MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
18. studenog 2019.  

HRVATSKE CESTE


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Vlada i službeno odustaje od Pelješkog mosta!

net.hr - 17. svibnja 2012.
Vlada će na današnjoj sjednici službeno i konačno odustati od gradnje Pelješkog mosta. Tako će se predložiti raskid Ugovora o gradnji mosta kopno-Pelješac što su ga Hrvatske ceste 2005.

Nismo ovdje iz obijesti, već zbog teške situacije u poljoprivredi

glas-slavonije.hr - 10. veljače 2012.
Oko tisuću seljaka na dvjestotinjak traktora izašlo je jučer na ceste kontinentalne Hrvatske, prosvjedujući protiv namjere Vlade da poljoprivredi, navjerojatnije na poticajima, "sreže" više od milijardu kuna.

U potrazi za Antonijom i ronioci Hrvatske vojske, jezero još isušuju

vecernji.hr - 4. srpnja 2011.
Pretraživat će se i Šarena jezera kod Knina, zatim dionica ceste D-1 prema Sinju te riječni tok rijeke

'Jureći kamion izgurao je bus pun djece s ceste'

net.hr - 13. srpnja 2011.
Vozač autobusa iz Hrvatske koji je upravljao autobusom u kojem je u prometnoj nesreći ozlijeđeno 20 gimnazijalaca iz Osijeka tvrdi da nije kriv za nesreću, već da ih je kamion izgurao sa ceste. Policija ga je pustila iz pritvora.

'Autoceste ćemo dati u koncesiju i dobiti puno novaca'

liderpress.hr - 13. rujna 2012.
Oni koji kritiziraju Vladinu namjeru davanja autocesta u koncesiju "prodaju maglu" jer će te ceste ostati u vlasništvu Hrvatske, a Vlada će sredstva koja dobije za koncesiju iskoristiti za vraćanje dugova

Za pelješki most traže 119 milijuna kuna odštete!

net.hr - 22. veljače 2012.
Tvrtke Konstruktor, Viadukt i Hidroelektra Niskogradnja tužile su Hrvatske ceste zbog usporavanja gradnje pelješkog mosta i traže odštetu 119 milijuna kuna. U Hrvatskim cestama, pak, pobijaju njihove argumente koji bi im osigurali toliki iznos.

Pusić u Bruxellesu razgovara o Pelješkom mostu

liderpress.hr - 18. rujna 2012.
Hrvatska je prema dogovoru s Europskom komisijom pojednostavnila projekt gradnje Pelješkog mosta. Hrvatske ceste već su pripremile nacrt novog pelješkog mosta koji se tek treba odobriti u Bruxellesu.

Dug od 6,5 milijardi kuna uskoro stiže na naplatu, cestogradnja ruši proračun?

nacional.hr - 1. kolovoza 2011.
U Hrvatske autoceste, Hrvatske ceste i Autocestu Rijeka – Zagreb do proljeća na naplatu dospijeva više od 6,5 milijardi kuna, zbog čega bi, uz sve probleme zbog kredita za koje je država jamčila u cestogradnji, državni proračun mogao biti srušen

Cestu do Čobankovićevog vinograda gradio HV?

net.hr - 25. travnja 2012.
'Prije nekoliko godina pripadnici Hrvatske vojske i tvrtke Osijek-Koteks asfaltirali su ceste koje vode do vinograda gdje se, među ostalim, nalaze i oni u Čobankovićevu vlasništvu'

Konstruktor blokirao gradilište bagerima

liderpress.hr - 8. veljače 2013.
Završetak riječke obilaznice, dionica Sveti Kuzam-Križišće, doveden je opet u pitanje. Dosad ga je gradio Konstruktor, ali je zapao u financijske probleme i investitor, Hrvatske ceste, posao je dodijelio zagrebačkom Viaduktu.

Viadukt i HC potpisali ugovor vrijedan 123 mil. kuna

tportal.hr - 3. siječnja 2013.
Poduzeće Viadukt i Hrvatske ceste (HC) potpisali su ugovor o izgradnji brze ceste Popovec - Marija Bistrica - Zabok, vrijedan 123,6 milijuna kuna s PDV-om

Za Pelješki most osigurano sto mil.kuna što nije ni za materijal

business.hr - 10. rujna 2011.
Iako je premijerka Jadranka Kosor najavila da se idući tjedan nastavljaju radovi na mostu Pelješac, Hrvatske ceste imaju osigurano tek sto milijuna kuna, što je eventualno dovoljno za nabavu materijala, piše Večernji list.

Hrvatske ceste: Probijen tunel Stupica

poslovni.hr - 28. lipnja 2011.
Danas je probijen tunel na državnoj cesti Makarska - Vrgorac na lokaciji Stupica, a proboj punog profila očekuje se do kraja dana, izvijestile su Hrvatske ceste.Tvrtka Viadukt izvela je radove u manje od tri mjeseca.

Pelješki most - zašto mu se vladajuća koalicija odjednom ne protivi?

poslovni.hr - 26. srpnja 2012.
Vladajuća koalicija u Hrvatskoj dugo se protivila gradnji Pelješkog mosta, ali iznenada je počela zastupati gradnju i mosta i auto-ceste kroz neumsko zaleđe. Jesu li to ozbiljne namjere ili zavaravanje hrvatske javnosti, pita se Deutsche Welle.

Hrvatske ceste kreću s obnovom Zagorske magistrale

poslovni.hr - 4. travnja 2012.
Hrvatske ceste izvijestile su da će idući tjedan, 10. travnja, započeti radovi na obnovi Zagorske magistrale, dionice državne ceste D1 između čvorova Zaprešić i Zabok, u duljini od 16 kilometara.

Snijeg, poledica i magla na cestama diljem Hrvatske

net.hr - 21. siječnja 2012.
Na većini cesta u Hrvatskoj kolnici su mokri ili vlažni i skliski, te je zbog niskih temperatura moguća poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Zbog zimskih uvjeta pojedine su ceste u potpunosti zatvorene za promet.

'Ako mi uđu u posjed, polit ću se benzinom i zapaliti'

net.hr - 6. prosinca 2011.
'Ima li pametnog čovjeka u ovoj državi, pa da vidi ovaj problem?', kaže Marica Andrašek iz Velimirovca kraj Našica. Prijeti da će se politi benzinom i zapaliti ako joj Hrvatske ceste nastave graditi našićku obilaznicu ispred kuće.

Strategija upravljanja državnom imovinom na stotinjak stranica

poslovni.hr - 2. travnja 2013.
Strategija predlaže da se na popisu strateških trgovačkih društava nađe 15-ak tvrtki i šest pravnih osoba, kao što su primjerice HAC, Hrvatske ceste...

Zbog snijega sletjela tri autobusa, osmero putnika u bolnici

dnevnik.hr - 15. ožujka 2013.
Snijeg i vijavica na istoku Hrvatske stvorili su velike probleme u prometu. Jutros su s ceste sletjela čak tri autobusa, pri čemu je ozlijeđeno osmero putnika.

Vujić pozvao ministre zbog ceste koja se gradi šest godina

tportal.hr - 25. veljače 2013.
Obnašatelj dužnosti primorsko-goranskog župana Vidoje Vujić pozvao je danas resorna ministarstva i Hrvatske ceste na profesionalnost te na žurno uključivanje u rješavanje problema na izgradnji dionice Sveti Kuzam - Križišće autoceste
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing