MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
15. prosinca 2019.  

EUROCABLE


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Pokrenut kotač hrvatskog investicijskog ciklusa

liderpress.hr - 12. rujna 2012.
Konzorcij Domaći proizvođači kabela d.o.o. koji čine tvrtke Elka i Eurocable Group te tvrtke Brodomerkur, Cotra i Wellmax na javnom nadmetanju za nabavu kabela koji je raspisala Hrvatska elektroprivreda izabran je kao najbolji ponuđač

Eurocable u pohodu na EU

poslovni.hr - 10. siječnja 2012.
Samo šest mjeseci nakon otvaranja nove tvornice u Jakovlju tvrtka Eurocable potpisala je ugovore vrijedne 70 milijuna eura koji joj jamče punu zaposlenost u sljedećem razdoblju.

Eurocabel otvorio novu tvornicu koju je platio EBRD dokapitalizacijom

business.hr - 1. lipnja 2011.
Eurocable Group danas je otvorio novu tvornicu u Jakovlju pokraj Zaprešića u kojoj je zaposleno sto radnika i koja će znatno povećati proizvodne kapacitete Grupe

Dobri rezultati za Eurocable Group

poslovni.hr - 10. travnja 2013.
Tvrtka za proizvodnju električnih kabela Eurocable Group u 2012. godini ostvarila je značajan rast prodaje i prihoda . Tvrtka za proizvodnju električnih kabela Eurocable Group u 2012.

Rosandić prešao iz Nexea u Eurocable

liderpress.hr - 25. svibnja 2012.
Nexe grupa donijela je odluku 17. svibnja o smjeni Tomislava Rosandića s mjesta člana Uprave Nexe grupe, o čemu je danas obavijestila Burzu. Rosandić je u Upravi bio zadužen za financiranje.

Eurocable Group ostvario rast prihoda od 41,4 posto

poslovni.hr - 17. svibnja 2012.
Proizvođač električnih vodova i kabela Eurocable Group u prvom je kvartalu ove godine u odnosu na isto razdoblje lani povećao ukupne prihode za 41,4 posto, na 226,26 milijuna kuna, izvijestili su iz te tvrtke.

Eurocable Group potpisala ugovor s Glencoreom vrijedan 100 milijuna dolara

nacional.hr - 4. travnja 2012.
Švicarska tvrtka Glencore isporučit će tvrtki Eurocable Group, 13 tisuća tona bakrenih katoda temeljem ugovora potpisanog između dvije kompanije. Ukupna vrijednost ugovora je 100 milijuna američkih dolara.

Svaka čast: Okreću milijune eura i u recesiji

net.hr - 17. siječnja 2012.
'Eurocable je počeo kao jedna mala kompanija, ali uvijek orijentirana na visoko tehnološke strojeve. Dakle, tu je naša prednost. U našoj konkurentnosti i visokoj kvaliteti i orijentaciji izvozu', kaže predsjednik NO Eurocable Group.

Eurocable uložio 9 milijuna kuna u proizvodnju bakrene žice u Jakovlju

poslovni.hr - 10. listopada 2011.
Eurocable Group, jedan od vodećih proizvođača električnih vodova i kabela u srednjoj i jugoistočnoj Europi, investirao je oko 9 milijuna kuna u novu proizvodnju bakrene žice u tvornici u Jakovlju.

Eurocable uvozi 13.000 tona bakra za 100 milijuna dolara

poslovni.hr - 4. travnja 2012.
Eurocable je ugovorom sa švicarskim Glencoreom, vrijednim 100 milijuna dolara, osigurao dovoljne količine bakra za zadovoljenje narudžbi u ovoj godini.

I tvornica Eurocablea u Jakovlju slobodna zona

poslovni.hr - 11. listopada 2012.
Sad su oba pogona tog izvoznika pod istim carinskim režimom. Prostor u Jakovlju pokraj Zaprešića od gotovo 50.000 četvornih metara, na kojemu je Eurocable grupa lani otvorila novu tvornicu kabela, uključuje se u Slobodnu zonu Zagreb.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing