MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
13. prosinca 2019.  

ERSTE


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Vlada izabrala savjetnike za koncesiju autocesta

liderpress.hr - 5. prosinca 2012.
Savjetnici Vlade za davanje autocesta u koncesiju bit će Erste Group Bank, Deloitte savjetodavne usluge i Wolf Theiss Rechtsanwälte, čija je ponuda na međunarodnom natječaju za tu uslugu bila najniža odnosno 50,8 milijuna kuna

"Naša kolektivna tužba nije samo za one koji imaju kredite u francima"

poslovni.hr - 5. travnja 2012.
Udruga Franak u suradnji s udrugom Potrošač podnijela je kolektivnu tužbu protiv osam banaka - Zagrebačke, Privredne, Erste banke, Raiffeisen, Hypo, OTP, Splitske banke i Volksbanke. Ovo je prva kolektivna tužba takvog tipa u Hrvatskoj.

Dužnici tužili sedam banaka

glas-slavonije.hr - 20. listopada 2011.
ZAGREB - Udruga Franak, koja okuplja nekoliko tisuća građana zaduženih u švicarskim francima, podnijela je Trgovačkom sudu u Zagrebu kolektivnu tužbu protiv, zasad, sedam banaka, u kojima njihovi članovi imaju stambene kredite - Erste banke, Hypo

OTP uvodi kunske kredite, Hypo reže kamate u švicarcima

tportal.hr - 1. rujna 2011.
Dobre vijesti vezane uz stambeno kreditranje stižu iz OTP i Hypo banka. Nakon HPB-a i OTP banka uvrstila je u ponudu stambene kredite u kunama, a Hypo banka je po uzoru na Erste banku

Erste banka o upotrebi dobiti za 2012.

poslovni.hr - 26. veljače 2013.
Erste banka je objavila kako će se 5. ožujka održati sjednica Uprave banke, a 7. ožujka sjednica Nadzornog odbora banke. Erste banka je putem Zagrebačke burze objavila kako će se 5. ožujka održati sjednica Uprave banke, a 7.

Zaba i PBZ ne kreditiraju državu

nacional.hr - 17. listopada 2011.
Od 18. kolovoza Vlada je na deset sjednica odobrila oko tri milijarde kuna zaduženja najviše od Erste Banke, Hypo Alpe-Adria-Banke i RBA.

Erste banka povećala kredite za 1,8 milijardi kuna

glas-slavonije.hr - 2. rujna 2011.
ZAGREB - Erste&Steiermärkische Bank d.d. u prvom je polugodištu 2011. povećao kreditne aktivnosti te su ukupni krediti krajem lipnja iznosili 36,4 milijarde kuna, što je 5,3 posto više u usporedbi s krajem 2010.

Zagreb dobiva logistički centar od 55 milijuna eura

business.hr - 31. kolovoza 2011.
Predstavnici Erste Group Immorenta u Hrvatskoj, tvrtke Niva i grada Jastrebarskog najavili su na današnjem susretu s novinarima izgradnju logističkog centra Immopark Zagreb u što će biti uloženo 55 milijuna eura.

Krediti s fiksnom kamatom

glas-slavonije.hr - 16. ožujka 2012.
ZAGREB - Erste banka od jučer je proširila svoju ponudu gotovinskim kreditima uz fiksnu kamatnu stopu jednaku tijekom cijelog trajanja otplate kredita. Ponuda ovih kredita vrijedi do 30. lipnja ove godine.

Banke iz šest zemalja regije povukle 45 milijardi dolara

tportal.hr - 9. studenog 2012.
Erste grupa objavila je za zemlje iz regije SIE6, u kojoj su Hrvatska, Mađarska, Češka, Poljska, Rumunjska i Slovačka, da bilježe umjereno razduživanje u bankama. Trend koji u Hrvatskoj bilježimo već dvije godine događa se i u nama sličnim zemljama.

Vlada se zadužuje za isplatu obveznica iz '91.

tportal.hr - 21. rujna 2011.
Vlada se opet zadužuje, a najnoviji kredit u iznosu od 260 milijuna eura uz kamatnu stopu od 5,5 posto na pet godina uz kamatnu stopu od 5,5 posto podiže u Erste i Hypo banci kako bi platila obveznice za restrukturiranje gospodarstva iz 1991.

Erste uvodi kredite bez valutne klauzule

glas-slavonije.hr - 31. svibnja 2011.
ZAGREB - Erste&Steiermärkische Bank uključila je u svoju ponudu kunske gotovinske kredite s rokom do 7 godina te kunske kredite namijenjene poljoprivrednicima bez preuzimanja valutnog rizika.

Zlatna kuna: Omco Croatia najbolja hrvatska tvrtka, Erste najbolja banka

poslovni.hr - 28. veljače 2012.
Tvrtka Omco Croatia iz Huma na Sutli proglašena je najboljom velikom hrvatskom tvrtkom po izboru Hrvatske gospodarske komore (HGK) te joj je večeras dodijeljena nagrada "Zlatna kuna" za izvrsnost poslovanja u 2011. godini.

Primorju dovoljno osam minuta

sportnet.hr - 8. veljače 2012.
Vaterpolisti riječkog Primorja Erste Banke svladali su s 13:7 grčke doprvake Vouliagmeni u sklopu 5. kola skupine A Lige prvaka. Domaći su oduševili u prvom dijelu utakmice nakon čega su samo čekali kraj...

U akcijskoj prodaji stanovi jeftiniji 20-25 posto

tportal.hr - 23. siječnja 2012.
Erste&Steiermaerkische Bank je u suradnji s više od 40 građevinskih tvrtki, klijenata banke, ponudila povoljnije uvjete za kupnju više od 600 stanova od kojih se većina, oko 70 posto, nalazi na području Grada Zagreba

FOTO: Pokušala dići novac ukradenim ispravama i karticama, jeste li je vidjeli?

net.hr - 3. travnja 2013.
Policija traga za ženom srednje dobi koja je u poslovnici Erste banke u Novom Vinodolskom u rujnu 2011. godine pokušala podići novac koristeći ukradene isprave, bankovne kartice i štedne knjižice.

Marty Raymond više nije trener Medveščaka

tportal.hr - 20. ožujka 2013.
Nakon dvije sezone u kojima je kao glavni trener vodio momčad zagrebačkog Medveščaka u Erste Bank hokejskoj ligi, glavni trener Marty Raymond napušta Zagreb.

AD Plastik iz Solina najbolja velika hrvatska tvrtka

poslovni.hr - 1. ožujka 2013.
Najboljom bankom proglašena je Erste&Steiermärkische Bank, a najboljim osiguravajućim društvom Allianz Zagreb.

Bankari nemaju problema

nacional.hr - 24. studenog 2011.
Čelnicima i menadžerima Zabe, PBZ-a, RBA i Erste banke u protekle je dvije krizne godine isplaćeno plaća i bonusa u visini od 53 tisuće prosječnih brutto radničkih plaća, izvještava Novi list.

Mercator prodaje potraživanja bankama?

tportal.hr - 21. siječnja 2013.
Radi smanjivanja zaduženosti i bržeg dobivanja obrtnih sredstava slovenski Mercator pregovara s bankom Erste Group kojoj namjerava prodati dio svojih nenaplaćenih potraživanja prema kupcima
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Sljedeća
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing