MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
6. prosinca 2019.  

GLASA SLAVONIJE NET


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Sanja Marketić brani Glavaša: Znao je da pokušavamo nešto, ali ne i što

dnevnik.hr - 7. studenog 2012.
Nekadašnja novinarka Glasa Slavonije i bliska prijateljica Branimira Glavaša stala je u njegovu obranu na suđenju oko pokušaja podmićivanja vrhovnih sudaca.

Menadžment preuzeo većinsko vlasništvo u "Glasu Slavonije"

liderpress.hr - 9. veljače 2012.
"Osječki list", trgovačko društvo u vlasništvu menadžmenta "Glasa Slavonije" d.d., stekao je u sklopu projekta vlasničkoga, financijskoga i poslovnog restrukturiranja, većinsko vlasništvo "Glasa Slavonije" d.d.

Podmićivanje sudaca zbog Glavaša - potvrđena optužnica Drmiću i ostalima

business.hr - 14. listopada 2011.
Potvrđena je optužnica saborskom zastupniku Ivan Drmiću, osječkom poduzetniku Dragi Tadiću, njegovoj supruzi Božici Tadić-Ćavar i bivšoj zamjenici glavnog urednika "Glasa Slavonije" Sanji Marketić

Zoran Jaćimović spojio je rat i rock

glas-slavonije.hr - 28. rujna 2011.
Od 76 fotografija Zorana Jaćimovića, izvršnog urednika Glasa Slavonije, 12 je snimljeno u Osijeku i Slavoniji tijekom Domovinskog rata, a 64 na koncertima koje je autor, veliki ljubitelj rock-glazbe, pohodio od 1987. do 1999.

U utrci za šefa HRT-a Popovac, Vrkić i Radić

net.hr - 21. lipnja 2011.
Uz dosadašnjeg vršitelja dužnosti ravnatelja HRT-a Josipa Popovca još je četvero kandidata u utrci za šefovsku fotelju. Među njima su i Dušan Radić s Hrvatskog radija, te Ivan Vrkić, bivši ravnatelj HRT-a i predsjednik NO-a Glasa Slavonije.

Pravobraniteljica prijavila svećenika zbog homofobije

tportal.hr - 10. svibnja 2012.
Pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić osudila je 'svako neprimjereno, diskriminatorno i nasilno ponašanje prema djeci' u svojem odgovoru na upit novinara Glasa Slavonije o tome kako će reagirati na neprimjereno ponašanje županjskog svećenika

Nesloga stanara kradljivcima olakšava “lov” na bicikle

glas-slavonije.hr - 7. lipnja 2011.
BELIŠĆE - Redakciji Glasa Slavonije obratila se Belišćanka kojoj su ukrali već drugi bicikl iz zgrade na Trgu Ante Starčevića, čime ukupno nastala šteta iznosi oko 3.000 kuna. “Nažalost, moj slučaj nije usamljen.

Na Agroglasovu međunarodnom skupu svjetski poznata znanstvena imena

glas-slavonije.hr - 1. lipnja 2011.
VUKOVAR - Vukovar je domaćin 4. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa Poljoprivreda u zaštiti prirode i okoliša, koji od 1. do 3. lipnja organizira Agroglas, vodeći poljoprivredni časopis u Hrvatskoj, u izdanju Glasa Slavonije.

Koriste gužvu - kilogram crvenog luka platila 194 kn

glas-slavonije.hr - 5. siječnja 2012.
Vrijeme užurbane kupnje uoči neradnih dana uvijek je, pa tako i za protekle božićno-novogodišnje blagdane, idealno za prijevare. Potvrđuje nam to nekoliko slučajeva koje su nam ovih dana ispričali čitatelji Glasa Slavonije.

Komadiće rodnog grada ponijela kući u Suboticu

glas-slavonije.hr - 8. kolovoza 2011.
Kolovoško izdanje Sajma antikviteta, u organizaciji Glasa Slavonije, na Trgu Svetog Trojstva ponudilo je ljubiteljima antikviteta mnoštvo starina, a zaljubljenicima u etnobaštinu uporabne predmete s mirisom ugodnih sjećanja.

Na prijevozu nam godišnje ukradu čak mjesec i pol

glas-slavonije.hr - 15. lipnja 2011.
BELIŠĆE - U ime roditelja ogorčenih što im djeca srednjoškolci moraju kupovati mjesečne autobusne karte do Osijeka za cijeli lipanj iako nastava traje samo do 15. u mjesecu, redakciji Glasa Slavonije obratio se jedan nezadovoljni Belišćanin.

Sajam antikviteta i turistička šetnja u Tvrđi

glas-slavonije.hr - 7. travnja 2012.
Na Trgu Svetog Trojstva, u Tvrđi, danas će se održati još jedan Sajam antikviteta u organizaciji Glasa Slavonije, suorganizaciji Turističke zajednice grada Osijeka i pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

Sajam antikviteta i turistička šetnja Tvrđom

glas-slavonije.hr - 6. travnja 2012.
Na Trgu Svetog Trojstva, u Tvrđi, u subotu (7. siječnja) održat će se još jedan Sajam antikviteta u organizaciji Glasa Slavonije, suorganizaciji Turističke zajednice grada Osijeka i pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

Ivica Šola o medijima

glas-slavonije.hr - 9. ožujka 2012.
ORAHOVICA - Srednja škola “Stjepan Ivšić” i Ogranak Matice hrvatske u Orahovici organizirali su susret s teologom i novinarom Ivicom Šolom. Poznati kolumnist Glasa Slavonije održao je predavanje o temi “Mediji u Hrvatskoj, stanje i perspektive”.

Ivan Šimić

glas-slavonije.hr - 6. lipnja 2011.
predsjednik Uprave Glasa Slavonije: - Izuzetno sam počašćen činjenicom da sam dobio priliku, u ime naših čitatelja, slušatelja i djelatnika biti prisutan u subotu u zagrebačkom HNK-u.

Stoti broj Glasa lova i ribolova - idućeg tjedna na kioscima

glas-slavonije.hr - 2. rujna 2011.
Glas lova i ribolova, specijalizirano mjesečno izdanje koje se u okviru Glasa Slavonije prvi put pojavilo na kioscima prije devet godina, upravo je dosegnuo svoj jubilarni - stoti broj

Dogovorena strateška suradnja Novog lista, Glasa Istre i Glasa Slavonije

glas-slavonije.hr - 22. veljače 2012.
OSIJEK - Zbog ukazane potrebe jačanja poslovne strategije, u Osijeku je održan sastanak predstavnika triju medijskih kuća koje već godinama održavaju dobru suradnju - Novog lista, Glasa Istre i Glasa Slavonije.

Čudan odabir kandidata Kukuriku koalicije za gradonačelnika Osijeka

tportal.hr - 10. veljače 2013.
Otkud Ivica Vrkić – hrvatski 'proljećar', osnivač HNS-a, Tuđmanov ravnatelj HRT-a i Glavašev direktor Glasa Slavonije – kandidat SDP-a, HNS-a i HSU-a za gradonačelnika Osijeka?

Šola o medijima i kršćanima

glas-slavonije.hr - 9. prosinca 2011.
Više od stotinu studenata nazočilo je ovogodišnjem posljednjem tematskom DUHOS- ovom vjeronauku uz vodstvo p. Arkadiusza Krasickog. Pozornost je potaknula tema "Mediji i kršćani", o kojoj je govorio dr. Ivica Šola, kolumnist Glasa Slavonije.

Sajam još ljepši u vrijeme Uskrsa

glas-slavonije.hr - 10. travnja 2012.
Prva subota u mjesecu već osam godina je termin kada se na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi, u organizaciji Glasa Slavonije, tradicionalno održava popularni i već nadaleko poznati Sajam antikviteta
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing