MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
18. studenog 2019.  

HRVATSKE ŽELJEZNICE 04 03 09


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Hrvatske željeznice režu troškove na račun Osječana!

glas-slavonije.hr - 16. lipnja 2011.
Hrvatske željeznice ukinule su sezonski večernji vlak iz Osijeka za Rijeku jer prošloga ljeta vagoni nisu bili popunjeni, te ubuduće ostaje samo podnevni polazak iz Osijeka.

HŽ se želi riješiti Gredelja

business.hr - 18. studenog 2011.
Priče o problemima TŽV Gredelja, tvrtke u sastavu Hrvatske željeznice holdinga, dosegnule su novu razinu nakon što je Business.hr došao do informacije da ga se HŽ holding želi riješiti, odnosno da se priča o privatizaciji te tvrtke.

HRT: Izvor spornog maila je iz HŽ-a

poslovni.hr - 11. lipnja 2012.
Hrvatska radiotelevizija (HRT) potvrdila je danas da su Hrvatske željeznice (HŽ) izvor e-maila, zbog kojeg je bivša ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy podnijela ostavku

HŽ: Vlakovi kasne od 20 do 30 minuta

poslovni.hr - 4. ožujka 2013.
Vlakovi u unutarnjem daljinskom prijevozu u prosjeku kasne od 20 do 30 minuta zbog smanjenja brzine koju provodi Sindikat strojovođa, izvijestile su jutros Hrvatske željeznice.

Zadnji vlak za Hrvatske željeznice

poslovni.hr - 11. srpnja 2012.
Restrukturiranje koje treba provesti u Hrvatskim željeznicama (HŽ) složen je proces zbog niza strateških ciljeva koje uprave i sindikati trebaju realizirati zajedno. U proračunu više nema novca za pokrivanje gubitaka.

Država nema dugoročnu strategiju razvoja željeznice

poslovni.hr - 22. studenog 2011.
Ne može se tržišno zarađivati, a dogovorno trošiti, sažeo je u jednoj rečenici jedan od glavnih problema današnjih Hrvatskih željeznica njihov predsjednik Uprave Zlatko Rogožar na okruglom stolu "Kakve Hrvatske željeznice trebamo"

'Hrvatske željeznice kao da potiču diverzije'

poslovni.hr - 9. siječnja 2013.
'Hrvatska stranka prava već je nekoliko puta upozoravala na opasnosti koje proizlaze iz prijevoza opasnih tvari željeznicom na području Grada Zagreba'.

Hrvatske željeznice prodaju hotel “Mursa”

glas-slavonije.hr - 14. veljače 2012.
Prije 30 godina otvoren željezničarski hotel “Mursa” slovio je za prestižniji u Osijeku i okolici, dok danas s “nepoznatim” gubicima čeka prodaju. Stari sjaj devastiranom objektu djelomice je vraćen 2007., kada je uređen restoran s 200 mjesta i sala.

HŽ za sada nema novca za obnovu pruge

glas-slavonije.hr - 10. prosinca 2011.
NAŠICE - Hrvatske željeznice odustale su od namjere da krajem prosinca, novim voznim redom, ukinu zamjenski autubus koji vozi na relaciji Našice - Pleternica, a koji je od svibnja prošle godine uveden umjesto vlakova ukinutih zbog dotrajalosti pruge.

Zašto su Slavonci ljuti na HŽ?

tportal.hr - 24. srpnja 2012.
Hrvatske željeznice neće ukinuti promet na pruzi Virovitica – Osijek, demantirao je HŽ holding informacije objavljene u medijima.

U planu izgradnja 25 novih vlakova u domaćim poduzećima

liderpress.hr - 23. srpnja 2012.
Prva sjednica Povjerenstva za željeznice, pod predsjedanjem predsjednika Vlade Republike Hrvatske Zorana Milanovića, održana je danas u Banskim dvorima.

Strani turisti žale se na internetski mrak u HŽ-u

liderpress.hr - 26. lipnja 2012.
Na jednoj od najvećih turističkih web stranica Tripadvisor, koju koriste milijuni putnika kad trebaju savjet o putovanju u neku zemlju, povela se rasprava o problemima koje turisti imaju u Hrvatskoj, a na meti su se našle Hrvatske željeznice

HŽ do kraja godine otpušta 2.700 ljudi

glasistre.hr - 11. srpnja 2012.
Hrvatske željeznice, odnosno četiri povezana društva i njihovih 15 tvrtki-kćeri do kraja godine, uz poticajne otpremnine ili zbrinjavanje putem Željezničkog fonda

Isporučili osam vagona za Hrvatske željeznice

vecernji.hr - 8. rujna 2011.
Radionica željezničkih vozila zapošljava 200 ljudi. Uz ostalo, radi i na izradi prototipa teretnog vagona kakav nije proizveden u Hrvatskoj u posljednjih 20

Jeftinije na kupanje

glas-slavonije.hr - 2. srpnja 2011.
Do 31. svibnja Hrvatske željeznice su odobrile putnicima-posjetiteljima hotelsko-turističkog kompleksa Bizovačke toplice povlaštenu cijenu prijevozne karte uključujući kupon za kupanje.

Ugovor s HŽ infrastrukturom vrijedan 5,5 milijuna kuna

liderpress.hr - 6. veljače 2013.
Kako saznaje Lider iz dobro upućenih izvora, nedavno potpisani ugovor između samoborskog DIV-a i HŽ infrastrukture o isporuci čeličnih pragova za Hrvatske željeznice vrijedan je 5.562.500 kuna.

Sabor danas o dopuni zakona o podjeli HŽ-a

poslovni.hr - 11. svibnja 2012.
Zastupnici Hrvatskog sabora danas će nastaviti rad raspravom o prijedlogu dopune Zakona o podjeli trgovačkog društva HŽ – Hrvatske željeznice d.o.o.

Okrugli stol: Hrvatske željeznice moraju na tržište

vecernji.hr - 23. studenog 2011.
Jedino bi se infrastruktura izdvojila iz Željeznica i vezala uz posebnu agenciju ili nadležno ministarstvo

Vlakovi kasne, pojedine linije otkazane

tportal.hr - 14. veljače 2012.
Hrvatske željeznice (HŽ) izvijestile su o stanju u prometu vlakova u 8 sati navodeći da s najvećim zakašnjenjem od 150 minuta vozi međunarodni brzi vlak br. 398 na relaciji Sarajevo-Zagreb, dok međunarodni brzi vlak br.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing