MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
28. siječnja 2020.  

JAMNICA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Jamnica: neto dobit 100,4 milijuna kuna

liderpress.hr - 15. veljače 2012.
Proizvođač mineralnih i izvorskih voda te bezalkoholnih pića, tvrtka Jamnica iz sastava koncerna Agrokor, u prošloj je godini ostvarila 100,4 milijuna kuna neto dobiti, što je smanjenje u odnosu na godinu ranije, za 1,7 posto

Dobit Jamnice skočila 35 posto

poslovni.hr - 14. veljače 2013.
Ostvarena bruto marža u 2012. iznosi 475 milijuna kuna i 1,3 posto je veća u odnosu na prethodnu godinu. U protekloj godini Jamnica je ostvarila ukupan prihod od 1,33 milijardi kuna, što je 7 posto više u odnosu na 2011.

Agrokor dobio kredit veći od pola milijarde kuna

net.hr - 21. ožujka 2012.
Koncern Agrokor je u srijedu putem Zagrebačke burze izvijestio da su dobili kredit od 75 milijuna eura od Zagrebačke banke. Jamstva za kredit dao je dio kompanija unutar Agrokora, točnije Ledo, Zvijezda, PIK-Vinkovci, Konzum i Jamnica.

Jamnica do kraja godine planira proizvesti 1,5 milijuna boca nove 'Ginete'

poslovni.hr - 17. svibnja 2012.
Istarski župan Ivan Jakovčić predstavio je danas u Poreču bezalkoholno piće "Gineta", napitak od plodova smrikve ili smrički koji će se proizvoditi u suradnji s Jamnicom.

Prihod Jamnice 539 milijuna kuna

poslovni.hr - 29. srpnja 2011.
U prvom polugodištu 2011. Jamnica je ostvarila ukupan prihod od 539 milijuna kuna, što je 3 posto više u odnosu na isto razdoblje prošle godine, pokazuje financijsko izvješće objavljeno na Zagrebačkoj burzi.

Todorić oteo Tedeschiju distribuciju Red Bulla

net.hr - 23. studenog 2012.
Megapopularni energetski napitak Red Bull od iduće godine će na hrvatskom tržištu distribuirati Jamnica, koja je u sastavu Agrokora Ivice Todorića. Red Bull je dosad distribuirala Atlantic grupa Emila Tedeschija.

Odabrali ste najkvalitetnije gazirano piće

net.hr - 11. studenog 2011.
Hrvatski građani, prema istraživanju QUDAL, uvjerljivo najkvalitetnijim gaziranim pićem u Hrvatskoj smatraju Coca-Colu. S velikim zaostatkom slijede: Cockta, Jamnica, Fanta i Schweppes...

Konzum, PIK Vinkovci, Ledo, Jamnica i Zvijezda jamci Agrokoru

liderpress.hr - 25. travnja 2012.
Konzum, PIK Vinkovci, Ledo, Jamnica i Zvijezda obavijestili su Zagrebačku burzu kako su jamci za obveze Agrokora, a vezano za izdavanje obveznica u vrijednosti 300 milijuna eura.

Todorić ima trećinu najjačih brendova u zemlji

tportal.hr - 19. listopada 2011.
Od trideset najjačih brendova na hrvatskom tržištu čak trećina ih je Agrokorovih, a tri njihova brenda – Zvijezda ulje, Jamnica mineralna voda i Zvijezda majoneza, zauzimaju prva tri mjesta ljestvice Brandscore 30

Konzum razočarao, Jamnica nikad bolja

tportal.hr - 31. listopada 2012.
U prvih devet mjeseci prihodi su porasli većini kompanija iz koncerna Agrokor izlistanih na Burzi: Konzumu, Tisku, Zvijezdu, Jamnici, Vupiku i PIK-u Vinkovci, a samo su Belje i Ledo zabilježili pad.

ZSE: Jamnica dobitnica dana

liderpress.hr - 27. srpnja 2012.
Na Zagrebačkoj burzi danas je redovni promet iznosio 11,5 milijuna kuna, a dionički su indeksi dan završili u plusu, Crobex je povećan za blagih 0,05 posto, na 1.691,46 bodova, a Crobex10 je porastao za 0,57 posto, na 923,72 boda.

Jamnici porasla neto dobit

liderpress.hr - 26. srpnja 2012.
Proizvođač mineralnih i izvorskih voda te bezalkoholnih pića, tvrtka Jamnica iz sastava koncerna Agrokor, u prvih je šest mjeseci ove godine ostvarila 38,8 milijuna kuna neto dobiti, što je rast u odnosu na isto lanjsko razdoblje za 0

Jamnica predvodila dobitnike na Burzi

liderpress.hr - 18. travnja 2013.
Nakon dva dana pada, glavni dionički indeksi Zagrebačke burze današnje su trgovanje završili s rastom vrijednosti, i to Crobex za 0,52 posto, na 1.955,91 bod, a Crobex10 za 0,74 posto, na 1.094,23 boda.

Ledo i Jamnica povećali dobit

liderpress.hr - 14. veljače 2013.
Proizvođač mineralnih i izvorskih voda te bezalkoholnih pića tvrtka Jamnica iz sastava koncerna Agrokor u prošloj je godini ostvarila 134,9 milijuna kuna neto dobiti, što je povećanje u odnosu na godinu prije za 34,6 posto

Franck ima priliku života, Jamnica će se morati braniti

net.hr - 18. listopada 2012.
Ulaskom u EU, zbog ukidanja carinskih i logističkih barijera, tvrtke poput Jamnice ili Studenca morat će poraditi na konkurentnosti, dok će, primjerice, profitirati domaći proizvođači pršuta.

Ledo, PIK Vinkovci, Jamnica i Zvijezda jamci za klupski kredit

liderpress.hr - 11. listopada 2012.
Četiri kompanije iz sustava Koncerna Agrokor - Ledo, Jamnica, PIK Vinkovci, i Zvijezda, obavijestili su Zagrebačku burzu o preuzimanju jamstava za klupski kredit.

Jamnica preuzima poslove Agrokor vina

liderpress.hr - 28. srpnja 2012.
Agrokor vina se gase pa će ubuduće poslove te tvrtke obavljati Jamnica. Iako nam to nisu htjeli izravno potvrditi iz Jamnice, iz njihova odgovora jasno je da su u Agrokoru odlučili restrukturirati taj dio koncerna.

Jamnica dopunila djelatnost - uvoz otpada, priprema hrane, tisak...

liderpress.hr - 24. srpnja 2012.
Na glavnoj je skupštini Jamnice donesena odluka o izmjeni i dopuni predmeta poslovanja, odnosno djelatnosti kompanije.

Agrokor izdaje obveznice vrijedne 300 milijuna eura

vecernji.hr - 18. travnja 2012.
Kako se navodi u najavama o izdavanju jamstva, koje su na burzi objavili Konzum, Jamnica, Ledo, Zvijezda i PIK Vinkovci, obveznice će biti ili eurske ili dolarske, a moguća je i kombinacija.

Todorićevim kompanijama porasli prihodi i dobit

tportal.hr - 2. studenog 2011.
Šest Agrokorovih kompanija izlistanih na Zagrebačkoj burzi - Konzum, Jamnica, Ledo, Zvijezda, Tisak i Belje - su tijekom devet mjeseci ove godine ukupno ostvarile više od 16,5 milijardi kuna prihoda uz dobit veću od 400 milijuna kuna.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing