MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
27. siječnja 2020.  

DRŽAVNI ZAVOD ZA STATISTIKU


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Zadnjih pet godina nismo imali ovako visoke potrošačke cijene

poslovni.hr - 21. veljače 2013.
Za prošlogodišnje povećanje cijena od 5,2% kriva su poskupljenja struje, plina i hrane Državni zavod za statistiku (DSZ) donio je statistiku u kojoj kažu kako su u siječnju potrošačke cijene porasle u prosjeku za 5

Šantić: Pad od 1,3 posto je dobar rezultat, sljedeći kvartal bit će gori

liderpress.hr - 31. svibnja 2012.
Državni zavod za statistiku objavio je danas da je, prema prvoj procjeni, BDP u prvom tromjesečju pao 1,3 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, što je manje od očekivanja analitičara.

Proizvođačke cijene energije porasle više od 23 posto

liderpress.hr - 10. listopada 2012.
Proizvođačke cijene industrijskih proizvoda u Hrvatskoj u rujnu su u odnosu na kolovoz bile više za 0,6 posto, a u odnosu na rujan prošle godine za 6,2 posto, objavio je Državni zavod za statistiku (DZS).

Industrijska proizvodnja u padu osmi mjesec zaredom?

liderpress.hr - 28. rujna 2012.
Državni zavod za statistiku objavit će danas izvješće o industrijskoj proizvodnji u kolovozu, a većina makroekonomista očekuje daljnji pad aktivnosti, osmi mjesec zaredom, no manji nego mjesec dana prije.

DZS: BDP pao 2,2 posto

liderpress.hr - 20. rujna 2012.
Hrvatski bruto domaći proizvod (BDP) u drugom je tromjesečnu realno pao za 2,2 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, objavio je danas Državni zavod za statistiku.

Bauk: Vlada je kriva što imamo više birača nego stanovnika

vecernji.hr - 1. srpnja 2011.
Što se tiče popisa stanovništva, taština gospođe Kosor opet je izišla u prvi plan izjavom da je Državni zavod za statistiku morao najprije njoj dati rezultate popisa, kaže Bauk.

Nakon pada BDP-a pala i industrijska proizvodnja za 5,5 posto

dnevnik.hr - 3. rujna 2012.
Nije prošlo ni tjedan dana od objave da je BDP pao za 2,1 posto a Državni zavod za statistiku objavio je podatke o padu industrijske proizvodnje od 5,5 posto.

'Vlada nas je iz recesije gurnula u depresiju!'

tportal.hr - 31. kolovoza 2012.
Nakon što je Državni zavod za statistiku objavio prvu procjenu prema kojoj je BDP u drugom kvartalu pao 2,1 posto

BDP pao 1,9 posto

liderpress.hr - 20. prosinca 2012.
Hrvatski bruto domaći proizvod (BDP) u trećem je tromjesečnu ove godine realno pao za 1,9 posto u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, objavio je danas Državni zavod za statistiku.

Doznajte detalje iz popisa stanovništva!

dnevnik.hr - 17. prosinca 2012.
Državni zavod za statistiku objavio je rezultate Popisa stanovništva provedenog od 1. do 28. travnja 2011. godine, prema stanju na dan 31. ožujka 2011. godine. U Hrvatskoj živi 4.284.889 osoba.

U odnosu na lani, industrijska proizvodnja pala za 7,7%

net.hr - 30. listopada 2012.
Prema desezoniranim, odnosno kalendarski prilagođenim podacima koje je u utorak objavio Državni zavod za statistiku, industrijska proizvodnja u Hrvatskoj je u rujnu ove godine, u odnosu na isto razdoblje lani, smanjena za 7,7 posto.

Oštar pad potrošnje o siječnju?

liderpress.hr - 12. ožujka 2013.
Državni zavod za statistiku objavit će danas prvu procjenu prometa u trgovini na malo u siječnju, a zbog rasta nezaposlenosti i pada realno raspoloživog dohotka, makroekonomisti očekuje oštriji pad potrošnje nego mjesec dana prije.

BDP pao više od 2 posto?

liderpress.hr - 28. veljače 2013.
Državni zavod za statistiku objavit će danas prvu procjenu bruto domaćeg proizvoda u četvrtom tromjesečju prošle godine, a procjenjuje se da je gospodarstvo palo po najvećoj stopi u više od dvije godine.

Hrvatski BDP porastao 0,8 posto

poslovni.hr - 26. kolovoza 2011.
U Hrvatskoj je u drugom tromjesečju bruto domaći proizvod porastao za 0,8 posto u odnosu na isto razdoblje lani, prva je procjena koju je objavio Državni zavod za statistiku.

BDP pao 1,9 posto, Linić poručuje: To je opasan pad, a krivi su poduzetnici

dnevnik.hr - 30. studenog 2012.
Hrvatski BDP u 3. je tromjesječju pao 1,9 posto u odnosu na isto razdoblje lani, objavio je Državni zavod za statistiku.

Za sređivanje popisa stanovništva bit će zaposleno 400 ljudi

tportal.hr - 19. travnja 2012.
Vlada je na današnjoj sjednici dala suglasnost da se za posao unosa podataka iz popisa stanovništva, kućanstava i stanova, koji je proveo Državni zavod za statistiku prošle godine

Hrvatski BDP u trećem tromjesečju porastao za 0,6 posto

liderpress.hr - 25. studenog 2011.
Hrvatski bruto domaći proizvod (BDP) u trećem je tromjesečju ove godine realno porastao za 0,6 posto u odnosu na treće tromjesečje prošle godine, prva je procjena koju je danas objavio Državni zavod za statistiku.

Inflacija i dalje iznad 4 posto?

liderpress.hr - 16. listopada 2012.
Državni zavod za statistiku objavit će danas izvješće o kretanju cijena na malo u rujnu, a procjenjuje se da će se stopa inflacije zadržati iznad razine od 4,0 posto.

Letvica gospodarskog rasta spuštena na 1 posto

poslovni.hr - 4. srpnja 2011.
Nakon što je Državni zavod za statistiku uz blagu korekciju zapravo potvrdio prvu procjenu pada BDP-a u prvom tromjesečju 2011. od 0,8 posto, analitičari najvećih hrvatskih banaka, ali i MMF-a ukupnu su godišnju procjenu smanjili na 1,0 do 1,2 posto.

Industrijska proizvodnja pada šesti mjesec zaredom?

liderpress.hr - 31. srpnja 2012.
Državni zavod za statistiku objavit će danas izvješće o industrijskoj proizvodnji u lipnju, a pad aktivnosti mogao bi se, smatraju makroekonomisti, nastaviti šesti mjesec zaredom.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Sljedeća
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing