MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
11. prosinca 2019.  

GRČKA 14 PLAĆA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Grcima i dalje 13. i 14. plaća?

poslovni.hr - 9. veljače 2012.
Grčka se nada da će ministri financija eurozone, koji će se sastati u četvrtak navečer u Bruxellesu, donijeti pozitivnu odluku o planu pomoći Grčkoj, rekao je grčki ministar financija Evangelos Venizelos u petak

Grčka na 24 sata ostala bez informativnih emisija

liderpress.hr - 28. svibnja 2012.
Grčki su novinari napustili radna mjesta zbog 24-satnog štrajka. Prosvjeduju zbog otpuštanja i velikog smanjenja plaća u medijima, javljaju svjetski mediji.

Grčka namaknula pet milijardi eura, uredno plaća dospjeli dug

poslovni.hr - 16. studenog 2012.
Grčka je u petak pokrenula transakciju plaćanja duga koji joj danas dospijeva na naplatu, namaknuvši potrebnih pet milijardi eura ovotjednim aukcijama trezorskih zapisa, izvijestio je izvor iz Agencije za upravljanje dugom.

Grčka cijeli dan u medijskoj blokadi

tportal.hr - 24. rujna 2012.
Grčki novinari u tiskanim i elektronskim medijima krenuli su u ponedjeljak u 24-satni štrajk zbog smanjivanja plaća i otkaza, izvješćuje Reuters i podsjeća da su mediji pretrpjeli težak udarac od početka dužničke krize 2010. godine.

Može li Grčka uštedjeti 11,5 mlrd. eura, koliko traže stručnjaci ‘trojke’?

poslovni.hr - 30. srpnja 2012.
Politički vođe u Grčkoj dogovorili su većinu mjera štednje koje traže vjerovnici i sada se fokusiraju na smanjivanje mirovina i plaća kako bi se pronašlo još 11,5 milijarda koje treba uštediti, kazao je u nedjelju izvor blizak razgovorima.

Za krizu eura kriva i Njemačka

liderpress.hr - 13. prosinca 2011.
Za krizu u kojoj se našao euro nisu samo krivi Grčka i njezini dugovi već i Njemačka zbog preniskih mjesečnih plaća i slabog uvoza. Do tog rezultata je u svom istraživanju došla Zaklada Hans-Böckler, piše Deutsche Welle.

'MMF nas upozorava da ne možemo živjeti kao Grčka'

tportal.hr - 4. srpnja 2011.
MMF-ov prijedlog o provođenju interne devalvacije rezanjem plaća i spuštanjem cijena za tportal prokomentirali su dvojica analitičara: Ljubo Jurčić i Damir Novotny.

Grčka tone sve dublje

poslovni.hr - 8. lipnja 2012.
Grčko gospodarstvo ponovo je zabilježilo pad aktivnosti u prvom ovogodišnjem tromjesečju, smanjivši se za 6,5 posto u odnosu na isto razdoblje lani pod pritiskom smanjenih plaća, povećanih poreza i rekordne nezaposlenosti.

Grčka tragedija: kriza se plaća vlastitim životom

tportal.hr - 13. listopada 2011.
Rastuća potražnja i smanjenje troškova doveli su zdravstvene usluge na prijelomnu točku dok paralelno raste ovisnost o drogama, zaraza HIV-om i stopa samoubojstava.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing