Premijer Zoran Milanović poručio je jučer da će Katolička crkva i dalje, dok god je on predsjednik Vlade, dobivati novac iz proračuna, ali je nagovijestio mogućnost da trošenje tog novca provjerava Državna revizija.

Jamstva NK Varaždinu - nezakonita

tportal.hr - 4. listopada 2011.
Državna revizija ponovno je Gradu Varaždinu izrazila uvjetno mišljenje nakon pregleda financijskih izvještaja i poslovanja tijekom protekle godine, dijelom zbog novih nepravilnosti i nezakonitosti

Licul: Stadion je gradski, ali nije javni?!

glasistre.hr - 22. rujna 2011.
Državna revizija je pokazala da način prijenosa vlasništva stadiona "Aldo Drosina" s Grada Pule na Javnu ustanovu Pula sport nije sukladan Zakonu o sportu jer se radi o javnoj sportskoj građevini

Što je otkrila Državna revizija u ministarstvima bivše vlade?

poslovni.hr - 11. veljače 2012.
Ministarstvo poljoprivrede u 2010. za naknade članova povjerenstava potrošilo je 5,5 milijuna kuna, a najveći dio toga iznosa uplaćen je zaposlenicima Ministarstva koji su u povjerenstvima u koja su imenovani radili u redovno radno vrijeme

HDZ-u isplivao BMW, SDP-u nepostojeće članstvo

tportal.hr - 14. veljače 2012.
Zbog niza nepravilnosti u poslovanju, Državna revizija, na čijem je čelu od kraja 2010. godine HDZ-ovac Ivan Klešić, dala je stranci Jadranke Kosor uvjetno mišljenje. Istu ocjenu dobile su stranke HSLS, HSS, HSU i SDSS.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing