MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
9. prosinca 2019.  

FILOZOFSKOM


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Pratite UŽIVO sučeljavanje Aleksandra Štulhofera i Judith Reisman

dnevnik.hr - 31. siječnja 2013.
Novi termin debate Judith Reisman i Aleksandra Štulhofera zakazan je za 17:30 sati u zagrebačkom hotelu Westin. Njih su se dvoje o pitanju spolnog odgoja trebali sučeliti jučer na Filozofskom fakultetu, no događaj je otkazan zbog prevelike gužve.

Tko je Tomislav Karamarko?

dnevnik.hr - 21. svibnja 2012.
Jedan od utemeljitelja HDZ-a Tomislav Karamarko rođen je Zadru 1959., a u Zagrebu je završio studij povijesti na Filozofskom fakultetu.

Fuchs o blokadi: Problem se treba riješiti na razini fakulteta

dnevnik.hr - 3. listopada 2011.
Pitanje blokade referade na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu treba razriješiti na razini fakulteta, a ne ministarstva, kazao je danas ministar znanosti, obrazovanja i športa Radovan Fuchs.

NSZ: Štrajk na Filozofskom fakultetu je nezakonit

nacional.hr - 2. srpnja 2011.
Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja (NSZ) ocijenio je danas da je odluka Fakultetskog vijeća Filozofskog fakulteta u Zagrebu da se 6.

Hoćemo li konačno doznati što se događa na Filozofskom?

dnevnik.hr - 26. listopada 2011.
Dekan Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Damir Boras, zajedno s prodekanima održat će danas konferenciju za novinare na temu 'Informacije o aktualnim događajima na Fakultetu'.

Na 'filozofiji' nema plaćanja školarina do izbora

tportal.hr - 17. listopada 2011.
Studentima koji na Filozofskom fakultetu u Zagrebu upisuju drugu ili treću godinu školarine se neće naplaćivati do parlamentarnih izbora, odlučeno je na izvanrednoj sjednici fakultetskog vijeća.

Ribićeva potpora Fuchsu - štrajk ipak ide dalje

glas-slavonije.hr - 8. srpnja 2011.
ZAGREB - Članovi sindikata Akademske solidarnosti nastavili su jučer štrajk na zagrebačkom Filozofskom fakultetu.

Studenti protiv "besplatnog studiranja"

glasistre.hr - 28. rujna 2011.
Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu ponovno se sprema vruća akademska godina. Za srijedu, uoči sjednice Fakultetskog vijeća, najavljen je prvi studentski prosvjed nakon ljetne pauze zbog

Kritike, predgovori, razgovori (1962.–2011.)

mvinfo.hr - 3. siječnja 2013.
Kritičarska aktivnost Želimira Koščevića počinje početkom šezdesetih dok je još studirao povijest umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i kada je jugoslavensko društvo, uz povremene kratkotrajne retardacije

Akademska solidarnost: Štrajk se nastavlja

nacional.hr - 11. srpnja 2011.
Sindikat Akademska solidarnost na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu danas je na konferenciji za novinare najavio nastavak štrajka dok god traju sjednice Hrvatskog sabora na kojima su ti zakoni u proceduri jer, kako je rečeno

Umro Miroslav Šicel, poznati hrvatski književni povjesničar

mvinfo.hr - 25. studenog 2011.
U petak, 25. studenog u Zagrebu je u 86. godini preminuo Miroslav Šicel, jedan od najpoznatijih povjesničara hrvatske književnosti, redovni član HAZU i dugogodišnji šef Katedre za noviju hrvatsku književnost na zagrebačkom Filozofskom fakultetu.

Hrvatski studiji: Studenti prosvjedovali zbog ukidanja studija psihologije

dnevnik.hr - 13. ožujka 2012.
Studenti su ponovno digli glas. Ovaj put studenti Hrvatskih studija. Prosvjedom na sveučilišnom kampusu, poručili su kako ne žele da se studij psihologije ukida ili spaja sa psihologijom na Filozofskom fakultetu.

Fuchsu leđa okrenuli i stranački kolege na saborskom odboru

dnevnik.hr - 6. srpnja 2011.
Počelo je sa štrajkom na Filozofskom, nastavljeno je izglasavanjem blokade na Sveučilištu u Zagrebu, a završeno na Odboru za obrazovanje.

Predstavnik sindikata poslao pismo neobičnog sadržaja studentskoj aktivistici

dnevnik.hr - 7. srpnja 2011.
Povjerenik sindikata na Filozofskom fakultetu Predrag Marković poslao je mail aktivistkinji Andrei Milat koji je izašao u javnost.

Publika ne može stati u dvoranu, svi žele vidjeti okršaj Štulhofera i Reisman

net.hr - 30. siječnja 2013.
Publika je puštena u dvoranu sedam na Filozofskom fakultetu 15 minuta prije početka sučeljavanja i nastao je pravi kaos. U dvoranu se uguralo dva puta više ljudi nego što ima sjedećih mjesta, a barem je trećina zainteresiranih ostala pred vratima.

Utorak na 11. Festivalu europske kratke priče

liderpress.hr - 29. svibnja 2012.
Utorak, treći dan 11. Festivala europske kratke priče donosi bogat književni program. Španjolski pisac Xabier Montoia predstavit će se na Filozofskom fakultetu, dok će Neven Ušumović u Profilu Megastore predstaviti djelo Rajske ptice.

Puhovski: Hrvatskoj odgovara pobjeda Nikolića

tportal.hr - 19. travnja 2012.
Pobjeda Srpske napredne stranke, barem u prvom razdoblju, sasvim sigurno unazadila bi odnose Hrvatske i Srbije, izjavio je Žarko Puhovski, politički analitičar i profesor na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, piše Tanjug

Romski jezik kao izborni predmet na Filozofskom

glasistre.hr - 11. travnja 2012.
Dekan Filozofskog fakulteta u Zagrebu Damir Boras najavio je danas kako će se na tom fakultetu uvesti romski jezik kao izborni predmet.

Prosvjedna povorka studenata u Zagrebu!

net.hr - 26. ožujka 2012.
Najavljeno spajanje studija psihologije na Hrvatskim studijima i Filozofskom fakultetu povod je prosvjedne povorke studenata Hrvatskih studija u Zagrebu, koji su s peticijom od 2.500 potpisa krenuli prema zgradi Ministarstva obrazovanja.

Riječka neinstitucionalna scena

culturenet.hr - 21. ožujka 2012.
Na Filozofskom fakultetu (Kampus na Trsatu) u Rijeci, u petak, 23. ožujka, s početkom u 18 sati, održava se okrugli stol na temu 'Riječka neinstitucionalna scena'. Ulaz je slobodan.
1 2 3 4  Sljedeća
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing