MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
15. prosinca 2019.  

IZBORNE LISTE


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

HDSSB i Kukuriku koalicija predali izborne liste DIP-u

nacional.hr - 14. studenog 2011.
Praćeni tamburašima i odjeveni u tradicionalne slavonske nošnje predstavnici HDSSB-a, predvođeni predsjednikom stranke i nositeljem izbornih lista Vladimirom Šišljagićem

HSP izbacio Keleminca s izbornih lista. "Ne toleriramo nasilje"

vecernji.hr - 24. listopada 2011.
Predsjedništvo HSP-a jednoglasno je zaključilo da Keleminec neće biti nositelj zajedničke izborne liste HSP-a i pravaških stranaka u 2. izbornoj jedinici.

HDSSB ostao bez većine u Osijeku

nacional.hr - 21. studenog 2011.
HDSSB više nema većinu u osječkom Gradskom vijeću. Predsjednika Gradskog vijeća Osijeka Gordana Matkovića, koji je na lokalnim izborima osvojio pet mandata, stranka je izbrisala s izborne liste za Sabor.

V. Pusić: Habuš će odstupiti s liste Kukuriku koalicije

vecernji.hr - 15. studenog 2011.
Na konferenciji za novinare održanoj u utorak u Zadru Vesna Pusić najavila je da će Goran Habuš odstupiti s izborne liste Kukuriku

Jadranka Kosor uskoro objavljuje izborne liste

dnevnik.hr - 14. studenog 2011.
Jadranka Kosor će se nakon sastanka sa suradnicima obratiti javnosti na konferenciji za novinare.

Kosor smijenjena s mjesta potpredsjednice Sabora

vecernji.hr - 15. lipnja 2012.
Danas će za moju ostavku glasovati i oni koje sam prije nekoliko mjeseci primila u stranku, predlagala za dužnosti u Vladi pa i za izborne liste

Kukuriku koalicija u Istri na dvije liste?

glasistre.hr - 24. lipnja 2011.
U strankama Kukuriku koalicije razmišlja se o mogućnosti da četveročlani savez u riječko-istarskoj 8. izbornoj jedinici, umjesto s jednom zajedničkom izađe s dvije odvojene izborne liste.

PR agencije i mediji morat će objavljivati zaradu od izbora

liderpress.hr - 17. rujna 2012.
Na sljedećim lokalnim izborima, koji će se održati treće nedjelje u svibnju 2013. godine, političke stranke, nezavisne liste i kandidati troškove izborne kampanje morat će voditi po još preciznijim pravilima nego što su sadašnja.

Kukuriku koaliciji 14,4, HDZ-u 8,46 milijuna kuna

glas-slavonije.hr - 7. prosinca 2011.
ZAGREB - Stranke i nezavisne liste dobit će iz državnog proračuna ukupno 27,52 milijuna kuna za pokrivanje troškova izborne promidžbe, pa će tako kampanja državu koštati 20 milijuna kuna manje nego prije četiri godine.

Još jedan HDZ-ov kandidat mora na sud!

net.hr - 2. prosinca 2011.
HDZ-u ne ide pa ne ide. Prvo im se 'prošvercao' osumnjičeni Kezelj na listu, a sada stiže i tužna vijest iz Zadra: Antu Jerolimova, načelnika općine Preko i kandidata s Kalmetine, odnosno HDZ-ove izborne liste u 9. izbornoj jedinici, čeka suđenje!

Raskol u varaždinskom HDZ-u

nacional.hr - 17. studenog 2011.
Nezadovoljni sastavom izborne liste HDZ-a u trećoj izbornoj jedinici, koja obuhvaća Krapinsko-zagorsku, Varaždinsku i Međimursku županiju

HDZ predao izborne liste, Kosor prva u petoj jedinici

poslovni.hr - 14. studenog 2011.
Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor nositeljica je svih stranačkih lista i prva u petoj izbornoj jedinici, potvrdila je Kosor predvodeći stranačko izaslanstvo koje je oko 18 sati predalo izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu (DIP).

'Kad gleda ankete, čovjek bi najradije odustao od izbora'

tportal.hr - 5. studenog 2011.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je rekao kako će njegova kampanja za predstojeće parlamentarne izbore biti jedna od najskromnijih te je ponovio da će tek na prezentaciji izborne liste otkriti kandidate njegove

Predizbori u Ladonji: Cuccurin nositelj izborne liste

business.hr - 10. listopada 2011.
Predsjednik Ladonje Plinio Cuccurin bit će nositelj i prvi na listi ove stranke na idućim parlamentarnim izborima, odlučeno je na predizborima koje je Ladonja organizirala kako bi glasovima građana složila listu kandidata za Hrvatski sabor.

DIP podsjeća stranke: Dužni ste objaviti cijenu i popust na oglašavanje

business.hr - 21. studenog 2011.
Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske (DIP) u danas objavljenom priopćenju podsjeća političke stranke, nezavisne liste i kandidate da su, sukladno Zakonu o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe

'Naši ljudi se znaju kretati briselskim hodnicima'

tportal.hr - 15. travnja 2013.
Večeras je u Splitu predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u sklopu izborne promidžbe za predstojeće izbore za EU parlament bio nazočan na središnjem predizbornom skup kandidata koalicijske liste HDZ-a, HSP-a dr.

'Skromnijom kampanjom do 4 četiri saborska mjesta'

tportal.hr - 3. studenog 2011.
Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić danas je na konferenciji za novinare u Puli službeno najavio da je Istarski demokratski sabor započeo s procesom kandidiranja za izborne liste te da u sklopu Kukuriku koalicije

Što će nam donijeti nove izborne liste?

pollitika.com - 31. listopada 2011.
Osim zastupnika Memedija koji je valjda htio još saborovati, ostali zastupnici su se smilovali i sebi i nama i izglasali raspuštanje ovog po svemu drukčijeg saziva Sabora.

Glavaš iz ćelije: Moj sin mora biti drugi na izbornoj listi!

tportal.hr - 10. listopada 2011.
HDSSB je podijeljen nakon inzistiranja pravomoćno osuđenog ratnog zločinca Branimira Glavaša da njegov 20-godišnji sin Filip na parlamentarnim izborima bude na visokom mjestu izborne liste HDSSB-a u 4.

Oni su na izborne liste došli preko javnog natječaja

tportal.hr - 17. ožujka 2013.
'Direktna demokracija' u vidu odabira kandidata za utrku za gradonačelnika, osobe iz naroda i bez povijesti političkog djelovanja, u Velikoj je Gorici polučila tri kandidata.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing