MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
27. siječnja 2020.  

GAJ FM SLATINA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Sudovi štite proračun pa će radnici po pravdu u Strasbourg

poslovni.hr - 2. ožujka 2012.
Zbog neefikasne i neažurne državne administracije i politike, koje su godinama gurale pod tepih sumnjivo i gubitaško poslovanje slatinske tvrtke INPO Grupa (bivši Gaj Slatina, op.a.), 2008.

Orešković: Pokrećemo stečaj, netko za to mora odgovarati

glas-slavonije.hr - 13. prosinca 2011.
SLATINA - U petak smo dobili informaciju da je banka odustala od namjere da financira nastavak proizvodnje u drvoprerađivačkom poduzeću Gaj FM i ne preostaje nam drugo nego pokrenuti stečaj kako bi radnici što prije ostvarili svoja prava - rekao nam

Prosvjednici su upropastili oporavak slatinskoga Gaja

glas-slavonije.hr - 12. prosinca 2011.
SLATINA - Prema najavama dijela radnika slatinske tvrtke Gaj FM, koja od svibnja ne radi i čijih 280 radnika od veljače nije primilo svoje plaće, poduzeće definitivno odlazi u stečaj.

Radnici slatinskog Gaja pozvani na sastanak

glas-slavonije.hr - 30. studenog 2011.
SLATINA - U prostorijama slatinske tvrtke Gaj FM danas (srijeda) u 10 sati održat će se sastanak radnika, na koji su pozvani “svi radnici koji su u radnom odnosu, ali su kod kuće, te svi radnici koji su od listopada na Zavodu za zapošljavanje”

Slatinski Gaj ipak nastavlja s radom?

glas-slavonije.hr - 15. srpnja 2011.
SLATINA - Sastanak sindikalnih povjerenika Šime Oreškovića i Željka Vukovića s radnicima slatinskoga Gaja održan je jučer, ali bez predstavnika Jadranskih ulaganja Danka i Nenada Končara kao novih vlasnika posrnuloga diva.

Novi je vlasnik Gaja Goran Šoić

glas-slavonije.hr - 26. kolovoza 2011.
SLATINA - Gaj FM dobio je novog vlasnika. Nakon neizvjesnih pregovora Sindikata PPDIV-a i Jadranskih ulaganja Danka i Nenada Končara o preuzimanju

Na bubnju imovina vrijedna više od 63 milijuna kuna

liderpress.hr - 11. svibnja 2012.
U današnjem dnevnom tisku objavljen je oglas za prodaju imovine stečajnog dužnika, tvrtke Gaj FM Slatina, drugom javnom dražbom.

Stečaj odgođen, i dalje čekaju Končara

glas-slavonije.hr - 2. lipnja 2011.
SLATINA - U nekadašnjem slatinskom drvoprerađivačkom divu, a danas poduzeću Gaj FM s 278 zaposlenih, nagomilani problemi još uvijek nisu riješeni, tvrtka je već 15 dana bez struje i ne radi

Sve ćemo izvoziti u Japan

glas-slavonije.hr - 29. kolovoza 2011.
SLATINA - Nakon brojnih informacija o tome da će novi vlasnici slatinske posrnule tvrtke Gaj FM biti Danko i Nenad Končar, radnike i ostale Slatinčane iznenadila je vijest da je njihovo poduzeće kupio mladi poduzetnik Goran Šoić iz Samobora.

Ne podržavamo prosvjede

glas-slavonije.hr - 2. studenog 2011.
SLATINA - Sindikat neće podržati eventualne prosvjede radnika slatinske tvrtke Gaj SM za ostvarenje njihovih prava jer bi time mogli ugroziti aktivnosti na pripremama za početak proizvodnje koje provodi novi vlasnik Goran Šoić.

Končar priprema konačni prijedlog ulaska u Gaj FM

glas-slavonije.hr - 22. srpnja 2011.
SLATINA - Predstavnici sindikata PPDIV-a i dalje ulažu napore da se napokon riješi problem slatinske drvoprerađivačke tvrtke Gaj FM, u kojoj već duže vrijeme nema sirovine za proizvodnju, nema struje i nema posla ni plaća za 278 zaposlenih.

Nekad zapošljavali 2.000 ljudi, a sad su u stečaju

dnevnik.hr - 14. prosinca 2011.
Gaj Slatina, nekad uspješna tvornica namještaja, u stečaju je po drugi put. Neuspješna privatizacija i prvi stečaj odnijeli su 300 radnih mjesta. Nakon pokretanja drugog stečaja na ulici je završilo 270 radnika.

U studenome plaća, u prosincu proizvodnja

glas-slavonije.hr - 21. listopada 2011.
SLATINA - Kao što je novi vlasnik posrnule slatinske tvrtke Gaj FM, Goran Šoić, na sastanku s radnicima 23. rujna najavio, ovih dana u prostorijama tvrtke razgovorat će sa svim djelatnicima zatečenima pri preuzimanju tvrtke.

Orešković: Vlasnici nisu prihvatili rizik da isplate novac za plaće

glas-slavonije.hr - 16. prosinca 2011.
SLATINA - Nakon što su sindikalni predstavnici radnika slatinske tvrtke Gaj FM kod Trgovačkog suda u Bjelovaru pokrenuli stečajni postupak, priopćenjem za javnost oglasio se direktor Paško Vela u ime vlasnika tvrtke.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing