MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
11. prosinca 2019.  

GORANOV* PROLJEĆ*


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Počinje 49. Goranovo proljeće

mvinfo.hr - 20. ožujka 2012.
Večeras se u zagrebačkom Oktogonu otvara 49. Goranovo proljeće. U programu pjesničkih čitanja sudjeluju pjesnici iz Rumunjske, Mađarske, Slovenije, Turske, Srbije, Poljske i Hrvatske.

Jubilarno Goranovo proljeće napunilo zagrebački VIP club

vecernji.hr - 21. ožujka 2013.
Pedeseto jubilarno Goranovo proljeće započelo je u srijedu u zagrebačkom VIP clubu koji su ljubitelji poezije napunili do zadnjeg mjesta. Poeziju su čitali i laureati Branko Čegec i Stipe Odak.

Goranov vijenac ide Stjepanu Gulinu!

net.hr - 9. veljače 2012.
Dobitnik Goranova vijenca 2012. godine je ugledni hrvatski pjesnik Stjepan Gulin, dok je nagradu Goran za mlade pjesnike ove godine dobio Davor Ivankovac. Nagrade će im biti uručene na središnjoj manifestaciji Goranova proljeća, 21.

Goranov vijenac pjesniku Branku Čegecu

culturenet.hr - 5. ožujka 2013.
Goranov vijenac za cjelokupni pjesnički doprinos ove je godine dobio pjesnik Branko Čegec, a dobitnik nagrade Goran za mlade pjesnike je Stipe Odak za rukopis 'Trobojno bijelo', priopćeno je danas iz Odbora Goranova proljeća.

I hrvatski pjesnici javno recitiraju svoje stihove u subotu

vecernji.hr - 22. rujna 2011.
U sklopu svjetskog projekta recitiranja poezije Goranovo proljeće i u Hrvatskoj u subotu organizira javno čitanje vlastitih stihova. U Zagrebu će se čitanje održati u Knjižnici Bogdana Ogrizovića.

Izložba Sve Goranove jame u NSK

mvinfo.hr - 20. ožujka 2013.
U prostoru Grafičke Zbirke Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, povodom obilježavanja Goranovog proljeća, ali i 100 godina od rođenja Ivana Gorana Kovačića, bit će postavljena izložba "Sve Goranove jame"

50. Goranovo proljeće (Zagreb - Lukovdol - Rijeka)

culturenet.hr - 15. ožujka 2013.
Jubilarno, 50. Goranovo proljeće, ove godine započinje svečanošću otvorenja 20. ožujka u zagrebačkom VIP clubu, a nastavlja se dodjelom nagrada u Lukovdolu. Pjesnička karavana potom putuje u Rijeku gdje 22.

Goranovo proljeće

booksa.hr - 8. ožujka 2013.
Čegec je dobio nagradu za cjelokupni opus, a Stipe Odak je najbolji mladi pjesnik. Objavljeni su dobitnici nagrada Goranovog proljeća .

Pjesniku Stjepanu Gulinu nagrada Goranov vijenac

glas-slavonije.hr - 11. veljače 2012.
Žiri u sastavu: Miroslav Mićanović, Olja Savičević Ivančević, Dorta Jagić, Nikola Petković i Marko Pogačar jednoglasno je odlučio da se Goranov vijenac ove godine dodijeli uglednom hrvatskom pjesniku Stjepanu Gulinu. Goranovo proljeće započinje 20.

Goranovo proljeće na braniku naše poezije

vecernji.hr - 10. ožujka 2013.
Promjenu imena ugledne manifestacije početkom devedesetih zapravo je spriječio prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman

Počinje 49. Goranovo proljeće

net.hr - 16. ožujka 2012.
Ove godine Goranovo proljeće započinje 20. ožujka zagrebačkim nastupima pjesnika, a nastavlja se dodjelom nagrada u Lukovdolu te dvodnevnim programima u Klubu Palach te na riječkom Sveučilištu. Zaključni program Goranova proljeća održat će se 22.

Goranovo proljeće raspisuje natječaj za mlade pjesnike

mvinfo.hr - 9. prosinca 2011.
Studentsko kulturno umjetničko društvo "Ivan Goran Kovačić" koje organizira književnu manifestaciju "Goranovo proljeće", raspisuje se natječaj za mlade pjesnike. U natječaju mogu sudjelovati pjesnici do 30.

Dodijeljene nagrade 49. Goranovog proljeća

glasistre.hr - 21. ožujka 2012.
Na rođendan hrvatskog pjesnika Ivana Gorana Kovačića u njegovom rodnom Lukovdolu dodijeljene su nagrade 49. Goranova proljeća.

Gulin - bespoštedni dijagnostičar zbilje

glas-slavonije.hr - 23. ožujka 2012.
LUKOVDOL - Na rođendan hrvatskog pjesnika Ivana Gorana Kovačića u njegovom rodnom Lukovdolu dodijeljene su nagrade 49. Goranovog proljeća.

Goranovo proljeće: Natječaj za mlade pjesnike

culturenet.hr - 7. prosinca 2011.
Nastojeći stimulirati stvaralaštvo mladih pjesnika u Republici Hrvatskoj i u svim prostorima na kojima postoji književna aktivnost na hrvatskom jeziku (među Hrvatima koji žive izvan teritorija matične zemlje
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing