MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
26. siječnja 2020.  

IZ MATICE


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

'Nemam potrebu komentirati zahjeve sindikata'

tportal.hr - 4. prosinca 2012.
Dok su u Saboru zastupnici izglasavali proračun za 2013., protiv istog ispred parlamenta na Markovom trgu prosvjedovali su prosvjetari iz Matice hrvatskih sindikata.

Samo 4 sindikata potpisala, Vlada pokreće arbitražu

net.hr - 13. srpnja 2012.
Budući da četiri sindikata okupljena oko Ribićeve Matice nisu potpisala izmjene Temeljnog kolektivnog ugovora za javne službenike, Vlada pokreće arbitražu. Što će odlučiti arbitar ostaje vidjeti, najavljuju, idućeg tjedna.

'Linić psihotički zastrašuje ljude!'

tportal.hr - 21. rujna 2012.
Čelnik Matice hrvatskih sindikata Vilim Ribić smatra kako ministar financija Slavko Linić nema nikakvu analitičku podlogu, već paušalno najavljuje otkaze za 20.000 ljudi u državnoj upravi i javnim službama.

Sindikati Matice odbili potpisati TKU za javne službe

tportal.hr - 12. prosinca 2012.
Četiri sindikata iz Matice hrvatskih sindikata neće danas potpisati Temeljni kolektivni ugovor (TKU) za javne službe jer se njime znantno smanjuju primanja zaposlenih u javnim službama, a pogotovo u obrazovanju

Ribić najavio prosvjed točno u vrijeme donošenja proračuna

dnevnik.hr - 30. studenog 2012.
Predsjednik matice hrvatskih sindikata i predsjednik Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja, Vilim Ribić, pozvao je na nove prosvjede protiv Vlade.

Ribić se pohvalio štedljivošću, ali to je mogao platiti 700 kuna

net.hr - 27. ožujka 2013.
Čelnici pet sindikalnih središnjica danas su se odvezli jednim automobilom na Pantovčak, a tu smo informaciju saznali zahvaljujući objavi koju su postavili na stranicu Matice sindikata.

Ribić: U strahu sam za svoj život

tportal.hr - 5. srpnja 2012.
Vodi se sukob između rada i kapitala koji se zaoštrava do opasnih razmjera, smatra čelnik Matice hrvatskih sindikata Vilim Ribić. U taj kontekst on stavlja i pregovore s Vladom oko izmjene Temeljnog kolektivnog ugovora (TKU).

Sindikati prosvjeduju uz popularne hitove

liderpress.hr - 11. listopada 2012.
Nekoliko tisuća članova Matice hrvatskih sindikata okupilo se na zagrebačkom Trgu Francuske Republike gdje je započeo prosvjed Matice protiv Vladine politike štednje i otkazivanja Temeljnog kolektivnog ugovora za javne službe.

Propao pokušaj mirenja: ‘Vladini pregovarači su bezveznjaci’

poslovni.hr - 15. rujna 2012.
Predsjednik Matice sindikata javnih službi Vilim Ribić na konferenciji za novinare nakon sastanka u postupku mirenja oko Kolektivnog ugovora s predstavnicima vlade nazvao je vladine pregovarače bezveznjacima, piše Dnevnik.hr.

Matica srpska: Hrvati govore srpski, samo je naglasak drugačiji

net.hr - 11. veljače 2013.
Milorad Buha, predsjednik Upravnog odbora Matice srpske u Dubrovniku, tvrdi kako je filološka znanost pokazala da Hrvati govore srpskim jezikom koji ima dva dijalekta - štokavski i čakavski.

RIBIĆ: 'Josipović eksploatira mlade unatoč novoj pravednosti'

tportal.hr - 25. svibnja 2012.
Čelnici Matice hrvatskih sindikata upozorili su na današnjoj konferenciji za novinare da Vlada prijedlogom zakona o reprezentativnosti sindikata i poslodavaca za kolektivno pregovaranje želi oslabiti sindikate te najavljuju žalbu Međunarodnoj

Ribić: Premijer Milanović je neodgovoran

dnevnik.hr - 15. listopada 2012.
Prijedlog Zakona o visokom obrazovanju, koji je povučen iz saborske procedure i koji je izazvao brojne polemike i podjelu unutar SDP-a, ima i dobrih i loših strana, izjavio je predsjednik Matice hrvatskih sindikata Vilim Ribić

Šetao Splitom i pronašao novac, traži se vlasnik

net.hr - 2. listopada 2012.
Iz Druge policijske postaje u Splitu upućen je poziv osobi koja je u tom gradu izgubila novac da im se javi. Poručuju kako je novac pronađen u Ulici Matice hrvatske, no ne otkrivaju o kolikom je iznosu riječ.

Sindikati znaju što je Vladi jeftinije?

poslovni.hr - 28. kolovoza 2012.
Čelnici četiri sindikata u sastavu Matice hrvatskih sindikata ustvrdili su danas kako je Vladi sada očito potrebna podrška i sindikata i njihovih članova te joj je jeftinije pričekati rezultate referenduma najavljenog za 12. i 13.

Preminuo Josip Vincek, šef Matice umirovljenika

net.hr - 1. srpnja 2012.
U Koprivnici je u nedjelju nakon kratke i teške bolesti, u 75. godini života preminuo Josip Vincek, predsjednik Matice umirovljenika Hrvatske.

Crvena akcija: To je najveći skup fašista od 2. svjetskog rata

vecernji.hr - 10. travnja 2012.
HČSP tvrdi da su s Maticom hrvatskom u ožujku dogovorili korištenje prostora, iz Matice to

'I Hitlera su na vlast dovele mjere štednje'

net.hr - 16. veljače 2012.
'Bitka za smanjenje deficita u drugim je zemljama još povećala deficit. To naši političari ne vide', kazao je šef Matice sindikata Hrvatske dodajući kako Vlada radi suprotno od onog što bi trebala raditi

Osijek domaćin Skupštine MH

glas-slavonije.hr - 26. siječnja 2012.
Osijek će prvi put u svojoj povijesti biti domaćin Skupštine Matice Hrvatske. O tom značajnom kulturnom događaju koji će krajem lipnja okupiti 170 uglednih gostiju iz zemlje i inozemstva

'Verbalni rat' Milanovića i Ribića pred publikom u Bruxellesu

net.hr - 14. prosinca 2012.
U četvrtak je u Bruxellesu premijer Milanović održao predavanje u sjedištu Ekonomskog i socijalnog odbora EU, koje je u publici slušao i predsjednik Matice sindikata Vilim Ribić.

Ribić: Poslodavci su takvi kakav je i sustav

liderpress.hr - 3. prosinca 2012.
Predsjednik Matice hrvatskih sindikata Vilim Ribić priopćio je danas kako je za izostanak dogovora sa sindikatima isključivo odgovoran ministar financija Slavko Linić, kojega naziva 'isključivim' i 'radikalnim'
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Sljedeća
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing