MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
27. siječnja 2020.  

GLAZBENA ŠKOLA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

U Osijeku Jazz na kotačima

culturenet.hr - 12. listopada 2011.
Glazbena škola Franje Kuhača Osijek, Udruga Atom iz Rijeke i Hrvatska glazbena unija (HGU) - Podružnica Rijeka, organiziraju u četvrtak, 13. listopada, zanimljivo događanje pod nazivom “Jazz na kotačima”.
Jazz na kotačima - glas-slavonije.hr

Škola bez zgrade: 'Hvala vam što smo beskućnici'

dnevnik.hr - 5. listopada 2011.
Već četiri godine Srednja glazbena škola Ivan Matetić Ronjgov iz Pule strepi za svoju budućnost.

Splitska izvedba Purcellove opere na Zagrebačkim ljetnim večerima

vecernji.hr - 8. srpnja 2011.
U nedjelju 10. srpnja u Klovićevim dvorima na Gornjem gradu splitska glazbena škola Josipa Hatzea izvodi Purcellovu operu "Didona i Enej". Jedna od mentorica rada na predstavi bila je i operna diva Renata Pokupić.

Glazbena škola darivala svoje nagrađene učenike

glas-slavonije.hr - 7. lipnja 2011.
OSIJEK - Za gotovo četrdesetak nagrada, među kojima je i nekoliko zlatnih odličja osvojenih na međunarodnim, državnim i regionalnim natjecanjima, svoje je učenike prigodno nagradila uprava Glazbene škole Franje Kuhača Osijek

Osječkim učenicima ove godine 34 nagrade

glas-slavonije.hr - 30. svibnja 2011.
OSIJEK - Osječka Glazbena škola Franje Kuhača tradicionalno uoči kraja školske godine organizira koncerte zborova, orkestara i završni nastup učenika Plesnoga odjela.

Oko 200 polaznika u glazbenoj ljetnoj školi na Braču

culturenet.hr - 26. srpnja 2011.
Međunarodna ljetna glazbena škola Pučišća, koja se tradicionalno održava svakoga ljeta u Pučišćima, Bolu i ostalim mjestima otoka Brača, ove će godine u dva i pol mjeseca ugostiti oko dvije stotine polaznika iz Europe, Rusije i Amerike

Pulska Glazbena škola u EU-projektu Comenius

glasistre.hr - 9. studenog 2011.
Učenice i učenici prvih razreda srednje Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova iz Pule u srijedu su prezentirali program europskog projekta "Comenius - Multikulturalni muzički teatar"

Simbolika u glazbi Johanna Sebastiana Bacha

culturenet.hr - 17. rujna 2012.
Glazbena škola Vatroslava Lisinskog iz Bjelovara i Hrvatsko društvo glazbenih teoretičara pozivaju na predavanje 'Simbolika u glazbi Johanna Sebastiana Bacha', koje će Tihomir Petrović, prof. savjetnik, održati u utorak, 18.

Učenici osvojili čak 21 prvu nagradu!

glas-slavonije.hr - 6. travnja 2012.
I ove se godine Glazbena škola Franje Kuhača može pohvaliti izuzetno uspješnim rezultatima postignutima prvo na regionalnom (izlučnom) dijelu 50. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe i plesa (od 24. veljače do 10.

IWC i Glazbena škola pomažu Centru za rehabilitaciju

glasistre.hr - 1. lipnja 2012.
Tradicija i želja za dobročinstvom Inner Wheel Cluba Pula (IWC) u suradnji s Glazbenom školom Ivana Matetića Ronjgova trinaesti će put rezultirati dobrotvornim koncertom koji će se u Domu

Zadar: 40 godina škole suvremenog plesa

culturenet.hr - 18. studenog 2011.
U ponedjeljak, 21. studenog, s početkom u 19 sati, Glazbena škola Blagoje Bersa u Zadru obilježava 40. godišnjicu škole suvremenog plesa programom u HNK Zadar, u sklopu proslave Dana grada Zadra.

Tenoru Goranu Cahu i u Beogradu prva nagrada

glas-slavonije.hr - 22. prosinca 2011.
Nakon nedavnog uspjeha komornih sastava na 49. hrvatskom državnom natjecanju učenika i studenata glazbe u Opatiji, Glazbena škola Franje Kuhača Osijek s ponosom se može pohvaliti još jednim uspjehom. Ovaj put na 9.

Mladi virtuozi - etide i skale

glas-slavonije.hr - 13. veljače 2012.
ZAGREB - Glazbena škola Pavla Markovca i ove godine organizira 18. međunarodno natjecanje “Mladi virtuozi - etide i skale” za klaviriste, od 16. do 19. veljače.

Predavanje Tihomira Petrovića u Novskoj

culturenet.hr - 30. siječnja 2012.
Hrvatsko društvo glazbenih teoretičara i Glazbena škola u Novskoj organiziraju u utorak, 31. siječnja, predavanja na temu: 'Što je teorija glazbe i čemu služi?' i 'Od pojma mnogostranosti do glazbenoga djela'. Predavač je Tihomir Petrović.

U Slatini stalne smotre mladih glazbenika

glas-slavonije.hr - 15. studenog 2011.
SLATINA - Osnovna glazbena škola Slatina svečanim je koncertom svojih učenika i predstavnika glazbenih škola s kojima ostvaruje vrijednu suradnju obilježila Dan škole.

Glazbena škola bila je naš laboratorij ideja

vecernji.hr - 16. srpnja 2011.
Neki nikad ne bi samoinicijativno otišli na opernu predstavu ili se prijavili na seminar.

Djecu upoznati s glazbom što ranije

glas-slavonije.hr - 2. studenog 2011.
ORAHOVICA - Glazbena škola Slatina - Područni odjel Orahovica krenuo je s projetkom ''Glazbeni vrtić'', odnosno glazbenim obučavanjem najmlađih dobi djece. U glazbenom vrtiću je desetak djece drugog i trećeg razreda osnovne škole.

Koncert u čast prve skladateljice u Hrvatskoj

glas-slavonije.hr - 5. ožujka 2012.
NAŠICE - U čast vječnoj Dori Pejačević (1885. - 1923.), prvoj hrvatskoj skladateljici, Osnovna glazbena škola Kontesa Dora, Tamburaško društvo Dora Pejačević

Predavanje Ljerke Perčin i izložba o Franji Kuhaču

glas-slavonije.hr - 1. prosinca 2011.
OSIJEK - U povodu 100. obljetnice smrti slavnog Osječanina, skladatelja Franje Ksavera Kuhača (1834. - 1911.), po kojem je ime dobila i Glazbena škola, u Muzeju Slavonije večeras (u četvrtak, 1.

Tko ima sluha za mlade glazbenike?

glasistre.hr - 24. rujna 2011.
Županija traži od Uprave Uljanika da Glazbena škola ostane u njihovoj zgradi do kraja školske godine, odnosno do 31. kolovoza ili barem dok ne završi nastava, do 30.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing