MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
10. prosinca 2019.  

HNS 10 SABOR


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

BiH Hrvati pozvani u akciju potpore generalima

tportal.hr - 11. svibnja 2012.
Hrvatski narodni sabor (HNS) u BiH, koji okuplja vodeće hrvatske političke stranke, pozvao je Hrvate u BiH da se u nedjelju priključe globalnoj akciji Hrvatskog svjetskog kongresa (HSK)

Šef HEP-a Koračević osigurao se povlaštenom mirovinom

tportal.hr - 5. ožujka 2012.
HNS-ovca Zlatka Koračevića Vlada je prije deset dana imenovala predsjednikom Uprave Hrvatske elektroprivrede, ali si je on prije toga osigurao zastupničku mirovinu koje je Sabor zakonskim izmjenama ukinuo krajem siječnja.

'Ovakvi ispadi nisu dostojni ni najgore birtije, a kamoli institucije kao što je Sabor'

poslovni.hr - 31. svibnja 2012.
Homofobni ispad HDSSB-ovog Zorana Vinkovića izazvao je žestoke reakcije ostalih saborskih zastupnika, a HNS-ovci su bili toliko uzrujani da su zatražili pauzu.

HNS-ovci biraju novo-staro rukovodstvo

tportal.hr - 17. ožujka 2012.
Točno u 11 sati u zagrebačkom Hypo centru započet će 11. izborni Sabor HNS-a, na kojem će ta stranka birati novo-staro vodstvo - predsjednika stranke, dva potpredsjednika, Nadzorni odbor

Sjednice Vlade su radne, a ne paradne kao HDZ-ove

liderpress.hr - 18. veljače 2012.
Izborni sabor HNS-a bit će održan 17. ožujka, a predsjedništvo HNS-a predložit će da kandidat za predsjednika HNS-a bude Radimir Čačić, a za potpredsjednike Vesna Pusić i Ivan Vrdoljak

Milanović: Provociraju nas da kažemo ne jednu riječ, nego knjigu previše

business.hr - 20. listopada 2011.
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović na predstavljanju Plana 21 Kukuriku koalicije u Zadru, s temom borbe protiv korupcije, rekao je da još jednom u ime SDP-a, HNS-a, IDS-a i HSU-a iskazuje dobru volju da Hrvatski sabor dostojanstveno završi rad

HNS: Očekujemo da se politika potpuno makne s HRT-a

vecernji.hr - 28. svibnja 2012.
Do 15. srpnja bit će donesene izmjene Zakona o HRT-u i Sabor će imenovati vršitelja dužnosti ravnatelja

Prvi sukob u koaliciji: Hrelja "izvisio", HNS hoće i Sabor

vecernji.hr - 16. prosinca 2011.
O mjestu potpredsjednika, po koalicijskom ugovoru, trebali su se dogovoriti HNS, HSU i IDS, a načelni dogovor bio je da to mjesto zauzme Hrelja.

Opačić i Pusić: HDZ je odgovoran za rad Sabora!

dnevnik.hr - 18. listopada 2011.
Čelnice saborskih klubova SDP-a i HNS/HSU-a Milanka Opačić i Vesna Pusić izjavile su danas kako je na HDZ-u odgovornost za to kako će Hrvatski sabor završiti svoje zadnje zasjedanje i koje će još odluke donijeti.

Poziv na bojkot Federacije BiH

glas-slavonije.hr - 22. rujna 2011.
Hrvatski narodni sabor BiH (HNS) pozvao je županije s hrvatskom većinom u Federaciji BiH da "ne prihvaćaju i ospore odluke nelegalne i neustavne vlade Federacije BiH koje ugrožavaju interese hrvatskog naroda u BiH".

Dragutin Glavina kandidat međimurskog HNS-a za Sabor

vecernji.hr - 6. listopada 2011.
– O mjestima na listi još nismo raspravljali, no sigurno je da će međimurski HNS imati svog saborskog zastupnika – ocijenio je predsjednik županijskog HNS-a Matija

Kandidat HNS-a iz Đakova ulazi u Sabor s optužbom za krivotvorenje isprave?!

glas-slavonije.hr - 25. studenog 2011.
OSIJEK - Predsjednik Hrvatske narodne stranke Radimir Čačić nije jedini član "narodnjaka" protiv kojega se vodi kazneni postupak. Na isti Kukuriku koalicije u V.

'Ne udaram protivnika koji je na konopcima'

nacional.hr - 16. studenog 2011.
Šef SDP-a Zoran Milanović u intervjuu za Media servis pojasnio je zašto nije inzistirao da se Gorana Habuša odmah makne s liste HNS-a za Sabor. Istaknuo je kako je odluku prepustio šefu HNS-a Radimiru Čačiću.

HNS-ovci okupirali Sabor i Vladine institucije

nacional.hr - 14. veljače 2012.
Glavnom tajniku Hrvatske narodne stranke Srećku Ferenčaku nedvojbeno pripada titula najvećeg gubitnika iz stranačkog središnjeg ureda, barem kad je riječ o uhljebljivanju na državnim jaslama nakon izbora.

SDP-u, HNS-u i HDSSB-u više “saborskih kvadrata”

glas-slavonije.hr - 2. siječnja 2012.
ZAGREB - Novi Sabor je konstituiran, podijeljen je dio dužnosti u sedmom sazivu, ali još jedan važan posao mora se obaviti prije prve redovne sjednice, koja će se održati u drugoj polovini siječnja.

Hrvati bojkotiraju Federaciju BiH

glas-slavonije.hr - 21. rujna 2011.
Hrvatski narodni sabor BiH (HNS) pozvao je županije s hrvatskom većinom u Federaciji BiH da "ne prihvaćaju i ospore odluke nelegalne i neustavne vlade Federacije BiH koje ugrožavaju interese hrvatskog naroda u BiH".

'Secesionistički' pokret raskolio Lesarove laburiste

business.hr - 27. rujna 2011.
Iako stranka Dragutina Lesara, nekada HNS-ova pučkog tribuna, a danas lidera male, ali perspektivne stranke Hrvatski laburisti, koja u anketama pleše blizu ruba praga za ulazak u Hrvatski sabor

Sabor - skandaloznim presedanom prema Europi

tportal.hr - 31. listopada 2011.
'Šteta što nam je kraj bio tako neslavan', tim je riječima HNS-ova Vesna Pusić na dan raspuštanja Sabora zorno sumirala gotovo četiri godine rada šestog saziva parlamenta.

Sabor: Burna rasprava između HNS-a i HDSSB-a o paradoksu i Glavašu

poslovni.hr - 28. rujna 2012.
Nedavna izjava premijera Zorana Milanovića da je "hrvatska nacija nevjerojatan paradoks" danas je u sabornici izazvala verbalni sukob između HNS-ove zastupnice Nade Turine Đurić
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing