MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
7. prosinca 2019.  

HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Vlada raskida ugovor o gradnji Pelješkog mosta

glasistre.hr - 17. svibnja 2012.
Vlada je na današnjoj sjednici prihvatila sporazum o raskidu ugovora o gradnji Pelješkog mosta s udrugom tvrtki Konstruktor-inženjering, Viadukt i Hidroelektra niskogradnja.

Hidroelektri dobit porasla na 2,03 milijuna kuna

business.hr - 27. listopada 2011.
Hidroelektra niskogradnja je u prvih devet mjeseci ove godine ostvarila neto dobit od 2,03 milijuna kuna, što je 17 posto viša dobit nego u istom razdoblju lani

Simbolična dobit unatoč rastu prihoda Hidroelektre od 37 posto

business.hr - 28. srpnja 2011.
Hidroelektra niskogradnja ostvarila je u prvom polugodištu ove godine neto dobit od 978 tisuća kuna, što je 45 posto manje od ostvarene neto dobiti u istom prošlogodišnjem razdoblju, objavila je ta tvrtka u svom financijskom izvještaju.

Građevinari žele 119 milijuna kuna odštete za pelješki most

poslovni.hr - 22. veljače 2012.
Građevinske tvrtke Konstruktor, Viadukt i Hidroelektra Niskogradnja, s kojima je 2007. sklopljen ugovor o gradnji mosta, od Hrvatskih cesta (HC) traže 119 milijuna odštete zbog usporene gradnje pelješkog mosta, prenosi Večernji list.

Hidroelektra niskogradnja skočila 6,50 posto

poslovni.hr - 21. siječnja 2013.
Četiri su dionice imale milijunske promete, a najveći je promet, od 1,8 milijuna kuna, ostvarila dionica HT-a uz porast cijene od 0,97 posto, na 215,60 kuna.

Loš dan za dionice građevinaca

poslovni.hr - 24. listopada 2012.
Viadukt je pao 2,64 posto, a Hidroelektra niskogradnja 2,78 posto Zahvaljujući rastu dionice Podravke i povlaštenog izdanja Adris Grupe, domaći dionički indeksi nadmašili su vodeće europske indekse

Hidroelektra niskogradnja dogovorila posao vrijedan 25,6 mil. kuna

liderpress.hr - 6. rujna 2012.
Poslovna udruga hrvatskih tvrtki u sastavu Hidroelektra niskogradnja kao vodeći partner i MAGMA d.o.o. kao partner sklopila je 4.

Hidroelektra niskogradnja i HAC sklopili ugovor težak 28,5 milijuna kuna

poslovni.hr - 24. srpnja 2012.
Tvrtka Hidroelektra niskogradnja sklopila je s tvrtkom Hrvatske autoceste ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji lokalne ceste L67177 i rekonstrukciji križanja D8 i L67177

Otvoren most u Mokricama, počeli radovi na Zagorskoj magistrali

vecernji.hr - 11. travnja 2012.
Izvođenje radova na obnovi zagorske magistrale u okviru programa Betterment, ugovoreno je s tvrtkom Hidroelektra – Niskogradnja d.d. iz Zagreba, a vrijednost ugovora je 51.399.858,37 kuna.

Dobit manja 80 posto

liderpress.hr - 16. veljače 2012.
Hidroelektra niskogradnja u 2011. godini je ostvarila neto dobit od 287,3 tisuće kuna, što je 80 posto manje nego u 2010. godini, objavila je ta tvrtka u financijskom izvještaju.

Hidroelektra niskogradnja: Nismo uspjeli uposliti svoje kapacitete

liderpress.hr - 15. veljače 2013.
Građevinska tvrtka Hidroelektra niskogradnja u prošloj je godini ostvarila gubitak u iznosu od 24,2 milijuna kuna, dok je 2011. godine imala blagu dobit od 359 tisuća kuna.

Hrvatske ceste oštetile RH za 11,2 mil. kn

poslovni.hr - 5. srpnja 2012.
Hrvatske ceste, u sprezi sa tvrtkom Hidroelektra niskogradnja, svjesno oštećuju državu pri obnovi državne- ceste D 1 Zaprešić- Zabok, a šteta koju su izazvali procjenjuje se na više od 11 milijuna kuna, tvrde neki od aktera uključenih u obnovu.

Tajni plan za spas hrvatskih građevinskih tvrtki

poslovni.hr - 26. veljače 2013.
U konzorciju bi se mogli naći Viadukt, Tehnika, Hidroelektra-Niskogradnja, Zagreb-Montaža, Dalekovod, Bilfinger Đuro Đaković Montaža i Zagorje Tehnobeton.

Raste Ingra, pada Hidroelektra niskogradnja

liderpress.hr - 30. studenog 2012.
Unatoč blagom rastu cijena dionica na europskim tržištima, na Zagrebačkoj su burzi Crobexi danas pali, jer investitori nemaju previše razloga za optimizam, s obzirom na daljnji pad domaćeg gospodarstva i Fitchovo snižavanje prognoze rejtinga.

Dalekovod: Sklopljen ugovor s HEP-om za izgradnju TS Srđ

poslovni.hr - 13. listopada 2011.
Dalekovod kao vodeći partner te Končar-inženjering i Hidroelektra niskogradnja kao partneri sklopili su ugovor s HEP Operatorom distribucijskog sustava za izgradnju transformatorske stanice TS 110/20(10) kV Srđ u Dubrovniku po sistemu ključ u ruke.

Hidroelektra Niskogradnja gradi pristupnu cestu od tunela Sv. Ilija do magistrale

poslovni.hr - 4. rujna 2012.
Početkom ovog tjedna započeli su radovi na pristupnoj cesti od južnog portala tunela Sveti Ilija u Bastu do Jadranske magistrale, a radove izvode radnici Hidroelektre Niskogradnje.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing