MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
21. siječnja 2020.  

ERICSSON* TESL*


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Cijena Ericsson NT-a bit će pod većim pritiskom

liderpress.hr - 25. svibnja 2012.
Na Zagrebačkoj burzi i danas većina analitičara očekuje stagnaciju Crobexa i slab obujam trgovanja, uz nešto veći fokus investitora na dionicu Ericssona Nikole Tesle.

I Vipnet pokrenuo LTE mrežu

itnovosti.com - 23. ožujka 2012.
U suradnji s Ericsson Nikola Teslom i Vipnet je danas "pustio u rad" LTE mrežu u Hrvatskoj, a tarife i uređaje koji j...

Rezultati Atlantica i Ericssona donose volatilnost?

business.hr - 28. srpnja 2011.
Loše raspoloženje na svjetskim burzama moglo bi danas zahvatiti i Zagrebačku burzu, dok bi objava poslovnih rezultata Ericssona Nikole Tesle i Atlantic grupe mogla potaknuti volatilnije trgovanje.

'Izvozni poslovi izuzetna vijest za ENT, ali završetkom Rostelekom ugovora nastat će puno veća rupa u prihodima'

poslovni.hr - 21. ožujka 2013.
Ericsson Nikola Tesla je putem Zagrebačke burze u srijedu izvijestio o novim izvoznim poslovima u vrijednosti više od 45m HRK, podsjeća poslovni i edukacijski portal iCapital.

Hrvatski izvozni proizvod br. 1 u Japanu je riba. Ostalo? O tom, potom

poslovni.hr - 19. travnja 2012.
Predstavnici Končara, Agrokora i Ericssona Nikola Tesla u četvrtak su se sastali s izaslanstvom Japanske udruge poslodavaca- Keidanren u zagrebačkoj središnjici Hrvatske gospodarske komore koja je i organizator ovog Hrvatsko- japanskog poslovnog

ENT nadomak 1300 kuna, Belje zaronilo u crveno

liderpress.hr - 30. listopada 2012.
Trgovanje na Zagrebačkoj burzi danas je pod utjecajem objave brojnih financijskih izvješća, pri čemu je u najvećem fokusu investitora dionica Ericssona Nikole Tesle zbog nakon što je ta kompanija izvijestila o snažnom skoku prihoda i dobiti.

ENT-u posao vrijedan 20 mil. kn

glas-slavonije.hr - 9. ožujka 2012.
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je s kosovskim operatorom Ipkom ugovor vrijedan 20 milijuna kuna.

Dobit Ericsson NT-a 28 milijuna kuna, dividenda 170 kuna

glas-slavonije.hr - 22. veljače 2012.
Ericsson Nikola Tesla prošlu je godinu završio sa 1,21 milijardu kuna ukupnoga prihoda, te 27,9 milijuna kuna dobiti objavila je jučer ta kompanija. Dividenda po dionici za 2011.

Na listi milijunašica samo dionica Ericssona Nikole Tesle

liderpress.hr - 2. veljače 2012.
Nakon nekoliko dana intenzivnijeg trgovanja, danas je na Zagrebačkoj burzi mirno jer ulagači čekaju nove vijesti s makroekonomske i korporativne scene, dok su Crobexi, uz mršav promet, blago porasli.

Ericssonu prihod rastao 64, a dobit 353%

poslovni.hr - 20. veljače 2013.
Trećinu hrvatskog izvoza u Rusiju vrijednog lani oko dvije milijardi kuna činili su usluge i proizvodi Ericssona Nikola Tesle.

Ericsson NT ugovorio poslove s Crnogorskim Telekomom vrijedne preko 45 milijuna kn

poslovni.hr - 11. studenog 2011.
Rüdiger Schulz, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma i Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle u Podgorici su jučer potpisali okvirni ugovor kojim se definira suradnja u području radio pristupne mreže u sljedećih pet godina.

Novi vrijedan ugovor Ericssona Nikole Tesle

itnovosti.com - 30. rujna 2011.
Mr. sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle i mr. sc. Nedžad  Rešidbegović, generalni direktor BH Telecoma, u Zagrebu su 28. rujna potpisali  ugovor o proširenju radio dijela mreže ...

Ericsson potpisao novi ugovor vrijedan 15 milijuna kuna

itnovosti.com - 2. rujna 2011.
Mr. sc. Nedžad Rešidbegović, generalni direktor BH Telecoma i Jagoda Barać, direktorica prodaje i marketinga za susjedne zemlje u Ericssonu Nikoli Tesli potpisali su danas u Sarajevu ugovor o moderniz...

ZSE: ENT u plusu više od 4 posto s milijunskim prometom

liderpress.hr - 27. srpnja 2012.
Odlični polugodišnji poslovni rezultati Ericssona Nikole Tesle danas su na Zagrebačkoj burzi privukli pozornost investitora na dionicu te kompanije u inače letargičnom trgovanju, obilježenom tek blagim jačanjem Crobexa i niskim prometima.

Domaće tržište ponovno se uspavalo

liderpress.hr - 22. veljače 2012.
Na Zagrebačkoj burzi nedostaje vijesti koje bi pokrenule tržište u nekom smjeru, pa se trgovanje danas uspavalo, a nešto više su u fokusu investitora tek dionice HT-a i Ericssona Nikole Tesle.

Dodijeljene Nagrade ključnarazlika

liderpress.hr - 14. prosinca 2011.
// Prvi dobitnici Nagrada ključnarazlika su: Ericsson Nikola Tesla d.d. za poticanje opće raznolikosti zaposlenih, Privredna banka Zagreb d.d. za poticanje ravnopravnosti spolova; Zvijezda d.d.

ENT-u novi poslovi za 33 milijuna kuna

glas-slavonije.hr - 7. prosinca 2011.
Na tržištu Zajednice Neovisnih Država i Bosne i Hercegovine, Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove izvozne ugovore vrijedne 33 milijuna kuna - priopćili su jučer iz te kompanije.

ZSE: Uz ovakav promet mogao bi i poseban režim trgovanja

liderpress.hr - 16. studenog 2011.
Indeksi Zagrebačke burze danas stagniraju uz promet koji je do podneva premašio tek milijun kuna, pri čemu se nešto više trgovalo tek dvjema dionicama – HT-a i Ericssona Nikole Tesle.

ENT ugovorio izvozne poslove teške 60 mil. kuna

business.hr - 7. listopada 2011.
Ericsson Nikola Tesla ugovorio je nove izvozne poslove vrijedne preko 60 milijuna kuna na tržištu Zajednice neovisnih država. Radi se o modernizaciji i proširenju mobilnih i fiksnih mreža kao i IP orijentiranim rješenjimaza poslovne korisnike.

Ericsson Nikola Tesla s BH Telecomom ugovorio nove poslove

itnovosti.com - 8. srpnja 2011.
Ericsson Nikola Tesla i BH Telecom ugovorili su nove poslove vrijedne preko 10 milijuna kuna koji se odnose na modernizaciju i povećanje kapaciteta fiksne mreže BH Telecoma. Stručnjaci Ericssona Nikol...
1 2 3 4  Sljedeća
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing