MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
25. siječnja 2020.  

IDEA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Atlantic milijunsku kaznu u Srbiji proglasio "neutemeljenom"

business.hr - 4. lipnja 2011.
Na vijest da je Komisija za zaštitu pravila o konkurenciji Srbije kaznila maloprodajni lanac Idea i poduzeće Grand Prom, sa gotovo 6,8 milijuna eura, iz Agrokora su sinoć rekli da ne bi komentirali proces koji je u tijeku

Agrokor u Srbiji očekuje prihod od 800 milijuna eura

liderpress.hr - 22. rujna 2012.
Kompanija Agrokor, koja u Srbiji ima trgovinski lanac supermarketa Idea, objavila je u Beogradu da je za deset godina poslovanja u Srbiju uložila 450 milijuna eura te da u ovoj godini očekuje prihod od 800 milijuna eura.

Pobuna u Todorićevom carstvu - traže veće plaće

net.hr - 17. studenog 2011.
Nakon što je Todorić povisio plaće zaposlenicima u trgovačkom lancu Idea u Srbiji, isto traže i njihove kolege u Konzumu u Hrvatskoj. Ta najveća Agrokorova kompanija zapošljava više od 11.000 radnika, koji imaju najmanje plaće u cijelom koncernu.

Todorić u Srbiji ima novog, opasnog konkurenta

net.hr - 19. listopada 2011.
Iako Agrokorov trgovački lanac Idea u Srbiji bilježi uvjerljiv rast, idilu bi im mogao poremetiti najveći maloprodajni trgovački lanac Maxi, koji je iz ruku tvrtke Delta prešao u ruke ambicioznih Belgijanaca.

Kažnjeni Idea i Grandprom

poslovni.hr - 10. lipnja 2011.
Srbijanska Komisija za zaštitu konkurencije naložila je maloprodajnom lancu Idea, u vlasništvu koncerna Agrokor da kao mjeru zaštite konkurencije plati 427 milijuna dinara (oko 4,35 milijuna eura), dok poduzeće Grandprom

Konzum prodaje udio u trgovačkom lancu Idea

poslovni.hr - 15. studenog 2012.
Objava dnevnog reda izvanredne Glavne skupštine negativno se odrazila na dionicu Konzuma koja je pala 1,33 posto na niskom prometu.

Idea pod Konzumom

poslovni.hr - 20. studenog 2012.
Agrokor prebacuje vlasništvo nad lancem. Na izvanrednoj glavnoj skupštini Konzuma 21. prosinca bit će donesena odluka kojom će se poslovni udio u trgovačkoj tvrtki Idea prenijeti s koncerna Agrokor na Konzum.

Idea i Mercator okrupnjavaju srpsko tržište

poslovni.hr - 27. lipnja 2011.
Na srpskom maloprodajnom tržištu u tijeku je okrupnjavanje trgovačkih lanaca s ciljem zauzimanja što bolje pozicije.

Lidl dolazi u Srbiju, Agrokorova Idea dobiva konkurenciju

poslovni.hr - 15. studenog 2012.
Najavljivanje dolaska Lidla i Ikee staro je više od dvije godine, ali obje tvrtke nailazile su na dvostruke zapreke. U Srbiju dolaze dugo najavljivane dvije velike trgovačke kuće, njemački Lidl i švedska Ikea.

Sinnergiak – poziv na partnerstvo

culturenet.hr - 12. listopada 2012.
Sinnergiak, a Social Innovation Foundation iz Španjolske, traži partnere zainteresirane za sudjelovanje u projektu MISS – I miss Your Idea, koji se financira sredstvima iz programa Kultura 2007-2013, Strand 1. 1.i Strand 1.2.1.

Turistička baza podataka

glas-slavonije.hr - 22. ožujka 2012.
Udruga IDEA poziva sve koji se na bilo koji način bave turizmom, a nalaze se na području Slavonije i Baranje da na stranicama udruge www.udruga-idea.

Agrokor šuti, Atlantic ulaže žalbu

glasistre.hr - 6. lipnja 2011.
Na vijest da je Komisija za zaštitu pravila o konkurenciji Srbije kaznila maloprodajni lanac Idea, u vlasništvu koncerna Agrokor, i poduzeće Grandprom, u vlasništvu Atlantic Grupe, sa gotovo 6

GALERIJA: Predstavljen novi PandoPad

poslovni.hr - 27. studenog 2012.
Domaći proizvođač Interactive Digital Signage rješenja tvrtka PandoPad d.o.o. u suradnji s osnivačima, tvrtkama Applicon i IDEA Studio, predstavila je u petak 23.11.2012. u Zagrebu liniju novih PandoPad® proizvoda.

Like my idea na IBM Connectu

itnovosti.com - 7. ožujka 2013.
Rješenje za upravljanje idejama zaposlenika tvrtke CROZ predstavljeno je na globalnoj IBM-ovoj konferenciji IBM Conne...

IThome sustav štedi novac

poslovni.hr - 6. veljače 2013.
U Čakovcu predstavljen sustav pametne kuće. Tvrtka Sol-Idea d.o.o. iz Čakovca u suradnji s tvrtkom Inteligentna kuća d.o.o.

Agrokor neće dizati cijene hrane u Srbiji

poslovni.hr - 27. prosinca 2012.
Idea jedna od potpisnica Deklaracije o unapređenju sektora. Predstavnici osam najvećih trgovačkih lanaca koji posluju na srpskom maloprodajnom tržištu potpisali su u Ministarstvu trgovine deklaraciju o unapređenju trgovačkog sektora.

Pink tv: Todorićeva tunjevina k-plus nije ni za životinje!

vecernji.hr - 8. kolovoza 2011.
Goran Papović, predsjednik nacionalne organizacije Potrošač Srbije, sve je građane Srbije pozvao da u “širokom luku” zaobilaze trgovine trgovačkog lanca Idea koji je u vlasništvu koncerna
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing