MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
8. prosinca 2019.  

INTESA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Koliko je Zabu i PBZ uzdrmao pad rejtinga majki?

tportal.hr - 15. svibnja 2012.
Snižavanje rejtinga dvadeset i šest talijanskih banaka među kojima su Unicredit i Intesa, prokomentirali su za tportal njihove banke kćeri Zaba i PBZ.

UniCredit vodeća bankarska grupa u Adria regiji

glas-slavonije.hr - 5. srpnja 2011.
ZAGREB - S ukupnom aktivom od 19,7 milijardi eura UniCredit je i dalje vodeća bankarska grupa u Adria regiji (zemlje bivše SFRJ), a slijede NLB grupa sa 16,86 milijardi eura aktive, Intesa Sanpaolo grupa čija je aktiva lani dosegnula 15

Debitna kartica s beskontaktnim plaćanjem

glas-slavonije.hr - 6. travnja 2012.
ZAGREB - Privredna banka Zagreb uvela je novu debitnu karticu Grupe Intesa Sanpaolo – Inspire karticu.

Intesa: EBA test potvrđuje adekvatnost kapitala Grupe

poslovni.hr - 28. listopada 2011.
Slijedom procjena koje je objavilo Europsko tijelo za nadzor banaka (EBA - European Banking Authority) vezano uz dokapitalizaciju europskih banaka, Intesa Sanpaolo, na zahtjev Talijanskog nadzornog tijela tržišta vrijednosnica (CONSOB)

Volksbank pao na stres testu, UniCredit i Intesa Sanpaolo prošle

poslovni.hr - 15. srpnja 2011.
Osam europskih banaka ne bi izdržalo ozbiljne financijske probleme poput duge recesije, pokazala je dubinska analiza koju je provela Europska agencija za banke (EBA) u 21 zemlji Europe.

Massimo Pierdicchi podnio ostavku na članstvo u NO PBZ-a

poslovni.hr - 5. ožujka 2013.
Pierdicchi je stariji menadžer u talijanskoj banarskoj grupaciji Intesa Sanpaolo. Massimo Pierdicchi podnio je ostavku na članstvo u Nadzornom odboru Privredne banke Zagreb.

Merkur pred dokapitalizacijom ili stečajem

poslovni.hr - 23. studenog 2012.
Kako navodi "Dnevnik", banke s dokapitalizacijom taktiziraju, osobito Banka Koper koja je u vlasništvu talijanske bankarske skupine Intesa Sanpaolo.

Vlasnica PBZ-a nastavit će kupovati talijanske obveznice

poslovni.hr - 7. rujna 2012.
Izvršni direktor banke Intesa Sanpaolo, najveće u Italiji u segmentu poslovanja s građanima, izjavio je u petak da će banka nastaviti kupovati talijanske državne obveznice radi potpore gospodarstvu.

Neto dobit vlasnice PBZ-a smanjena za 37 posto

poslovni.hr - 3. kolovoza 2012.
Druga najveća talijanska banka, Intesa Sanpaolo, vlasnica PBZ-a, u petak je izvijestila da je u drugom tromjesečju njezina neto dobit smanjena za 37 posto na godišnjoj razini

Izvrstan rezultat vlasnice PBZ-a!

net.hr - 16. svibnja 2012.
'Intesa Sanpaolo je ojačala svoju kapitalnu osnovicu, čime je zauzela mjesto među najvećim i najstabilnijim europskim bankama', poručio je glavni izvršni direktor te kompanije prilikom predstavljanja rezultata prvog kvartala

Intesa SanPaolo osjetno povećala rezervacije

poslovni.hr - 15. svibnja 2012.
Talijanska banka Intesa SanPaolo izvijestila je u utorak da je u prvom tromjesečju osjetno povećala rezervacije zbog pojačanog priljeva problematičnih zajmova

Intesa Sanpaolo želi poslovati i u Turskoj

liderpress.hr - 11. travnja 2012.
Najveća talijanska banka koja posluje s građanima, Intesa Sanpaolo podnijela je zahtjev za odobrenjem rada u Turskoj, gdje planira otvarati poslovnice uglavnom u velikim gradovima, pišu u srijedu turski mediji.

'UniCredit i Intesa neće dirati u svoje hrvatske banke'

poslovni.hr - 20. ožujka 2012.
Dvije najveće talijanske banke UniCredit i Intesa Sanpaolo nisu dovoljno profitabilne zbog čega bi trebale mijenjati strukturu menadžmenta i podružnica. Poručio je to guverner talijanske središnje banke Banca d'Italia Ignazio Visco.

PBZ: Gubitak Intese Sanpaolo neće utjecati na naše poslovanje

poslovni.hr - 16. ožujka 2012.
Intesa Sanpaolo iskazala je u četvrtak veliki gubitak zbog otpisa "goodwilla", a iz Privredne banke Zagreb, koja posluje u sklopu Intese, poručili su kako taj otpis neće imati utjecaja na njihovo tekuće poslovanje.Intesa Sanpaolo je u 2011.

Novcem od ECB-a UniCredit i Intesa financirat će realni sektor

poslovni.hr - 22. prosinca 2011.
Najveće talijanske banke UniCredit i Intesa Sanpaolo iskoristit će sredstva iz povoljnih trogodišnjih zajmova od Europske središnje banke (ECB) za financiranje talijanske industrije i kućanstava

Enrico Cucchiani novi izvršni direktor Intese Sanpaolo

liderpress.hr - 25. studenog 2011.
Talijanska banka Intesa Sanpaolo odabrala je u četvrtak za novog izvršnog direktora Enrica Cucchianija, dosadašnjeg člana upravnog odbora njemačkog osiguravatelja Allianza.

Moody's opet u akciji - snižen rejting banaka Intesa Saopaolo i UniCredit

business.hr - 6. listopada 2011.
Agencija Moody's snizila je u srijedu rejtinge dvije najveće talijanske banke Intesa Sanpaolo i UniCredit slijedom nedavnog sniženja rejtinga talijanskih državnih obveznica.

Intesa Sanpaolo: Posjedujemo dovoljno kapitala i nemamo problema s likvidnošću

business.hr - 6. listopada 2011.
Iz najveće talijanske banke Intesa Sanpaolo izjavili su da posjeduju dovoljno kapitala te da su adekvatno likvidni te da su spremni za probleme s kojima se suočava ne samo Italija nego i cijela Europa, javlja Reuters.

Kriza došla do Italije: UniCredit i Intesa u slobodnom padu

business.hr - 11. srpnja 2011.
Nakon prošlotjednog vala prodaja talijanskih dionica, poglavito bankovnih, talijanski tržišni regulator Consob od danas uvodi nove mjere čiji je cilj povećati transparentnost trgovanja i suzbiti tržišne špekulacije.

Analitičari složni: Niži rejting matica za Zabu i PBZ ne znači apsolutno ništa

poslovni.hr - 15. svibnja 2012.
Snižavanje kreditnog rejtinga bankama UniCredit i Intesa Sanpaolo ne bi trebalo utjecati na klijente banaka, poruka je hrvatskih, ali i stranih analitičara koji su se već susreli sa sličnim situacijama.Naime, kada su u 2011.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing