MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
18. studenog 2019.  

FERDELJI


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Smijenjeni Ferdelji: neću uzeti 6 plaća

glasistre.hr - 28. siječnja 2012.
Vladimir Ferdelji, kojeg je vlada na prošloj sjednici smijenila s mjesta pomoćnika ministra pomorstva, prometa i infrastrukture

Ferdelji pronašao mjesto u Komadininom ministarstvu

liderpress.hr - 5. siječnja 2012.
Vladimir Ferdelji, bivši predsjednik Uprave Elektrokontakta, imenovan je na današnjem zatvorenom dijelu sjednice Vlade, pomoćnikom ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatka Komadine.

Nakon 25 godina, Ferdelji napušta Elektrokontakt

net.hr - 15. prosinca 2011.
Vladimir Ferdelji, dugogodišnji čelni čovjek Elektrokontakta, dao je ostavku na tu funkciju. Ostavka stupa na snagu 31. prosinca ove godine. 'Vlasnik i ja imamo različite poglede na stil rukovođenja', kazao je Ferdelji.

Ferdelji: Trendovi su loši, Vlada će odgovarati ako se ne promijene

poslovni.hr - 14. lipnja 2012.
Nalazimo se u nastavku svih trendova koje smo naslijedili iz prošlih godina, trendovi su loši, no očekujemo završetak trećeg kvartala kada je Vlada obećala zaokret

Škegro - dokaz negativne selekcije

nacional.hr - 27. studenog 2011.
Gost emisije Nedjeljom u dva bio je Vladimir Ferdelji, predsjednik udruge menadžera Croma i predsjednik uprave Elektrokontakta - najvećeg svjetskog proizvođača nekih dijelova za stakloeramičke štednjake.

Ferdelji: Stanje u državi je teže nego što se prikazuje

poslovni.hr - 28. siječnja 2012.
"Možda jesam malo nediscipliniran, moglo se to drukčije. Ništa mu ne zamjeram, sustav je takav, a ja dolazim iz miljea s drukčijim postulatima“

'Nije Maras stao u obranu obrtnika, to je samo kazalište!'

tportal.hr - 9. ožujka 2013.
Kandidat za gradonačelnika Zagreba koalicije HSLS-HSS-Zelena lista Vladimir Ferdelji i predsjednik Obrtničke komore Zagreb i kandidat na listi za Gradsku skupštinu te koalicije Ivan Obad danas su se oštro usprotivili prijedlogu novog zakona o PDV-u

Ferdelji: 60 do 70 posto masterplana prihvaćeno od stranaka

liderpress.hr - 25. studenog 2011.
Predsjednik Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika Croma Vladimir Ferdelji upozorio je danas kako su Hrvatskoj nužne promjene bez kojih ćemo za dvije-tri godine "pasti na zemlju".

Ferdelji ne gubi vrijeme, krenuo u kampanju

liderpress.hr - 7. veljače 2013.
Iako datum lokalnih izbora još nije objavljen, neki su kandidati za zagrebačkog gradonačelnika već opasno krenuli u promidžbenu kampanju.

Ferdelji: CROMA-u napadaju antipoduzetnici

tportal.hr - 23. studenog 2012.
Ova zemlja ne može izaći iz krize ukoliko menadžeri, dakle ljudi koji će upravljati resursima, koji će stvarati materijalno dobro, ne dobiju svoje pravo mjesto, a pravo mjesto je na pijedestalu društva

Ferdelji se boji seljenja proizvodnje u Tursku

tportal.hr - 16. prosinca 2011.
Nadzorni odbor zagrebačkog Elektro-Kontakta imenovao je Karlheinza Hörstinga na mjesto novog predsjednika Uprave Elektro-Kontakta

Ferdelji i Obad obrušili se na Gordana Marasa

poslovni.hr - 9. ožujka 2013.
"Ova Vlada kotače okreće u krivom smjeru. Naše gospodarstvo sve je više opterećeno, a novi način naplate PDV-a uništit će obrtnike. Dobar dio obrtnika neće moći to izdržati i vjerujem da će morati zatvoriti svoje obrte.

Ferdelji: Sve što vam se sada obećava uzmite s rezervom

dnevnik.hr - 10. veljače 2013.
Kandidat za gradonačelnika Zagreba Vladimir Ferdelji održao je jučer sastanak sa stanovnicima Dumovca i susjednih naselja na mjestu gdje sadašnja gradska uprava planira izgradnju centra za gospodarenje otpadom.

'Politika plaća u javnom sektoru je kontraproduktivna, zato ne napreduju'

poslovni.hr - 4. siječnja 2013.
Ferdelji smatra da suboptimalna kadrovska rješenja rezultiraju puno većim štetama nego što bi ih donijele veće menadžerske plaće.

Ferdelji optužio Bernardića za prepisivanje ideje

poslovni.hr - 3. prosinca 2012.
“Ne znam je li mu to navika iz školskih klupa, ali postavlja se pitanje kako SDP nije uspio realizirati ni jedan projekt informatizacije, a imao je sve ovlasti?", kaže Ferdelji.

Ferdelji kandidat za zagrebačkog gradonačelnika

liderpress.hr - 24. rujna 2012.
Koalicija Hrvatske socijalno-liberalne stanke i Hrvatske seljačke stranke predstavila je jučer nestranačkog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika Vladimira Ferdeljija.

Hrvatska ima novi rekord - u neplaćanju dugova

net.hr - 18. lipnja 2012.
'Rastemo, rastemo', ironičan je član našega stručnog tima Vladimir Ferdelji dok komentira rast nelikvidnosti. Taj rast vidi kao logičnu posljedicu pada svega ostaloga - od BDP-a do industrijske proizvodnje.

Većina protiv naknada za plastične vrećice

liderpress.hr - 30. svibnja 2012.
Prošli Liderov Fight Club posvetili smo naknadama za plastične vrećice, a suprotstavljene strane bili su Mirela Holy, ministrica zaštite okoliša i Vladimir Ferdelji, predsjednik društva za plastiku i gumu.

Hoće li veća minimalna plaća dovesti do otkaza?

net.hr - 16. travnja 2012.
'Inicijativa je dobra, ali u momentu kad imamo realni pad BDP-a i izuzetno lošu gospodarsku situaciju, to može biti kontraproduktivno', kazao je za Danas.hr Vladimir Ferdelji.

Ferdelji: Mene je bilo lakše maknuti nego Kajina

net.hr - 1. veljače 2012.
'Mene je bilo lakše maknuti nego Kajina, koji je partner u koaliciji. Da su to učinili njihovi odnosi u koaliciji bi se poremetili', kazao je Vladimir Ferdelji osvrćući se na svoju smjenu.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing