MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
6. prosinca 2019.  

HRVATSK* OBRTNIČK* KOMOR*


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

HOK očekuje da će Porezna uprava dati vjerodostojno tumačenje zakona o PDV-u

poslovni.hr - 17. siječnja 2013.
Hrvatska obrtnička komora (HOK) izrazila je danas zadovoljstvo što je resorno Ministrstvo poduzetništva i obrta uvažilo njihove zahtjeve.

'Ovo će biti krah hrvatskog obrtništva'

liderpress.hr - 8. ožujka 2013.
Predsjednik Hrvatske obrtničke komore (HOK) Dragutin Ranogajec upozorio je danas da bi prihvaćanje prijedloga novog zakona o PDV-u po kojem bi obrtnici od početka 2014.

Maras protiv Linića: Predložit ću da se PDV plaća po naplati

vecernji.hr - 7. ožujka 2013.
Prijedlog ovog zakona nema nikakve veze s direktivama EU. Ujedno, ovakav zakon suprotan je načelu "think small first“, naglašavaju iz Hrvatske obrtničke komore.

Počela isplata štednih uloga u Obrtničkoj štednoj banci

poslovni.hr - 8. studenog 2011.
Preko 4.000 komitenata dobilo je poziv o isplati štednih uloga u punom iznosu potraživanja od strane Obrtničke štedne banke u prisilnoj likvidaciji i to putem Centar banke, izvijestili su iz Hrvatske obrtničke komore (HOK).

Knez: Organizirani mali dućani imaju svijetlu budućnost

liderpress.hr - 6. prosinca 2012.
Hrvatska obrtnička komora organizirala je i ove godine 8. susret trgovaca na kojem se raspravljalo o aktualnom stanju hrvatske trgovine te strategijama opstanka malih trgovaca.

Obrtnici traže ministarstvo samo za sebe

tportal.hr - 25. studenog 2011.
Hrvatska obrtnička komora (HOK) traži od nove vlasti osnivanje posebnog ministarstva za obrt, malo i srednje poduzetništvo.

Hrvatska autohtona kuhinja u restoranima sa 70 posto domaćih jela

glas-slavonije.hr - 9. srpnja 2011.
ZAGREB - Nakon što je nedavno promoviran u restoranu "Stari Puntijar", jučer je i u Hrvatskoj obrtničkoj komori predstavljen projekt Ministarstva turizma "Hrvatska autohtona kuhinja".

ZABA, HT i Konzum lansirali karticu za obrtnike

tportal.hr - 30. svibnja 2011.
U Hrvatskoj obrtničkoj komori predstavljen je program Obrtnik & partner koji donosi brojne popuste i pogodnosti za obrtnike na prodajno-uslužnim mjestima, uz korištenje nove identifikacijske i platežne Visa obrtničke kartice Zagrebačke banke.

I catering objekti su restorani

liderpress.hr - 8. siječnja 2013.
Hrvatska obrtnička komora oštro se protivi odredbama Pravilnika o porezu na dodanu vrijednost koji je stupio na snagu 1.

Fiskalne blagajne rade bez greške

tportal.hr - 2. siječnja 2013.
Fiskalizacija u ugostiteljstvu teče bez problema i zastoja, ocjenjuju čelni ljudi Ceha ugostitelja Hrvatske obrtničke komore

ANALIZA: Donesen zakon radi 150 osoba koje rade na crno?!

poslovni.hr - 19. travnja 2012.
Prošle godine stupio je na snagu Zakon o zabrani i sprječavanju obavljanja neregistriranih djelatnosti, za koji se Hrvatska obrtnička komora u velikoj mjeri zalagala i sudjelovala u njegovu kreiranju.

HOK i Zaba objavili natječaj za donaciju od 300 tisuća kuna

liderpress.hr - 13. travnja 2012.
Hrvatska obrtnička komora i Zagrebačka banka objavile su natječaj za dodjelu Donacije godine 2012, namijenjen najuspješnijim projektima iz sfere tradicijskog obrtništva.

Obrtnici traže da direktori tvrtki odgovaraju vlastitom imovinom

liderpress.hr - 24. studenog 2011.
Hrvatski obrtnici, točnije njih 90 tisuća okupljenih u Hrvatskoj obrtničkoj komori, predstavili su u četvrtak u Zagrebu svoje zahtjeve od buduće Vlade.

Hrvatski obrtnici predstavljaju se u Grazu

liderpress.hr - 29. rujna 2011.
Na Međunarodnom jesenskom sajmu u Grazu, koji se održava od 29. rujna do 3. listopada, nastupa i 15 izlagača u organizaciji Hrvatske obrtničke komore, izvijestili su iz HOK-a.

Kosor: U razvoj obrtništva u protekle dvije godine uloženo 44 mil. kn

business.hr - 30. lipnja 2011.
Vlada će i dalje jačati svoje partnerstvo sa Hrvatskom obrtničkom komorom (HOK), odnosno hrvatskim obrtnicima kako bi im omogućila da imaju prostor za rad i za nova zapošljavanja

Puljić: Ključ profita je jako domicilno tržište

liderpress.hr - 14. lipnja 2012.
Na Drugom kongresu hrvatskih menadžera i poduzetnika (HUM), koji je održan danas u Hrvatskoj obrtničkoj komori, raspravljalo se o radu Vlade u prvih šest mjeseci.

U zadnjih godinu dana 9.000 novih obrtnika

liderpress.hr - 29. lipnja 2011.
Svečanom akademijom održanom u Hrvatskom narodnom kazalištu Hrvatska obrtnička komora proslavila je svoj dan, koji se svake godine slavi oko 1. srpnja, jer je 1994. godine na taj dan obnovljeno njihovo djelovanje.

25. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore

liderpress.hr - 15. studenog 2012.
U organizaciji Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika, 19. i 20. studenoga u Tuheljskim toplicama održat će se 25. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore.

Obrtnici se slabo služe internetom, ne prate legislativu ni državne potpore

liderpress.hr - 24. studenog 2011.
U Hrvatskoj obrtničkoj komori predstavljeni su rezultati Analize potreba za obrazovanjem i usavršavanjem za malo i srednje gospodarstvo te obrte za 2011., s naglaskom na poduzetničkim vještinama, a u suradnji dviju komora - Obrtničke i Gospodarske.

Obrtnici žele veću pažnju politike, traže svoje ministarstvo

liderpress.hr - 29. studenog 2011.
Obrtnici, mali i srednji poduzetnici zaslužuju veću pažnju nositelja ekonomske politike u idućem razdoblju, istaknuli su predstavnici Udruge malih i srednjih poduzetnika Hrvatske udruge poslodavaca, Hrvatske obrtničke komore
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing