MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
9. prosinca 2019.  

IVO JOSIPOVIĆ SABORA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Josipović: Šprem je bio staložen i otvoren svima

tportal.hr - 1. listopada 2012.
U povodu smrti predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uputio je danas sućut njegovoj obitelji, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

'Neki ljudi žive od konflikta i stalno ga traže'

tportal.hr - 15. svibnja 2012.
Predsjednici Republike, Sabora i vlade Ivo Josipović, Boris Šprem i Zoran Milanović u utorak u Teznom položili su vijence ispred spomenika nevinim žrtvama Križnog puta.

Josipović u srijedu daje Milanoviću mandat

net.hr - 13. prosinca 2011.
Predsjednik Ivo Josipović u srijedu u 11 sati predat će šefu SDP-a Zoranu Milanoviću odluku kojom ga imenuje mandatarom nove Vlade. Novi, sedmi saziv Sabora mogao bi se konstituirati u utorak, 20. prosinca.

Pogledajte lapsuse govornika na svečanoj sjednici Vlade

dnevnik.hr - 25. lipnja 2012.
Povodom Dana državnosti održana je svečana sjednica hrvatske Vlade. Na sjednici su govorili premijer Milanović, potpredsjednik Sabora Leko i predsjednik Republike Ivo Josipović.

Posljednji ispraćaj predsjednika Hrvatskog sabora

liderpress.hr - 4. listopada 2012.
U Hrvatskoj je danas dan žalosti. U podne počinje posljednji ispraćaj predsjednika Hrvatskog sabora. Od Borisa Šprema oprostit će se premijer Zoran Milanović i predsjednik Ivo Josipović, a crkveni obred ispraćaja vodit će mons.

'Ako treba, i bez Sabora ću povući vojnike s Golanske visoravni'

tportal.hr - 1. ožujka 2013.
Predsjednik Ivo Josipović pojasnio je odluku o povlačenju hrvatskih vojnika s Golanske visoravni i rekao da je spreman i bez Sabora, kao vrhovni zapovjednik vojske

Milanović i Josipović na komemoraciji u Jasenovcu

net.hr - 22. travnja 2012.
Premijer Zoran Milanović, predsjednik Sabora Boris Šprem i predsjednik Ivo Josipović prisustvovat će svečanoj komemoraciji u Spomen-području Jasenovac na obilježavanju 67. obljetnice proboja zatočenika iz koncentracijskog logora.

A financiranje Bleiburga?

nacional.hr - 19. travnja 2012.
Predsjednik Republike Ivo Josipović izjavio je za agenciju Media servis kako smatra da je odluka o ukidanju pokroviteljstva Hrvatskog sabora nad komemoracijom u Bleiburgu ispravna

'Dolazi nam bolji i sretniji život!'

tportal.hr - 22. siječnja 2012.
Sat vremena prije najavljenog obraćanja i DIP-ove objave neslužbenih rezultata referenduma, građanima su se iz Sabora obratili predsjednik Ivo Josipović, premijer Zoran Milanović i predsjednik Sabora Boris Šprem

Izbori raspisani za 4. prosinca 2011.

liderpress.hr - 31. listopada 2011.
Predsjednik Ivo Josipović potpisao je odluku o raspisivanju izbora za 7. saziv Hrvatskog sabora. Ta će odluka tijekom dana biti objavljena u Narodnim novinama.

Kosor si pripisala sve zasluge, Josipović i Bebić zahvalili i drugima

glas-slavonije.hr - 27. lipnja 2011.
ZAGREB - Prvi put u 12 godina cijeli se državni vrh okupio kod Oltara domovine na Medvedgradu, gdje su predsjednik Ivo Josipović, predsjednik Sabora Luka Bebić i premijerka Jadranka Kosor u subotu položili vijence i zapalili svijeće.

Državni vrh cijeli dan slavi u Kninu

tportal.hr - 4. kolovoza 2011.
U Kninu počinje obilježavanje Dana pobjede te 16. obljetnice operacije Oluja kojem prisustvuju predsjednik Ivo Josipović, predsjednik Sabora Luka Bebić i premijerka Jadranka Kosor.

Milanović: Naš je cilj jaka država, koja ne smije biti privjesak EU!

dnevnik.hr - 5. kolovoza 2012.
Predsjednik Ivo Josipović, premijer Zoran Milanović te potpredsjednik i obnašatelj dužnosti predsjednika Hrvatskog sabora Josip Leko izrazili su danas zahvalnost svim braniteljima koji su u obrambenom ratu odnijeli pobjedu za Hrvatsku.

Josipović će raspisati izbore za 4. prosinca

glasistre.hr - 28. listopada 2011.
Nakon što je Hrvatski sabor donio Odluku o raspuštanju Sabora, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović će, prema ustavnim i zakonskim ovlastima, u ponedjeljak 31.

Josipović uputio božićnu čestitku: Mir Božji, Hristos se rodi!

vecernji.hr - 4. siječnja 2013.
Predsjednik Sabora Josip Leko i predsjednik Republike Ivo Josipović uputili su čestitke za Božić svim građanima koji ga slave prema julijanskom kalendaru.

Više pobornika EU-a u HDZ-u nego SDP-u

tportal.hr - 7. prosinca 2011.
Predsjednik Republike Ivo Josipović u predavanju je studentima Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu izrazio nadu da će 'novi saziv Hrvatskog sabora nastaviti proeuropsku hrvatsku politiku, ali uz svježiju i drugačiju dinamiku

20 godina Hrvatske države

liderpress.hr - 26. lipnja 2011.
U Banskim dvorima pod predsjedanjem Jadranke Kosor održana je svečana sjednica Vlade, na kojoj su bili i predsjednici Republike i Sabora Ivo Josipović i Luka Bebić.

Državni vrh čestitao Uskrs vjernicima

dnevnik.hr - 29. ožujka 2013.
Predsjednik Republike Ivo Josipović, premijer Zoran Milanović i predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko uputili su vjernicima čestitku za blagdan Uskrsa.

Ivo Josipović nije došao na božićni domjenak SNV-a

vecernji.hr - 4. siječnja 2013.
Predsjednik Vlade Milanović i Sabora Leko pojavili su se na tradicionalnom božićnom domjenku Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu, no predsjednik Josipović nije došao.

Josipović i Kosor razgovarali o referendumu

tportal.hr - 14. siječnja 2012.
Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je danas potpredsjednicu Hrvatskog sabora i predsjednicu HDZ-a Jadranku Kosor
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing