MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
6. prosinca 2019.  

GRADSKI PRIJEVOZ


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Zelena akcija i 'Chuck Norris' u borbi protiv automobila

nacional.hr - 22. rujna 2011.
U sklopu obilježavanja Dana bez automobila Zelena akcija organizirala je akciju kojom su pokušali ukazati na probleme s kojima se susreće javni gradski prijevoz.

Ostavila uredski posao da bi čistila noću i otplatila kredit

net.hr - 16. kolovoza 2011.
Očajna zaposlenica tvrtke Gradski prijevoz putnika u Osijeku zatražila je od svog direktora da je s uredskog posla prebaci na posao peračice u noćnoj smjeni i to samo zato što je to nešto bolje plaćeni posao, pa će lakše otplaćivati kredit.

Za dan volontiranja mogu 'uštedjeti' sto kuna

net.hr - 3. listopada 2011.
Dubrovačka gradska vlast omogućit će svim nezaposlenim stanovnicima grada da 'uštede' sto kuna za mjesečni gradski prijevoz u poduzeću Libertas, u zamjenu za jedan dan volontiranja.

Primjeri uspješnih projekata financiranih iz fondova EU

vecernji.hr - 11. srpnja 2012.
Novcem iz europskih fondova zemlje članice unaprijedile su svoje ceste i pruge, gradski prijevoz, sustave vodoopskrbe i odvodnje, zaštite okoliša, malo i srednje poduzetništvo...

Peticija za besplatan prijevoz zagrebačkih studenata

tportal.hr - 18. listopada 2011.
Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu pokreće peticiju kojim bi se od gradski vlasti nastojalo ishoditi besplatan javni prijevoz svih zagrebačkih studenata.

Allianz i Eko Taxi besplatno prevoze kućne ljubimce

automotoportal.hr - 18. listopada 2012.
Koliko ste puta trebali svojeg kućnog ljubimca odvesti veterinaru ili na šišanje, no to niste mogli jer javni gradski prijevoz zabranjuje prevoženje kućnih ljubimaca osim nedjeljom i praznicima i to u razdoblju od 20 do 6 sati ujutro.

Zbog snijega linije 5 i 7 vozile preusmjereno Vlaškom

poslovni.hr - 27. ožujka 2013.
Građani koji koriste javni gradski prijevoz opet su nagrabusili zbog snijega. Građani koji koriste javni gradski prijevoz opet su bili nagrabusili zbog snijega. Ovog puta razlog je uklanjanje snježnih nanosa s krovova u Šubićevoj ulici.

Ovo su gradovi s najskupljim javnim prijevozom

poslovni.hr - 15. rujna 2012.
Za one koji si ne mogu priuštiti automobil, gradski javni prijevoz najbolji je način transporta. No ponekad, čak i vožnja podzemnom željeznicom može biti teret za nečiji bankovni račun.

Prihod GPP-a najveći u posljednje dvije godine

glas-slavonije.hr - 24. studenog 2011.
Javni gradski prijevoz u Osijeku ne koriste zaposlene osobe jer zbog uštede vremena putuju svojim vozilom, stalo im je do osobne udobnosti koju si mogu priuštiti zato što imaju ukupni prihod kućanstva iznad 11.000 kuna!

Poskupljuje gradski autobusni prijevoz u Sisku!

vecernji.hr - 8. ožujka 2012.
Nakon što su ukinute neke nerentabilne linije prema općinama, slijedi još jedna neugodna

Talin uveo besplatni gradski prijevoz

tportal.hr - 28. ožujka 2012.
Gradonačelnik estonske prijestolnice Tallinna objavio je da će od sljedeće godine svim građanima ponuditi besplatan prijevoz gradskom autobusnom i tramvajskom mrežom, prenosi BBC.

Kada gradski prijevoz postane noćna mora...

dnevnik.hr - 20. studenog 2012.
Njemački fotograf Michael Wolf snimio je najreprezentativnija lica korisnika tokijskog gradskog prijevoza. Gotovo bez iznimke odaju dojam da na svakom putovanju proživljavaju pravu noćnu moru.

Vinkovački srednjoškolci bez subvencije za gradski prijevoz

glas-slavonije.hr - 3. ožujka 2012.
VINKOVCI - Od 1. ožujka 2012. ukinute su subvencije za gradski prijevoz srednjoškolaca u Vinkovcima, kojima je tako cijena mjesečne karte viša 20 posto - s 99 kuna skočila je na gotovo 119 kuna. Subvenciju je do ožujka koristilo ukupno 250 učenika.

Atena: Grčka potpuno paralizirana štrajkom

dnevnik.hr - 31. siječnja 2013.
U Grčkoj je počeo još jedan štrajk. Zbog novog vala štednje, u Ateni je stao javni gradski prijevoz. Trajekti su u lukama, a bolnice primaju samo najhitnije slučajeve.

FOTO: Svi čudaci okupili se na jednom mjestu

net.hr - 30. studenog 2012.
Kada bi se organizirala konvencija čudaka, onda bi idealno mjesto za okupljanje sigurno bio javni gradski prijevoz, točnije - podzemna željeznica.

Besplatan prijevoz

glas-slavonije.hr - 8. veljače 2012.
VINKOVCI - Nakon višestrukog apeliranja Hrvatske stranke umirovljenika i nakon više od mjesec dana gradske su vlasti vratile besplatan gradski prijevoz za umirovljenike.

Subvencionirani gradski prijevoz

glas-slavonije.hr - 24. siječnja 2012.
SLAVONSKI BROD - Mjesečne subvencionirane karte gradskog prijevoza brodski umirovljenici i starije osobe, učenici i studenti koji su u sustavu subvencije mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u Gradskoj upravi do 5.

Može li gradski prijevoz u Zagrebu biti besplatan?

pollitika.com - 10. travnja 2013.
Do podataka o ZET-u je teško doći, budući se bilanca te račun dobiti i gubitka ugrađuju u konsolidirana izvješća. Ovih su dana iscurile neke brojke (za 2011. godinu).

Besplatan gradski prijevoz za sve studente

tportal.hr - 9. srpnja 2011.
Studentski zbog Sveučilišta u Zagrebu pokrenuo je internetsku peticiju kojom od gradskih vlasti traži besplatan gradski prijevoz za sve zagrebačke

VIDEO 24 sata snijega na Trgu bana Jelačića

dnevnik.hr - 15. siječnja 2013.
Zagreb je zatrpalo čak 68 centimetara snijega, s kojim muku muče kako vozači, tako i pješaci te gradski javni prijevoz. Glavni zagrebački trg, međutim, dobio je bitku sa snijegom.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing