MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
18. siječnja 2020.  

HOROSKOP


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

'Tko čita horoskop, kao da je silovao majku'

tportal.hr - 8. siječnja 2013.
U rubrici Pisma čitatelja u sarajevskom Oslobođenju osvanulo je pismo prvostupanjski osuđenog terorista Mevlida Jašarevića u kojem, između ostalog

Modni profil horoskopskog znaka - Vaga

tportal.hr - 5. listopada 2011.
Svi se, bez obzira na to vjeruju li u horoskop ili ne, moraju složiti da je zabavno tu i tamo pročitati što zvijezde otkrivaju o nama. Nalazimo se u razdoblju vladavine Vage koja traje do 22.

Seksi horoskop za tjedan pred nama - hot, hot, hot!

net.hr - 14. srpnja 2012.
Bez želje da se uplićemo u vremenske prognoze, slobodno možemo reći da će tjedan pred nama biti pakleno vruć, barem za većinu horoskopskih znakova.

Sve vam ide od ruke i vrijeme je da ostvarite svoje ciljeve!

net.hr - 20. ožujka 2013.
Kineski horoskop nam 'poručuje' da će nam svima, više ili manje, ovaj mjesec biti pogodan za realizaciju svih naših ciljeva i planova, stoga zasučite rukave, oboružajte se strpljenjem i samo naprijed!

Modni profil horoskopskog znaka - Djevica

tportal.hr - 1. rujna 2011.
Svi se, bez obzira vjeruju li ili ne u horoskop, moraju složiti da je zabavno tu i tamo pročitati što zvijezde otkrivaju o nama. Nalazimo se u razdoblju vladavine šestog po redu horoskopskog znaka, analitičnih i odmjerenih Djevica koja traje do 22.

Uživajte u novim i starim poznanstvima!

net.hr - 3. kolovoza 2012.
Vjerovali horoskopu ili ne, moramo priznati da nikada nije loše pročitati neki savjet za situaciju u kojoj bismo se, lako moguće, mogli naći. Kineski horoskop za kolovoz većini od nas savjetuje oprez s financijama, te više društvenih aktivnosti.

Pogledajte kako djeca objašnjavaju horoskop

tportal.hr - 3. studenog 2011.
Na jednoj od najgledanijih emisiji na TV Avali, 'Kefalici', djeca su odgovorila na pitanje što je horoskop.

Za korak naprijed potrebno je samopouzdanje!

net.hr - 6. veljače 2013.
Kineski horoskop predviđa mnogo borbi u veljači, kako unutarnjih, tako i vanjskih. No, kao najčešće uzroke navodi manjak samopouzdanja, a to isto je i prepreka prema boljoj budućnosti.

Modni profil horoskopskog znaka – Lavovi

tportal.hr - 2. kolovoza 2011.
Svi se, bez obzira vjeruju li ili ne u horoskop, moraju složiti da je zabavno tu i tamo pročitati što zvijezde otkrivaju o nama. Upravo se nalazimo u razdoblju vladavine samouvjerenih i dostojanstvenih astroloških kraljeva Lavova, koja traje do 22.

Bujna mašta proroka i za 2012.

dw-world.de - 2. siječnja 2012.
I najveći skeptici će na početku godine ipak rado pročitati svoj horoskop u želji da otkriju, što im donosi budućnost. Tim više što smo u godini koja već svojom znamenkom 12 najavljuje nešto veliko i konačno.

Samo 'pozitiva' nas može spasiti!

net.hr - 11. rujna 2012.
Iako se dolaskom jeseni može činiti da teret cijelog svijeta pao na naša leđa, kineski horoskop kaže da će većina nas biti spremna uhvatiti se u koštac s problemima, te da ćemo s osmijehom krenuti prema naprijed.

Veliki godišnji horoskop za 2013.

tportal.hr - 28. prosinca 2012.
Nadate se upješnoj godini? Možda vam se zvijezde napokon i nasmiješe. Vjerojatno ćete se za ostvarenje snova ipak morati malo pomučiti, no 2013.

Sada je najbolji trenutak! Iskoriste ga za ispunjenje ciljeva

net.hr - 18. travnja 2013.
Kineski horoskop nam kaže da je travanj, više ili manje, svima pogodan mjesec za ispunjenje svega onog što smo dugo planirali. Vrijeme je, dakle, da se zasuču rukavi i krene po ono što želimo, jer 'sada' je uvijek bolje vrijeme nego 'sutra'!

Test koji će pogoditi vaš horoskopski znak

net.hr - 21. prosinca 2011.
Ne vjerujete u horoskop i mislite da je to jedna velika glupost? E, pa mi ne mislimo tako.

Popularni u društvu i uspješni na poslu

net.hr - 11. srpnja 2012.
Mjesec srpanj, kako nam govori kineski horoskop, za većinu je znakova pozitivno razdoblje promijene, napretka i ljubavi. Ako nam stvari, ipak, ne idu od ruke, najgore što možemo napraviti je odustati ili se zatvoriti u sebe.

Marija Borić: 'Uvijek sam se zaljubljivala u Rakove'

tportal.hr - 2. veljače 2012.
Hrvatska glumica i sasvim dobra pjevačica, Marija Borić, horoskop doživljava kao zabavu, ali ipak zna ponešto o znakovima i odnosima među njima

Evo kako bi znanstvenici napisali horoskop

tportal.hr - 28. veljače 2013.
Da, mnogo je nevjernih Toma koji ne vide poveznicu između vremena kad su se rodili i onoga što će im se dogoditi sljedeći četvrtak. No i znanstvenici kažu da ne gledaju dovoljno duboko.

Prestanite samo maštati, vrijeme je da se 'prasnete'!

net.hr - 29. rujna 2012.
Sigurno ne znate kakav vas tjedan očekujete, jer ne vidite budućnost. Vjerojatno. Ali zato naš seksi horoskop vidi! Stoga, ako želite saznati kako ćete se osjećati, s kim ćete se seksati ili zašto se nećete seksati, svakako ga pročitajte!

Vrijeme vam ide u korist, iskoristite ga!

net.hr - 15. siječnja 2013.
Iako dolazi do promjena na svim razinama naših života, čini se da nam je astrološka klima povoljna i s lakoćom ćemo dostići svaki cilj koji si zacrtamo. Što nam sve predviđa i savjetuje kineski horoskop, svakako pročitajte u nastavku.

Modni profil horoskopskog znaka - Rakovi

tportal.hr - 1. srpnja 2011.
Većina se, bez obzira vjeruju li ili ne u horoskop, mora složiti da je zabavno tu i tamo pročitati što zvijezde otkrivaju o nama. Upravo se nalazimo u razdoblju vladavine ćudljivih i senzibilnih Rakova koja će potrajati do 22. srpnja.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing