MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
13. prosinca 2019.  

INVESTICIJE


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

'Javna nabava je glumatanje, to treba promijeniti'

tportal.hr - 5. rujna 2012.
'Tema dana' analizirala je ključno pitanje oporavka hrvatskog gospodarstva - investicije. Svi se slažu da su nam neophodne ali i da je najteže razdoblje za njihovo privlačenje.

Kupac željezare u Sisku odustao od Srbije!

tportal.hr - 6. lipnja 2012.
Talijanske tvrtka 'Danieli', čija podružnica 'ABS' je prije dva dana kupila dio sisačke željezare za 30 milijuna dolara, odgodila je svoje investicije u Srbiji do daljnjega unatoč dogovoru sa tamošnjom vladom.

Na Vladi smjene u HAC-u i investicije

poslovni.hr - 6. prosinca 2012.
Ministar prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić danas će predložiti Vladi da smijeni cijelu upravu Hrvatskih autocesta.

U dvije nove agencije radit će 50-ak ljudi

tportal.hr - 22. ožujka 2012.
Osim predlaganja osnivanja Agencije za investicije i konkurentnost, Vlada je na današnjoj sjednici u Banskim dvorima dala suglasnost na prijedlog Statuta Centra za praćenje poslovanja energetskog sektora i

Vlada očekuje dvije i pol milijarde eura investicija

glas-slavonije.hr - 24. veljače 2012.
ZAGREB - Maksimalne investicije koje u ovoj godini može odraditi pet javnih poduzeća i dva ministarstva vrijedne su 1,83 milijarde eura.

Darko Lorencin bit će novi ministar turizma

net.hr - 12. ožujka 2013.
Novi ministar turizma će biti Darko Lorencin, koji trenutačno obavlja dužnost pomoćnika ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka, a u Ministarstvu je zadužen za investicije i konkurentnost.

U turizmu predviđene investicije vrijedne sedam milijardi eura

dnevnik.hr - 6. veljače 2013.
Prema strategiji razvoja turizma do 2020. godine, koju je Vlada danas uputila u saborsku proceduru, u sektor turizma trebalo bi biti uloženo oko sedam milijardi eura.

Agrokor u PIK Vrbovec uložio 250 milijuna kuna

liderpress.hr - 6. rujna 2012.
Tri nove investicije predstavio je danas PIK Vrbovec - tvornicu za proizvodnju trajnih salama, novi pogon za narezivanje i pakiranje mesnih prerađevina te novo skladište gotove robe.

HUP-ovci pozdravljaju osnivanje koordinacije za investicije

tportal.hr - 4. siječnja 2013.
Predstavnik poslodavaca u radnoj skupini za poslovnu klimu i privatne investicije Vladine Koordinacije za gospodarstvo bit će glavni direktor HUP-a Davor

Ne ide ni financijašima: ušli u klub onih kojima pada bruto dodana vrijednost

poslovni.hr - 20. prosinca 2012.
Investicije i osobna potrošnja očekivano su glavni krivci za kvartalni pad BDP-a od 1,9%; bruto dodana vrijednost padom premašuje 2 posto.

'Prioriteti Vlade su investicije i gospodarski rast'

nacional.hr - 3. travnja 2012.
Prioriteti Vlade su bitka za investicijski ciklus i za gospodarski rast, izjavio je danas ministar financija Slavko Linić komentirajući odluku agencije Standard & Poor's

Istraživanje: Hrvatska bolja za investitora od Slovenije!

dnevnik.hr - 6. veljače 2013.
Hrvatska povoljnije odredište za investitore od Slovenije. Analiza je pokazala kako Hrvatska ima 170 posto više poticaja od Slovenije, te kako poduzetničke zone čine optimalne lokacije za investicije.

Tedeschi: Opravdali smo investicije u Drogu Kolinsku

liderpress.hr - 30. srpnja 2012.
Atlantic Grupa je u prvoj polovici 2012. godine ostvarila prihod od prodaje u iznosu od 2,34 milijarde kuna, što u odnosu na isti period prošle godine predstavlja rast od 6,6 posto.

Linić odradio neugodne razgovore s MMF-om

tportal.hr - 21. siječnja 2013.
U Hrvatskoj boravi izaslanstvo MMF-a. U fokusu su Vladini planovi u ovoj godini, reforme i investicije. Razgovora o aranžmanu s MMF-om nije bilo, jer za tim nema potrebe...

U zadnjem kvartalu BDP posljednji put rastao 2007., tuku ga investicije

poslovni.hr - 1. ožujka 2012.
Prema prvoj procjeni DZS-a, bruto domaći proizvod je u zadnjem tromjesečju 2011. zabilježio realan pad od 0,2% godišnje. Nadalje, za cijelu 2011. godinu BDP je realno porastao za 0,2%.

Foley: Hrvatska gubi prilike, investicije odlaze drugdje

poslovni.hr - 14. srpnja 2012.
Američki veleposlanik na odlasku James Foley, poznat kao oštar kritičar nepovoljne poduzetničke i ulagačke klime u Hrvatskoj, izjavio je u petak kako su njegovi napori da se ta klima poboljša dali slabe rezultate."Ako ću biti iskren prema sebi...

Kosor: Kriza je završena, povećat ćemo BDP, investicije...

tportal.hr - 27. srpnja 2011.
Vlada je tri i pol mjeseca prije izbora i isteka njihovog mandata donijela smjernice za ekonomsku i fiskalnu politiku za razdoblje od 2012. do 2014. godine.

Dobit Podravke rasla 44%: ‘Smanjujemo dugove, jačamo investicije’

poslovni.hr - 31. siječnja 2012.
Ostvarena neto dobit Grupe Podravka za 2011. godinu iznosi 121 milijun kuna što predstavlja rast od čak 44% u odnosu na godinu prije, priopćila je kompanija na Zagrebačkoj burzi.Ukupna prodaja iznosila je 3.

Grčić: Ključna riječ u razgovoru s Poljacima bila je investicije

dnevnik.hr - 14. svibnja 2012.
Potpredsjednik hrvatske vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić u Splitu se sastao s ministricom regionalnog razvoja Poljske Elzbietom Bienkowskom i predsjednikom Senata Bogdanom Borusewiczom kako bi razmotrili mogućnosti

Čačić: U zadnjem kvartalu imat ćemo znatno ubrzanje investicija

poslovni.hr - 15. listopada 2012.
Čačić nije želio odgovoriti na pitanje koje su to javne tvrtke u kojima će se u zadnjem tromjesečju ubrzati investicije.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Sljedeća
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing