MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
27. siječnja 2020.  

INDUSTROGRADNJA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Vlada zbog duga preuzima simbol Industrogradnje

poslovni.hr - 3. veljače 2012.
Vlada je na sjednici održanoj u četvrtak prihvatila prijedlog zagrebačke tvrtke Industrogradnja grupa d.d.

ZSE: Industrogradnja u plusu 7,4 posto

liderpress.hr - 21. ožujka 2013.
Nedostatak vijesti koje bi potaknule investitore na aktivnost danas je na Zagrebačkoj burzi rezultirala vrlo niskim prometom i blagim padom Crobexa, pri čemu jedino sektor transporta ostvaruje dobitak.

Industrogradnja u predstečajnoj nagodbi

poslovni.hr - 4. siječnja 2013.
Industrogradnja grupa izvijestila je danas putem Zagrebačke burze o otvaranju predstečajne nagodbe. Industrogradnja grupa izvijestila je danas putem Zagrebačke burze o otvaranju predstečajne nagodbe. "Uprava Društva izvješćuje da je dana 03.01.

Revizija u Industrogradnji

liderpress.hr - 23. listopada 2012.
Industrogradnja grupa obavijestila je Zagrebačku burzu, nastavno na upit jednog investicijskog društva, kako je u tijeku revizija poslovanja.

Industrogradnja će prodavati imovinu radi 'krpanja' kredita

liderpress.hr - 8. svibnja 2012.
Ukupni prihodi Industrogradnja Grupe prepolovljeni su u prvom kvartalu. Tako su sa prošlogodišnjih 13,85 smanjeni za 58 posto na 5,79 milijuna kuna. Istovremeno značajno su smanjeni i rashodi (sa 13,8 na 6,2 milijuna kuna).

ZSE: Industrogradnja u zelenom gotovo 10 posto

liderpress.hr - 15. veljače 2013.
Indeksi Zagrebačke burze i danas su oslabili, četvrti dan zaredom, no uz znatno slabiji promet nego prethodnih dana, pri čemu je najlikvidnija dionica Industrogradnje.

Industrogradnja dogovorila prebijanje duga, a 4. na listi

poslovni.hr - 1. kolovoza 2012.
Lista srama, dugo najavljivana od ministra financija Slavka Linića, od jučer je dostupna javnosti. Prema objavljenim podacima središnjeg ureda Porezne uprave proteklih godina, odnosno zaključno sa 24. srpnjem 2012.

Industrogradnja razriješila vlasnički spor u Dugoj Uvali

poslovni.hr - 26. ožujka 2012.
Industrogradnja je napokon razriješila vlasnički spor oko hotela Croatia u Dugoj Uvali u Istri, nakon šestogodišnjeg sporenja s tvrtkom FIO & D.To je za Poslovni dnevnik potvrdio Adam Teeger, predsjednik Uprave Industrogradnje.

Industrogradnja: Nismo ništa dužni tvrtki Fio&D

liderpress.hr - 28. ožujka 2012.
Predsjednik Uprave Industrogradnja Grupe Adam Teeger reagirao je na izjave predstavnika tvrtke Fio&D Dragana Boljata, a vezano za vlasništvo hotelskog kompleksa Croatia u Dugoj uvali.

Gubitak od 741.000 kuna za Industrogradnju

poslovni.hr - 31. srpnja 2012.
Gubitak od 741.000 kuna i pad poslovnih prihoda od 45,5 posto- rezultat je to poslovanja Industrogradnja Grupe d.d. u drugom tromjesečju 2012. godine.

Industrogradnja Marčani dužna petinu proračuna

glasistre.hr - 29. ožujka 2012.
Balvan-revolucija u Dugoj Uvali se nastavlja. Otvoreni sukob između splitske tvrtke Fio&D, koja je zakupac hotela Croatia s depandansom i apartmanima, te vlasnika

Dugi spor u Dugoj Uvali

glasistre.hr - 12. svibnja 2012.
Pravosudno-poslovna sapunica vezana uz hotel Croatia u Dugoj Uvali, o kojem se spore zagrebačka tvrtka Industrogradnja nekretnine i splitsko poduzeće Fio&D, dobila je novu dinamiku.

Industrogradnja zatvara predstavništvo u Rusiji

liderpress.hr - 9. srpnja 2011.
Industrogradnja je u postupku zatvaranja predstavništva u Ruskoj Federaciji nakon što je u travnju ove godine registrirala tvrtku kćer u Moskvi na koju prenosi poslovanje.

Industrogradnja državi mora predati neboder u Savskoj - ali tek nakon što ulupa 20 mil. kn u njegovo uređenje

poslovni.hr - 6. srpnja 2012.
Vlada je prihvatila ponudu da tvrtka Industrogradnja podmiri svoj dug prema državi tako što će Vladi u vlasništvo dati neboder na Savskoj cesti u Zagrebu, ali i još neke nekretnine jer derutni neboder ne vrijedi 109 milijuna kuna

Industrogradnja mora izaći iz hotela Croatia

glasistre.hr - 4. travnja 2012.
Industrogradnja d.d. ponovno bi trebala izaći iz posjeda hotela Croatia i njegove depandanse nakon što je, uz pomoć zaštitarske tvrtke Bilić-Erić

Uprava i NO Industrogradnje raspravljali o tijeku predstečajne nagodbe

poslovni.hr - 10. travnja 2013.
Industrogradnja je dostavila Zagrebačkoj burzi i Hanfi obavijest o održanoj zajedničkoj sjednici Uprave i Nadzornog odbora. Industrogradnja je dostavila Zagrebačkoj burzi i Hanfi obavijest o održanoj zajedničkoj sjednici Uprave i Nadzornog odbora.

Industrogradnja: Plaće su isplaćivane redovito

poslovni.hr - 24. studenog 2011.
Industrogradnja d.o.o., koja u Grupi Industrogradnja obavlja građevinske djelatnosti, nije blokirana, a plaće su u ovoj godini isplaćivane redovno i bez zaostataka

Industrogradnja nekretnine izbjegla stečaj

liderpress.hr - 17. listopada 2011.
Iako je 12. listopada trebao biti otvoren stečaj nad Industrogradnjom nekretninama, to se nije dogodilo jer je račun tvrtke deblokiran.

Stup srama se smanjio, ali evo zašto nije uspio

vecernji.hr - 14. studenog 2012.
Među prvih 20 od srpnja više nema sedam tvrtki među kojima su HRT, čiji je dug bio 22,6 milijuna kuna i koji je dogovorio reprogramiranje, i Industrogradnja, čiji je dug iznosio 106, 8 milijuna kuna

Prvi gosti u Dugoj Uvali

glasistre.hr - 15. travnja 2012.
Nakon nedavnog incidenta oko hotela Croatia u Dugoj Uvali, kada su zaštitari koje je naručila Industrogradnja onemogućili djelatnike hotela i tvrtku Fio&D da otvore hotel
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing