MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
6. prosinca 2019.  

HRVAT* NARODN* STRAN*


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

BiH Hrvati pozvani u akciju potpore generalima

tportal.hr - 11. svibnja 2012.
Hrvatski narodni sabor (HNS) u BiH, koji okuplja vodeće hrvatske političke stranke, pozvao je Hrvate u BiH da se u nedjelju priključe globalnoj akciji Hrvatskog svjetskog kongresa (HSK)

Pročitajte što je Rohatinski rekao u svom oproštajnom govoru

poslovni.hr - 4. srpnja 2012.
Danas je održana posljednja sjednica Savjeta Hrvatske narodne banke kojom je predsjedao Željko Rohatinski, objavljeno je na web stranicama HNB-a.

Srdačan susret Čačića i Pusić: 'Odlazak Čačića bio bi destabilizirajući za Vladu'

dnevnik.hr - 1. srpnja 2012.
Čelništvo Hrvatske narodne stranke okuplja se i danas u Svetom Martinu na Muri. na sjednici Predsjedništva i Središnjeg odbora stranke. Nešto iza 11 sati stigla je i Vesna Pusić.

HNB povećao obveznu pričuvu s 13 na 14 posto

poslovni.hr - 20. rujna 2011.
Današnjom odlukom Savjeta Hrvatske narodne banke (HNB) stopa obvezne pričuve banaka povećava se s 13 na 14 posto, objavio je HNB na svojim web stranicama. Odluka stupa na snagu 12. listopada, kod obračuna pričuve za rujansko obračunsko razdoblje.

Agrokor kupio tvrtku supruge Rohatinskog za dva milijuna kuna

business.hr - 31. kolovoza 2011.
Guverner Željko Rohatinski je za Novi list komentirao kupnju tvrtke njegove supruge od strane Agrokora kako to nema nikakve veze ni s Hrvatskom narodnom bankom , ni sa njim

HNB potvrdio: U pripremi su dodatne mjere zaštite za korisnike kredita

poslovni.hr - 10. rujna 2012.
Potaknuta medijskim upitima o najavljenim izmjenama i dopunama Zakona o potrošačkom kreditiranju Hrvatska narodna banka je na svojim web stranicama objavila priopćenje.

HNB izdao nacionalni interes

glas-slavonije.hr - 5. listopada 2011.
ZAGREB - Predsjednik saborskog Odbora za financije Goran Marić (HDZ) obrušio se jučer na Hrvatsku narodnu banku (HNB) ustvrdivši kako ona pogoduje bankama u stranom vlasništvu na račun hrvatskog gospodarstva.

Čačić opet sudjelovao u prometnoj nesreći

poslovni.hr - 22. prosinca 2011.
Predsjednik Hrvatske narodne stranke (HNS) i vjerojatni budući potpredsjednik vlade Radimir Čačić priopćio je da je večeras oko 20 sati sudjelovao u manjoj prometnoj nezgodi na uglu Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu.

Euro iznad 7,5 kn prvi put u šest godina, HNB prodao 180 mil. eura

vecernji.hr - 19. rujna 2011.
Hrvatska narodna banka (HNB) izvijestila je danas na svojim internetskim stranicama da je provela intervenciju na deviznom tržištu, drugi put ove godine.

Što je i zbog čega činio HNB oko Credo banke?

tportal.hr - 13. prosinca 2011.
Hrvatska narodna banka u današnjem je priopćenju odbacila 'proizvoljne interpretacije zbivanja i neutemeljene prozivke središnje banke' u slučaju splitske Credo banke te je na svojim web stranicama objavila i rješenje o oduzimanju odobrenja za rad

HNB o zakonskoj utemeljenosti naplate mjenice i ovrhe u Credo banci

poslovni.hr - 29. studenog 2011.
Hrvatska narodna banka (HNB) objavila je na svojim web stranicma priopćenje vezano uz nove medijske napise i upite oko Credo banke

Čačić: Moramo se vratiti u eurozonu

poslovni.hr - 4. kolovoza 2011.
Predsjednik Hrvatske narodne stranke (HNS) Radimir Čačić ocijenio je danas kako je Vladin model rješavanja problema povećanja rata na stambene kredite u švicarskim francima neodrživ te ustvrdio kako je rješenje povratak u eurozonu.

Rohatinski iz bankovnog sustava povlači oko 3,1 milijardu kuna

poslovni.hr - 26. siječnja 2012.
Savjet Hrvatske narodne banke donio je danas odluku kojom se stopa obvezne pričuve banaka povećava s 14 na 15 posto, te uvodi izvanredni obračun obvezne pričuve 27. siječnja 2012., objavljeno je na web stranicama HNB-a.

Švicarska ne želi financijski pomagati Hrvatskoj

tportal.hr - 11. siječnja 2013.
Švicarska narodna stranka, najveća u parlamentu, ocijenila je u četvrtak, reagirajući na zahtjev predsjednika Europske komisije Josea Manuela Barrosa, da Švicarska ne bi trebala financijski pomagati Hrvatskoj, koja ulazi u EU 1. srpnja 2013.

Državu i medije preuzeli su 'čučavci'

tportal.hr - 8. prosinca 2012.
Mogu poručiti SDP-ovcima da izgube nadu, jer ništa dobro ne rade za ovaj narod. HDZ je narodnjačka stranka koja je u tijelu hrvatskog bića', poručio je šef oporbe Tomislav Karamarko iz Splita

Nepravomoćno osuđeni ipak ne ide u Janaf

nacional.hr - 18. veljače 2012.
Vlada, vladajuća koalicija i Hrvatska narodna stranka (HNS) funkcioniraju odlično i bez problema

Kuna pala zbog slabog priljeva stranih investicija i usporenog vanjskog zaduživanja

poslovni.hr - 20. rujna 2011.
Nakon što se na tečajnici Hrvatske narodne banke (HNB) srednji tečaj eura prvi puta nakon šest godina probio iznad razine od 7,50 kuna

Ugostitelji od sada usluge mogu naplaćivati u eurima!

net.hr - 10. lipnja 2011.
Nakon višegodišnjih molbi, Hrvatska narodna banka dala je zeleno svjetlo ugostiteljima da svoje usluge mogu naplaćivati u eurima, no pravila su zasad strogo propisana i usluge u eurima mogu plaćati samo stranci.

HNS: Podržat ćemo uvođenje zdravstvenog odgoja

dnevnik.hr - 16. siječnja 2013.
Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati (HNS) podržava uvođenje zdravstvenog odgoja u obrazovni sustav te će stoga više članova HNS-a doći podržati večerašnje mirno okupljanje 'Skup razuma' na zagrebačkom Cvjetnom trgu u 18 sati

Stranci u šest mjeseci u RH uložili dvostruko više nego cijele 2010.

business.hr - 14. listopada 2011.
Izravna inozemna ulaganja u Hrvatsku u prvom polugodištu ove godine iznosila su 485,3 milijuna eura, što je i dvostruko više nego cijele prošle godine, pokazuju najnoviji podaci Hrvatske narodne banke.
1 2 3 4 5  Sljedeća
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing