MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
14. prosinca 2019.  

IPARD


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Zahvaljujući IPARD-u općina Jakšić proračun povećala tri puta

vecernji.hr - 22. travnja 2013.
Naš izvorni proračun od 4,5 mil. kuna morali smo povećati na 13 mil. kuna – objasnio je Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić.

Samoborsku salamu vole i u Bruxellesu

poslovni.hr - 25. srpnja 2012.
Zdravko Runtas, vlasnik tvrtke IGO-MAT iz Bregane, s pripremama za povlačenje novca iz pretpristupnog EU fonda IPARD počeo je u srpnju prošle godine.

Državni službenici Fondove EU koriste za zaradu u fušu

net.hr - 17. ožujka 2012.
Osobe koje su inače u Agenciji za plaćanja Ministarstva poljoprivrede najodgovornije za projekte i bolju iskoristivost novca IPARD-a, do kojeg se dolazi s puno muke, svoje usluge nude i van radnog vremena na privatnim seminarima.

Šafram gradi novi proizvodni pogon

poslovni.hr - 3. kolovoza 2011.
Tvrtka Šafram počela je gradnju novog proizvodnog pogona i skladišta u Turanovcu kod Virovitice, čija je vrijednost 4,3 milijuna kuna, a polovica se financira novcem iz pretpristupnog fonda Europske unije IPARD.

Raspisani novi natječaji za mjere IPARD programa

poslovni.hr - 5. ožujka 2013.
U 8 dosadašnjih natječaja za mjere 101 i 103, ukupno je zaprimljeno 317 prijava s ukupnom vrijednošću ulaganja od 1.449.420.196,58 kn.

Mesna industrija Karlovac na listi 100 najboljih, dobili 11,5 mil. kn

poslovni.hr - 17. siječnja 2013.
Mesna industrija Karlovac na listu 100 najboljih hrvatskih tvrtki po ukupnom prometu, a novac će iskoristiti i za modernizaciju. Karlovački PPK u okviru europskog IPARD programa dobit će poticaj od čak 11,5 milijuna.

Isplaćeno 10 milijuna kuna za pet završenih IPARD projekata

poslovni.hr - 26. studenog 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je gotovo 10 milijuna kuna za pet završenih IPARD projekata.

Tvrtka Gala povukla 7,1 milijun kuna

liderpress.hr - 24. rujna 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvjestila je kako je isplaćeno sedam milijuna kuna za još jedan IPARD projekt, a sredstva su isplaćena korisniku Gala za opremanje objekata za držanje kokoši te za ulaganje u opremu.

Novac EU-a povuklo samo osam općina i gradova!

tportal.hr - 11. srpnja 2012.
Od gotovo 600 gradova i općina koji mogu iskoristiti novac iz europskog fonda IPARD za financiranje izgradnje komunalne infrastrukture, poput sustava kanalizacije

Više od 40 milijuna kuna isplaćeno za IPARD projekte

poslovni.hr - 25. svibnja 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je dva nova IPARD projekta, u vrijednosti od 3,2 milijuna kuna, izvijestili su danas iz te agencije.Korisniku Bios d.o.o.

Krapinsko-zagorska županija slabo iskorištava EU fondove

liderpress.hr - 18. travnja 2012.
S ciljem daljnjeg jačanja svijesti o važnosti što uspješnijeg povlačenja sredstava iz pretpristupnog programa Europske unije IPARD, namijenjenog za poticanje razvoja poljoprivrede, ribarstva i ruralnih sredina

Iz IPARD-a po projektu do milijun eura

poslovni.hr - 10. travnja 2012.
U tijeku je treći javni natječaj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju za mjeru 301 – Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture u sklopu pretpristupnog programa Europske unije IPARD. Natječaj je otvoren do 30.

Kako do novca iz Iparda? Povučeno i isplaćeno tek 2 posto ugovorenog

poslovni.hr - 14. ožujka 2012.
Hrvatskoj je trenutačno na raspolaganju 244,8 milijuna eura u okviru programa IPARD, a po ulasku u punopravno članstvo 2013.

Započeo peti krug natječaja za sredstva iz IPARD programa

poslovni.hr - 30. svibnja 2011.
Peti krug natječaja za dodjelu sredstava iz IPARD programa za Mjeru 101. "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva" i za Mjeru 103. "Unaprjeđenje prerade i trženja poljoprivrednih i ribljih proizvoda" započeo je danas i trajat će do 11.

Tri uspješne poslovne priče o tri projekta iz IPARD-a

poslovni.hr - 18. veljače 2013.
Kod nas postoje poduzetnici s izvrsnim idejama, ali problem je - novac. Potpore iz europskih fondova idealna su opcija za pokretanje investicija, a važna je u tome i uloga HBOR-a, kaže nam vlasnik Glazira. Do kraja siječnja 2013.

Trećinu novca za farmu krava darovali IPARD program i država

vecernji.hr - 5. rujna 2011.
Čelnici županije pozvali poljoprivrednike i poduzetnike da koriste pomoć Agencije 'VIdra' za izradu razvojnih programa i sudjelovanje na natječajima EU

Najviše sredstava iz IPARD-a Arbacommerceu, Zdenki i Omegi 3

liderpress.hr - 13. prosinca 2011.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju do sada je odobrila oko 190 milijuna kuna potpore za tri mjere u sklopu IPARD programa, izvijestili su iz Agencije.

Za dva IPARD projekta 3,3 milijuna kuna

poslovni.hr - 22. svibnja 2012.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvijestila je da je isplatila 3,3 milijuna kuna za još dva završena IPARD projekta.

Očekuje se 1000 zahtjeva za nabavu traktora i poljoprivredne mehanizacije

poslovni.hr - 19. studenog 2012.
Europska komisija uvažila petu izmjenu izmjenu IPARD programa kojom se bitno povećavaju mogućnosti za povlačenje novca.

Gradi se farma u Breziku

glas-slavonije.hr - 7. rujna 2011.
BREZIK - Među osam hrvatskih projekata koji su dobili novac iz IPARD programa je i nova farme za 54 muzne krave OPG-a Bračun iz Brezika u Novoj Bukovici. Radove na gradnji, u nazočnosti župana T. Tolušića, ravnateljice VIDRA-e S.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing