MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
16. studenog 2019.  

IZLOŽBA MUO


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Izložba fotografija Hassana Abdelghanija u MUO

culturenet.hr - 4. rujna 2012.
U okviru suradnje s najvećim hrvatskim fotografskim festivalom Rovinj Photodays, od 4. do 30.

Izložba 'Art deco' na internet stranicama MUO

culturenet.hr - 31. kolovoza 2011.
Izložbu 'Art deco i umjetnost u Hrvatskoj između dva rata' u proteklih je sedam mjeseci pogledalo 76.552 posjetitelja, no i nakon što je zatvorena može se razgledati na internet stranicama Muzeja za umjetnost i obrt (MUO).

Izložba novijih akvizicija u Muzeju za umjetnost i obrt

culturenet.hr - 15. travnja 2013.
Izbor nekoliko stotina najzapaženijih umjetnina, od njih oko deset tisuća kojima je Muzej za umjetnost i obrt (MUO)u proteklih deset godina obogatio svoj fundus, predstavit će se na izložbi 'Akvizicije MUO - Iz prošlosti za budućnost, 2003.-2013.

Rođendan Vesne Parun u HAZU, MUO i Grohotama na Šolti

vecernji.hr - 9. travnja 2013.
Na dan kada je prije devedeset i jednu godinu u Zlarinu rođena pjesnikinja Vesna Parun u MUO će biti otvorena izložba o njenu životu. Skup priprema i HAZU, a dani Vesne Parun održavaju se i u Grohotama na Šolti.

Izložba koja će u vama probuditi duh Božića

tportal.hr - 3. prosinca 2012.
U Muzeju za umjetnost i obrt otvorena je izložba 'Advent u MUO' posvećena tradiciji slavljenja božićnih blagdana u obiteljskom krugu koja posjetitelje želi podsjetiti na božićno doba kakvo je nekad

MUO/ Željko Badurina: Insajder

culturenet.hr - 27. studenog 2012.
U Muzeju za umjetnost i obrt, u sklopu ciklusa 'Suvremeni umjetnici u Stalnom postavu MUO', danas, 27. studenog, s početkom u 19 sati, otvara se izložba Željka Badurine pod nazivom 'Insajder'. Izložba ostaje otvorena do 28. veljače 2013. godine.

Stanko Abadžić u Muzeju za umjetnost i obrt

culturenet.hr - 2. travnja 2012.
U Muzeju za umjetnost i obrt, u četvrtak, 5. travnja, u 19 sati, otvara se izložba Stanka Abadžića 'Zagreb – skice za portret grada', povodom donacije Stanka Abadžića Zbirci novije fotografije MUO. Izložba ostaje otvorena do 6. svibnja.

Liturgijsko ruho iz zbirke tekstila MUO

culturenet.hr - 23. veljače 2012.
U Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, u utorak, 28. veljače, u 19 sati, otvara se izložba 'Liturgijsko ruho iz Zbirke tekstila Muzeja za umjetnost i obrt'. Izložba ostaje otvorena do 6. svibnja.

Izložba fotografija Marina Topića u Muzeju za umjetnost i obrt

vecernji.hr - 3. studenog 2011.
Na otvaranju izložbe, kojoj je nazočio velik broj Slavonaca i zaljubljenika u fotografiju, govorili su ravnatelj MUO-a Miroslav Gašparović

MUO: Izložba 'Arhitekt Ignjat Fischer'

culturenet.hr - 2. rujna 2011.
U Muzeju za umjetnost i obrt,  u četvrtak, 15.rujna otvara se izložba 'Arhitekt Ignjat Fischer', kustosice dr.sc. Marine Bagarić.

Retrospektivna izložba fotografija Marina Topića u MUO

culturenet.hr - 28. listopada 2011.
U Muzeju za umjetnost i obrt, u srijedu, 2. studenog, u 19 sati, otvara se retrospektivna izložba Marina Topića. Izložene su fotografije iz tri ciklusa: Slavonija i Baranja, 1993. – 2011. (proljeće, ljeto, jesen, zima), Portreti, 1998. – 1999.

'Ova izložba je temelj za čuvanje naše baštine i identiteta'

vecernji.hr - 18. travnja 2013.
Miroslav Gašparović, ravnatelj MUO-a, posebno je ukazao na Zbirku Magjer, od koje je na izložbi pokazana tek trećina, koja je donirana Zagrebu 1967. godine, a Muzej za umjetnost i obrt je preuzeo brigu o njoj prije dvije i pol godine.

Susret u muzeju: Dubravka Rakoci

culturenet.hr - 22. veljače 2012.
U četvrtak, 23. veljače, s početkom u 20 sati, u Muzeju za umjetnost za obrt, u sklopu programa 'Susreti u muzeju' gostuje umjetnica Dubravka Rakoci, čija se izložba ' Premijera ' održava u stalnom postavu  MUO.

MUO: Dubravka Rakoci / Premijera

culturenet.hr - 23. studenog 2011.
U Muzeju za umjetnost i obrt, u sklopu programa 'Suvremeni umjetnici u Stalnom postavu MUO', u četvrtak, 24. studenog s početkom u 20 sati, otvara se izložba Dubravke Rakoci pod nazivom 'Premijera'. izložba je otvorena do 1. prosinca.

Najbolji otkupljeni radovi Muzeja za umjetnost i obrt

tportal.hr - 22. travnja 2013.
Izložba 'Akvizicije MUO - Iz prošlosti za budućnost, 2003.-2013.', kojom Muzej za umjetnost i obrt (MUO) predstavlja ponajbolje umjetnine izabrane između njih više od deset tisuća koliko ih je u proteklom desetljeću prikupio za svoj fundus

Remek djela zlatarstva iz zbirke Thyssen-Bornemisza u MUO

culturenet.hr - 6. listopada 2011.
Izložba 'Simboli luksuza - Remek djela zlatarstva iz zbirke Thyssen-Bornemisza', koja će biti otvorena 12. listopada u Muzeju za umjetnost i obrt, predstavit će 39 vrhunskih primjeraka većinom njemačkog profanog zlatarstva iz razdoblja od 15.

Advent u MUO otkrit će nam svu čaroliju božićnih blagdana

tportal.hr - 22. studenog 2012.
Izložba Advent u MUO otvara se 2. prosinca, a posvećena je tradiciji slavljenja božićnih blagdana te kroz izloške podsjeća na božićno doba kakvo je nekad

Još tjedan dana u MUO traje velika izložba Art Deco

vecernji.hr - 20. kolovoza 2011.
Iznimna kvaliteta izložbe kao i atraktivan postav te brojne popratne promotivne aktivnosti koje je MUO organizirao doprinijeli su velikoj posjećenosti i očekuje se da će ukupan broj premašiti 75.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing