MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
19. siječnja 2020.  

FESTIVAL KULTURE


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Zbog visokog PDV-a INmusic festival seli u Sloveniju?

net.hr - 7. ožujka 2013.
Zbog nevoljkosti Ministarstva financija da prihvati prijedlog Ministarstva kulture i smanji stopu PDV-a na ulaznice s 25 na 5 posto

U Rovinju otvoren foto događaj godine

glasistre.hr - 1. lipnja 2012.
Ministrica kulture Andrea Zlatar Violić u rovinjskom je Multimedijalnom centru u petak otvorila ovogodišnji Rovinj Photodays, najveći fotografski festival u zemlji i regiji.

Hrvatska kultura osvaja Francusku

tportal.hr - 13. rujna 2012.
Festival Hrvatske u Francuskoj 'Croatie, la voici' počeo je u Parizu prijemom u francuskom Ministarstvu kulture.

Hrvatska umjetnost iz Pariza otišla u London

vecernji.hr - 11. siječnja 2013.
"Welcome Croatia Festival" inačica je odličnog, lani održanog festivala hrvatske kulture i umjetnosti u Francuskoj. U British Council Gallery naš inkluzivni dizajn ostaje pred publikom do 27.

Novi filmski programi u sklopu Festivala hrvatske kulture u Francuskoj

culturenet.hr - 29. studenog 2012.
Festival hrvatske kulture u Francuskoj (Croatie, la voici) nastavlja se dvama filmskim događajima.

Glazba i promocije na 8. Culture Shock Festivalu

culturenet.hr - 29. veljače 2012.
8. Culture Shock Festival za petak 2. ožujka, najavljuje koncert sastava 'Hot Club Zagreb' u Klubu kulture u Križevcima. U subotu, 3. ožujka, održat će se treće zimsko izdanje Skaville Festivala, s promocijama triju albuma.

Mesić i Jelena Pavičević Vukičević otvorili 44. PIF

net.hr - 8. rujna 2011.
U zagrebačkom Travnom započeo je 44. Međunarodni festival kazališta lutaka PIF, a svečanom otvorenju prisustvovali su ministar kulture Jasen Mesić te Jelena Pavičević Vukičević.

Izlog suvremenog zvuka - novi festival u SC-u

culturenet.hr - 18. travnja 2013.
Muzički salon Kulture promjene Studentskog centra (SC) pokrenuo je novi festival, četverodnevno glazbeno događanje 'Izlog suvremenog zvuka' koje će se održati od 24. do 27. travnja u Galeriji SC, MM centru i Teatru &TD.

27. muzički biennale Zagreb

culturenet.hr - 9. travnja 2013.
Međunarodni festival suvremene glazbe 27. muzički biennale Zagreb, koji se ove godine održava u znaku glazbe u Europskoj uniji kao primjer doprinosa visoke kulture skorašnjem pristupanju Hrvatske EU, od 6. do 13.

Odjeci s festivala 'Croatie, la voici' na skupu u Zagrebu

culturenet.hr - 21. ožujka 2013.
Skup 'Croatie, la voici', otvoren jutros u organizaciji Hrvatske udruge stipendista francuske vlade, podsjetio je na višemjesečni festival hrvatske kulture u Francuskog, tijekom kojega su, rečeno je, markirane nove točke francusko-hrvatskih odnosa.

Festival Republika u Rijeci

brija.com - 7. ožujka 2013.
Ovog ljeta u Rijeci započinje međunarodni događaj Republika – Svjetski susret kreativaca iz područja progresivne kulture. Festival će se održavati od 18. do 20. srpnja, a osmišljen je kao kombinacija ljetne škole, konferencije i festivala.

Tri dana za ljubitelje stripa

tportal.hr - 25. listopada 2012.
Međunarodni festival stripa Crtani romani šou održat će se od 26. do 28. listopada u Tvornici kulture te na još nekoliko lokacija u centru Zagreba, a ove godine ugošćuje niz slavnih autora, među kojima je i David Lloyd

IndiGO festival u Tvornici kulture

culturenet.hr - 25. listopada 2012.
Prvi festival Tvornice Kulture, IndiGO festival, trajat će od 30. listopada do 3. studenog 2012. Na programu su koncerti: Xiu Xiu + Punčke / Japanese Gum + Go Dugong + Fofy / Tuxedomoon + Šihta / Oh Burgundy + Yeah!Indie.

Festival Hrvatske u Francuskoj počinje 12. rujna

culturenet.hr - 5. rujna 2012.
Završene su pripreme za Festival Hrvatske u Francuskoj 'Croatie, la voici', opsežan projekt koji će zahtjevnoj francuskoj i europskoj publici od rujna do prosinca predstaviti šezdeset događanja s područja hrvatske kulture, obrazovanja, znanosti

Festival Glory Dayz premješten u Tvornicu Kulture

net.hr - 4. rujna 2012.
Prvo izdanje zagrebačkog Glory Dayz Festivala ipak se neće održati na Zagrebačkom Velesajmu kako je bilo najavljeno već će se održati u zagrebačkoj Tvornici Kulture, Šubićeva 2. Datumi održavanja ostaju isti: petak, 28. i subota, 29. rujan.

Glory Dayz sa Velesajma seli u Tvornicu Kulture

vecernji.hr - 31. kolovoza 2012.
Kako se festival seli u manji prostor od najavljenih zvijezda nastupit će Saint Etienne, Spiritualized i Josh T.

Festival Glory Dayz premješten u Tvornicu Kulture

net.hr - 31. kolovoza 2012.
Prvo izdanje zagrebačkog Glory Dayz Festivala ipak se neće održati na Zagrebačkom Velesajmu kako je bilo najavljeno već će se održati u zagrebačkoj Tvornici Kulture, Šubićeva 2. Datumi održavanja ostaju isti: petak, 28. i subota, 29. rujan.

U rujnu 'Novi ganz novi festival'

culturenet.hr - 9. srpnja 2012.
Ganz nova sezona Kulture promjene SC-a započinje s Novim ganz novim festivalom, međunarodnim festivalom razvojnog kazališta, koji će se održati od 18. do 23. rujna u prostorima Studentskog centra u Zagrebu, u organizaciji Kulture promjene SC-a.

Prvi festival istromletačkog narječja u Bujama

culturenet.hr - 17. svibnja 2012.
Festival će se održati u Bujama 18. i 19. svibnja. Cilj je manifestacije vrednovanje i zaštita istromletačkog narječja koji predstavlja jezik svakodnevne komunikacije ali i kulture pripadnika talijanske manjine u Istri, Rijeci i Kvarneru

5. sisački ekološki filmski festival (SEFF)

culturenet.hr - 11. svibnja 2012.
Pod nazivom 'Smaragdni put' od 17. do 26. svibnja u Sisku se održava ovogodišnji Eko-film festival. Taj jedinstveni putujući filmski festival već petu godinu organizira sisački Dom kulture 'Kristalna kocka vedrine'.
1 2 3 4 5  Sljedeća
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing