MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
10. prosinca 2019.  

HRVATSKE CESTE HRVATSKE CESTE


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Vlada i službeno odustaje od Pelješkog mosta!

net.hr - 17. svibnja 2012.
Vlada će na današnjoj sjednici službeno i konačno odustati od gradnje Pelješkog mosta. Tako će se predložiti raskid Ugovora o gradnji mosta kopno-Pelješac što su ga Hrvatske ceste 2005.

Za pelješki most traže 119 milijuna kuna odštete!

net.hr - 22. veljače 2012.
Tvrtke Konstruktor, Viadukt i Hidroelektra Niskogradnja tužile su Hrvatske ceste zbog usporavanja gradnje pelješkog mosta i traže odštetu 119 milijuna kuna. U Hrvatskim cestama, pak, pobijaju njihove argumente koji bi im osigurali toliki iznos.

Pusić u Bruxellesu razgovara o Pelješkom mostu

liderpress.hr - 18. rujna 2012.
Hrvatska je prema dogovoru s Europskom komisijom pojednostavnila projekt gradnje Pelješkog mosta. Hrvatske ceste već su pripremile nacrt novog pelješkog mosta koji se tek treba odobriti u Bruxellesu.

Dug od 6,5 milijardi kuna uskoro stiže na naplatu, cestogradnja ruši proračun?

nacional.hr - 1. kolovoza 2011.
U Hrvatske autoceste, Hrvatske ceste i Autocestu Rijeka – Zagreb do proljeća na naplatu dospijeva više od 6,5 milijardi kuna, zbog čega bi, uz sve probleme zbog kredita za koje je država jamčila u cestogradnji, državni proračun mogao biti srušen

Konstruktor blokirao gradilište bagerima

liderpress.hr - 8. veljače 2013.
Završetak riječke obilaznice, dionica Sveti Kuzam-Križišće, doveden je opet u pitanje. Dosad ga je gradio Konstruktor, ali je zapao u financijske probleme i investitor, Hrvatske ceste, posao je dodijelio zagrebačkom Viaduktu.

Viadukt i HC potpisali ugovor vrijedan 123 mil. kuna

tportal.hr - 3. siječnja 2013.
Poduzeće Viadukt i Hrvatske ceste (HC) potpisali su ugovor o izgradnji brze ceste Popovec - Marija Bistrica - Zabok, vrijedan 123,6 milijuna kuna s PDV-om

Za Pelješki most osigurano sto mil.kuna što nije ni za materijal

business.hr - 10. rujna 2011.
Iako je premijerka Jadranka Kosor najavila da se idući tjedan nastavljaju radovi na mostu Pelješac, Hrvatske ceste imaju osigurano tek sto milijuna kuna, što je eventualno dovoljno za nabavu materijala, piše Večernji list.

Hrvatske ceste: Probijen tunel Stupica

poslovni.hr - 28. lipnja 2011.
Danas je probijen tunel na državnoj cesti Makarska - Vrgorac na lokaciji Stupica, a proboj punog profila očekuje se do kraja dana, izvijestile su Hrvatske ceste.Tvrtka Viadukt izvela je radove u manje od tri mjeseca.

Hrvatske ceste kreću s obnovom Zagorske magistrale

poslovni.hr - 4. travnja 2012.
Hrvatske ceste izvijestile su da će idući tjedan, 10. travnja, započeti radovi na obnovi Zagorske magistrale, dionice državne ceste D1 između čvorova Zaprešić i Zabok, u duljini od 16 kilometara.

'Ako mi uđu u posjed, polit ću se benzinom i zapaliti'

net.hr - 6. prosinca 2011.
'Ima li pametnog čovjeka u ovoj državi, pa da vidi ovaj problem?', kaže Marica Andrašek iz Velimirovca kraj Našica. Prijeti da će se politi benzinom i zapaliti ako joj Hrvatske ceste nastave graditi našićku obilaznicu ispred kuće.

Strategija upravljanja državnom imovinom na stotinjak stranica

poslovni.hr - 2. travnja 2013.
Strategija predlaže da se na popisu strateških trgovačkih društava nađe 15-ak tvrtki i šest pravnih osoba, kao što su primjerice HAC, Hrvatske ceste...

Vujić pozvao ministre zbog ceste koja se gradi šest godina

tportal.hr - 25. veljače 2013.
Obnašatelj dužnosti primorsko-goranskog župana Vidoje Vujić pozvao je danas resorna ministarstva i Hrvatske ceste na profesionalnost te na žurno uključivanje u rješavanje problema na izgradnji dionice Sveti Kuzam - Križišće autoceste

Hrvatske ceste posjekle šumu i nezakonito ušle na privatne terene?

poslovni.hr - 7. veljače 2013.
'Od kada uvjete o cijeni postavljaju oni koji kupuju, a ne oni od kojih se kupuje?

Prijetnja Hrvatskih cesta upalila, Konstruktor se vratio na gradilišta

poslovni.hr - 7. rujna 2012.
Nakon što su Hrvatske ceste postavile zahtjev Konstruktor - inženjeringu da se njegovi radnici vrate na gradilišta na kojima su angažirani, jer da će u suprotnom za dovršetak radova angažirati solidarne partnere

Gubitaš HAC za sportske susrete zaposlenika izdvojio čak 270.000 kuna

poslovni.hr - 1. lipnja 2012.
Hrvatske autoceste izdvojile su 270.000. a Hrvatske ceste 85.000 kuna za sudjelovanje njihovih zaposlenika na „Cestarskim susretima 2012“ u Trogiru, piše Jutarnji list.

Zagorci oko Hajdaša: Zasjeli u ministarstvo i državne tvrtke

vecernji.hr - 16. svibnja 2012.
Kadroviranje - Odlaze u Ministarstvo prometa za pomoćnike, savjetnike, u Hrvatske ceste, Narodne novine, Hrvatske šume...

'Ulaganje u infrastrukturu znači jačanje turističkih i gospodarskih potencijala'

dnevnik.hr - 26. listopada 2011.
Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor je u Donjem Miholjcu nazočila završetku radova na izgradnji prve faze južne obilaznice grada Donjeg Miholjca, u što su Hrvatske ceste uložile 15,5 milijuna kuna.

Apsurd: Pogledajte gdje su Hrvatske ceste napravile obilaznicu!

dnevnik.hr - 29. studenog 2011.
Čudo hrvatske cestogradnje dogodilo se u Našicama: otkad je počela gradnja našičke obilaznice, počela je i noćna mora obitelji Andrašek iz prigradskog naselja Velimirovac.

Počinje gradnja kružnog toka i četverokrakog raskrižja

vecernji.hr - 4. travnja 2012.
Hrvatske ceste gradnju kružnog toka financirat će sa 803.000 kuna, ŽUC sa 300.000, dok će Grad Ivanec radove na Bettermentu kroz svoje područje sufinancirati s ukupno 1

Konstruktorova dizalica priječi nastavak radova na vijaduktu

vecernji.hr - 25. veljače 2013.
Vujić je pozvao sve resorne ministre i Hrvatske ceste da riješe problem nastavka gradnje te dionice napominjući da je ona važna zbog rasterećenja Jadranske magistrale kroz Bakarski zaljev i Kostrenu.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing