MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
10. prosinca 2019.  

FILOZOFSK* FAKULTET*


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Pratite UŽIVO sučeljavanje Aleksandra Štulhofera i Judith Reisman

dnevnik.hr - 31. siječnja 2013.
Novi termin debate Judith Reisman i Aleksandra Štulhofera zakazan je za 17:30 sati u zagrebačkom hotelu Westin. Njih su se dvoje o pitanju spolnog odgoja trebali sučeliti jučer na Filozofskom fakultetu, no događaj je otkazan zbog prevelike gužve.

Tko je Tomislav Karamarko?

dnevnik.hr - 21. svibnja 2012.
Jedan od utemeljitelja HDZ-a Tomislav Karamarko rođen je Zadru 1959., a u Zagrebu je završio studij povijesti na Filozofskom fakultetu.

Studenti Filozofskog ne posustaju

glas-slavonije.hr - 5. listopada 2011.
ZAGREB - Blokada referade Filozofskoga fakulteta traje i drugi dan, a svakodnevno će se na fakultetskim plenumima odlučivati o nastavku blokade, njenom ukidanju ili drugim koracima koje namjeravaju poduzimati studenti.

Štrajk na Filozofskom fakultetu počinje 6. srpnja

vecernji.hr - 29. lipnja 2011.
Članovi sindikata visokog obrazovanja i znanosti Akademska solidarnosti od srijede neće održavati ispite, obrane diplomskih radova

Dekan Boras: Optužbe su preuveličane!

dnevnik.hr - 25. listopada 2011.
Plenum Filozofskog fakuleta zatražit će smjenu Damira Borasa s mjesta dekana i profesora na fakultetu, a on ističe kako su optužbe studenata da je nasrnuo na studenticu 'preuveličana i krivo interpretirana'.

Na 'filozofiji' nema plaćanja školarina do izbora

tportal.hr - 17. listopada 2011.
Studentima koji na Filozofskom fakultetu u Zagrebu upisuju drugu ili treću godinu školarine se neće naplaćivati do parlamentarnih izbora, odlučeno je na izvanrednoj sjednici fakultetskog vijeća.

Studenti blokirali ulaze fakulteta

dnevnik.hr - 14. listopada 2011.
Oko 70 studenata Fakulteta političkih znanosti i Filozofskog fakulteta, koji su se u podne okupili ispred ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, blokiralo je ulaz u zgradu ministarstva oko dva sata posjedavši ispred ulaza
'Fuchs off!' - nacional.hr

Studenti najavili veliki prosvjed za petak

glas-slavonije.hr - 13. listopada 2011.
ZAGREB - Dvadesetak studenata Filozofskog i Fakulteta političkih znanosti prosvjedovalo je jučer pred zgradom Ministarstva znanosti u akciji koju su nazvali “Obećanje ludom Radovane”.

Ribićeva potpora Fuchsu - štrajk ipak ide dalje

glas-slavonije.hr - 8. srpnja 2011.
ZAGREB - Članovi sindikata Akademske solidarnosti nastavili su jučer štrajk na zagrebačkom Filozofskom fakultetu.

Plenum Filozofskog fakulteta: Vlada manipulira studentima

poslovni.hr - 12. lipnja 2012.
Plenum Filozofskog fakulteta danas je reagirao na izostanak odluke Vlade RH o subvencioniranju troškova 2. godine diplomskoga studija, koja je trebala biti donesena na sjednici Vlade RH održanoj 17.

Studenti protiv "besplatnog studiranja"

glasistre.hr - 28. rujna 2011.
Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu ponovno se sprema vruća akademska godina. Za srijedu, uoči sjednice Fakultetskog vijeća, najavljen je prvi studentski prosvjed nakon ljetne pauze zbog

Kritike, predgovori, razgovori (1962.–2011.)

mvinfo.hr - 3. siječnja 2013.
Kritičarska aktivnost Želimira Koščevića počinje početkom šezdesetih dok je još studirao povijest umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i kada je jugoslavensko društvo, uz povremene kratkotrajne retardacije

Akademska solidarnost: Štrajk se nastavlja

nacional.hr - 11. srpnja 2011.
Sindikat Akademska solidarnost na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu danas je na konferenciji za novinare najavio nastavak štrajka dok god traju sjednice Hrvatskog sabora na kojima su ti zakoni u proceduri jer, kako je rečeno

Umro Miroslav Šicel, poznati hrvatski književni povjesničar

mvinfo.hr - 25. studenog 2011.
U petak, 25. studenog u Zagrebu je u 86. godini preminuo Miroslav Šicel, jedan od najpoznatijih povjesničara hrvatske književnosti, redovni član HAZU i dugogodišnji šef Katedre za noviju hrvatsku književnost na zagrebačkom Filozofskom fakultetu.

Predstavljanje Leksikona hrvatskih književnih kritičara

mvinfo.hr - 3. srpnja 2012.
Predstavljanje "Leksikona hrvatskih književnih kritičara" održat će se u petak, 6. srpnja, u 19 sati, u dvorani I Filozofskoga fakulteta u Zagrebu.

Hrvatski studiji: Studenti prosvjedovali zbog ukidanja studija psihologije

dnevnik.hr - 13. ožujka 2012.
Studenti su ponovno digli glas. Ovaj put studenti Hrvatskih studija. Prosvjedom na sveučilišnom kampusu, poručili su kako ne žele da se studij psihologije ukida ili spaja sa psihologijom na Filozofskom fakultetu.

Ministar Radovan Fuchs doživio je gadan poraz

net.hr - 6. srpnja 2011.
Nakon što su mu zbog spornih zakona na Sveučilištu u Zagrebu izglasovali blokadu na jesen, a Filozofski fakultet je već u štrajku, novi udarac Radovanu Fuchsu zadali su mu i njegovi stranački kolege i koalicijski partneri.

Fakultet: Marina Kraljević-Gudelj nije diplomirala

net.hr - 24. srpnja 2012.
Marina Kraljević-Gudelj, bivša glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, navodno će idućih dana biti ispitana u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu zbog tzv. slučaja krivotvorenja diplome zagrebačkog Filozofskog fakulteta.

Ministarstvo kulture podržalo veće sufinanciranje znanstvene knjige

tportal.hr - 1. veljače 2012.
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske podržalo je Apel za obnovu i očuvanje znanstvene infrastrukture u Republici Hrvatskoj koji je Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (FFZG) uputio predsjedniku Vlade, ministrici kulture

Beogradski studenti upali u rektorat

nacional.hr - 9. studenog 2011.
Oko 150 studenata Filozofskog fakulteta u Beogradu upalo je oko 13 sati u rektorat, a jedan student udario je dužnosnika fakulteta, izvještava B92.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Sljedeća
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing