MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
21. siječnja 2020.  

GRĆKE VIJESTI


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

"Neposlušne" članice spašavanje Grčke gurnule na rub propasti

business.hr - 29. rujna 2011.
Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso jučer je izjavio da "Grčka jest, i ostat će članica eurozone", no sa drugih strana pristižu vijesti koje sugeriraju da spašavanje te prezadužene članice eurozone čekaju nove teškoće.

Vijesti iz Grčke potaknule europske dionice

poslovni.hr - 30. lipnja 2011.
Europske dionice danas su snažno ojačale, nakon što je grčki parlament usvojio zakon o provedbi mjera štednje, čime su ispunjeni uvjeti međunarodnih zajmodavaca za novu tranšu kredita Grčkoj.

Grčki sirtaki povukao Wall Street dolje

business.hr - 3. listopada 2011.
Američki terminski indeksi ukazuju na pad cijena dionica na početku današnjeg trgovanja na Wall Streetu uslijed novih loših vijesti iz Grčke.

Grčka ide na nove izbore, drastičan pad eura!

tportal.hr - 16. svibnja 2012.
Eurozona klizi prema ponoru. Propali su pregovori o formiranju grčke vlade, a po objavi te vijesti, euro se survao na najnižu razinu u posljednja četiri mjeseca.

Grčke vijesti spustile euro

poslovni.hr - 15. veljače 2012.
Euro se danas na međunarodnim tržištima deviza spustio na najnižu razinu prema dolaru u posljednjih tjedan dana

Mogu li dobre vijesti iz Grčke probuditi Crobex?

liderpress.hr - 9. ožujka 2012.
Uspješna zamjena grčkih državnih obveznica pozitivno utječe na svjetska tržišta, pa bi se danas i na Zagrebačkoj burzi mogao nastaviti uspon Crobex indeksa, koji se ponovno primaknuo psihološke važnoj razini od 1.800 bodova.

Kako Njemačka profitira od grčke krize

nacional.hr - 8. studenog 2011.
U poplavi vijesti oko dramatičnog vikenda u Grčkoj pomalo je neprimijećen ostao izvještaj o novom kreditu koji je Njemačka "kupila" na tržištu kapitala. Taj je kredit za Njemačku bio praktično - besplatan. Savezna vlada je u ponedjeljak (7.11.

Grčke vijesti potopile europske burze

business.hr - 3. listopada 2011.
Na europskim su burzama jutros cijene dionica oštro pale nakon što je objavljeno da Grčka neće ispuniti ciljane razine proračunskog manjka ove i idućeg godine

Dionica Luke ploče u fokusu ulagača

liderpress.hr - 3. listopada 2011.
Nove loše vijesti iz Grčke jutros su na svjetskim burzama oštro spustile najvažnije indekse, pa se vjerojatno danas ni Zagrebačka burza neće uspjeti oduprijeti negativnom raspoloženju koje pristiže izvana.

Zagreb čeka signale iz Grčke i od Feda

business.hr - 21. rujna 2011.
Na Zagrebačkoj bi burzi Crobexi danas mogli stagnirati, uz mršav obujam trgovanja, jer nema važnijih domaćih vijesti, dok se na svjetskim burzama s oprezom očekuju odluke američke središnje banke.

"Idući tjedan ključan za europsku valutu"

business.hr - 26. lipnja 2011.
Tečaj eura na valutnim tržištima i prošloga je tjedna uglavnom ovisio o tome jesu li vijesti iz Grčke dobre ili loše, a tako će biti sve dok ne bude jasnije može li se ta članica eurozone izvući iz financijske krize.

Vijesti o grčkoj krizi diktiraju kretanje eura

poslovni.hr - 19. lipnja 2011.
Kretanja na svjetskim valutnim tržištima prošloga su radnog tjedna gotovo isključivo ovisila o vijestima u vezi grčke dužničke krize, pa je euro rastao, kada su one bile dobre, a slabio, kada su bile loše.

Grčki indeks skočio najviše u 20 godina nakon vijesti o spajanju banaka

poslovni.hr - 29. kolovoza 2011.
Grčke banke EFG Eurobank Ergasias i Alpha Bank sklopile su sporazum o spajanju, iz kojeg će nastati najveći grčki zajmodavac.

Vijesti iz Grčke poduprle oporavak eura; prognoze ostaju slabe

poslovni.hr - 28. svibnja 2012.
Euro se u ponedjeljak na međunarodnim tržištima oporavio prema dolaru nakon spuštanja na najniže razine u gotovo dvije godine, jer su ankete javnog mnijenja u Grčkoj pokazale da podršku dobivaju stranke koje zagovaraju međunarodne pakete pomoći.

Crobex ponire osmi dan?

liderpress.hr - 16. svibnja 2012.
Uz loše raspoloženje na svjetskim burzama zbog grčke političke drame i nedostatak domaćih poticajnih vijesti, na Zagrebačkoj burzi danas je mala vjerojatnost za pozitivna kretanja, stoga bi Crobex mogao nastaviti negativni niz osmi dan zaredom.

Tečaj EUR/USD u uskom rasponu oko 1,325 dolara za euro

poslovni.hr - 9. veljače 2012.
U srijedu se tečaj EUR/USD na međunarodnim deviznim tržištima kretao u vrlo uskom rasponu oko 1,325 dolara za euro.Optimizam koji je prevladavao proteklih dana jučer nije došao do izražaja zbog nepovoljnih vijesti iz Grčke.

Nacionalna banka Grčke kupila konkurentsku Eurobanku

setimes.com - 20. veljače 2013.
Spajanjem nastaje najveća bankarska grupacija u zemlji. Od ostalih vijesti iz poslovanja: Rumunjska jedva izbjegla recesiju, dok su strana ulaganja u Turskoj u 2012. godini bila u padu.

Vijesti iz Grčke i Kine spustile europske dionice

poslovni.hr - 14. svibnja 2012.
Europske dionice spustile su se u ponedjeljak na najnižu razinu u četiri mjeseca nakon što su politička blokada u Grčkoj i znakovi usporavanja gospodarskog rasta u Kini pogodili rizičniju imovinu. Indeks Londonske burze FTSE pao je 2,2 posto na 5.

Bugari prosvjeduju protiv cijena goriva

setimes.com - 29. veljače 2012.
Bugari tvrde kako ruska tvrtka Lukoil Bugarska postavlja previsoke cijene goriva. Od ostalih vijesti iz poslovanja: Beograd je bio domaćin 34. Međunarodne izložbe turizma, a dugoročni kreditni rejting Grčke doživio je udar.

Sniženja najamnina na grčkim povijesnim lokacijama

setimes.com - 25. siječnja 2012.
Grčke vlasti su objavile "crnu listu" onih koji izbjegavaju plaćanje poreza. Od ostalih vijesti iz poslovanja: Očekuje se kako će se Hrvatska financijski okoristiti ulaskom u EU.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing