MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
12. prosinca 2019.  

JAVNE SLUŽBE


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Dodatak TKU-u ide na arbitražu: Dobro je da smo napokon završili ovu 'Santa Barbaru'

poslovni.hr - 14. srpnja 2012.
Dodatak Temeljnog kolektivnog ugovora (TKU) za javne službe u petak su potpisali predstavnici četiri sindikata javnih službi, a četiri nisu, pa će o sudbini TKU-a odlučiti arbitraža.

Javne službe ostale bez božićnice i regresa, smanjene naknade

liderpress.hr - 12. prosinca 2012.
Vlada i šest sindikata potpisali su danas novi Temeljni kolektivni ugovor (TKU) za javne službe i Dodatak TKU-u, kojim zaposleni u zdravstvu, prosvjeti, znanosti, socijalnoj skrbi i kulturi ostaju bez dvije božićnice i regresa

Silvio Berlusconi osuđen na 4 godine zatvora

liderpress.hr - 27. listopada 2012.
Bivši predsjednik talijanske vlade Silvio Berlusconi osuđen je u prvostupanjskom postupku na četiri godine strogog zatvora zbog porezne prijevare u aferi Mediaset, uz zabranu obnašanja javne službe na tri godine, priopćio je sud u Milanu.

Javne službe ostaju bez božićnica i regresa!

net.hr - 6. srpnja 2012.
Iako će biti potpisano tek u srijedu, sindikalisti su se odrekli božićnica, regresa i jubilarnih nagrada, a jedan dio zaposlenih u državnim službama ostaje i bez naknade za prijevoz.

Sindikati prosvjeduju uz popularne hitove

liderpress.hr - 11. listopada 2012.
Nekoliko tisuća članova Matice hrvatskih sindikata okupilo se na zagrebačkom Trgu Francuske Republike gdje je započeo prosvjed Matice protiv Vladine politike štednje i otkazivanja Temeljnog kolektivnog ugovora za javne službe.

Otkazani TKU za javne službe, kreće postupak mirenja

liderpress.hr - 2. kolovoza 2012.
Vlada je danas najavila otkazivanje Temeljnog kolektivnog ugovora (TKU) za službenike i namještenike u javnim službama te zadužila Ministarstvo rada i mirovinskog sustava da pokrene postupak mirenja.

Mrsić: Otkazivanje Kolektivnog ugovora za javne službe

dnevnik.hr - 30. srpnja 2012.
Vlada je najavila otkazivanje Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama, no zadužila je Ministarstvo rada i mirovinskog sustava da pokrene postupak mirenja.

Dijele božićnice od 1.000 do čak 8.200 kuna

net.hr - 6. prosinca 2012.
Bez božićnice ove godine ostaju državne i javne službe, državnim poduzećima zabranjeno je isplatiti ih čak i kad je riječ o dobitašima. I brojne privatne tvrtke u problemima na takvu vrstu radosti na kraju godine ne mogu niti misliti.

Parafiran Kolektivni ugovor za javne službe

tportal.hr - 5. prosinca 2012.
Vlada i sedam sindikata javnih službi parafirali su večeras novi četverogodišnji Temeljni kolektivni ugovor (TKU) za javne službe koji bi trebao biti potpisan 12.

Vlada otkazala TKU, ‘i sindikati se nečega moraju odreći’

poslovni.hr - 17. rujna 2012.
Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić najavio je danas u razgovoru sa čelnicima četiriju sindikata javnih službi koji su pristali na izmjene Temeljnog kolektivnog ugovora (TKU) za javne službe da će Vlada

Istječe rok za dogovore, a nitko ne popušta

net.hr - 27. srpnja 2012.
Vladin je ultimatum: ili arbitraža ili otkazivanje kolektivnih ugovora za javne službe. Sve se čini kako je realniji ovaj drugi scenarij koji bi se mogao ostvariti još danas.

Niti nakon trećeg kruga, nema dogovora između sindikata i Vlade

dnevnik.hr - 2. srpnja 2012.
Vlada i sindikati održali su i treći krug pregovora oko temeljnog kolektivnog ugovora za javne službe.

Regresi i 'jubilarke' još će ove godine biti isplaćeni

dnevnik.hr - 8. lipnja 2012.
Vlada je danas uputila sindikatima javnih službi prijedlog izmjena Temeljnog kolektivnog ugovora (TKU) za javne službe po kojem bi se ove godine ipak isplatili regresi, jubilarne nagrade i naknade za dar za djecu, ali bi se dodaci za radni staž od 0

Počeli pregovori o Temeljnom kolektivnom ugovoru za javne službe

liderpress.hr - 4. lipnja 2012.
Predstavnici Vlade i sindikata javnih službi danas poslijepodne počeli su u Vladi pregovore o Temeljnom kolektivnom ugovoru (TKU) za službenike i namještenike u javnim službama.

Neki su za blagdane spojili i po osam neradnih dana

net.hr - 25. prosinca 2012.
Za Badnjak su mnogi radili skraćeno: državne i javne službe, sudovi, gradska poglavarstva, svi su većinom u ponedjeljak radili do 14 sati. No, u nekim se ministarstvima radilo i kraće od toga...

TKU za javne službe - ostaje još dogovor oko prijevoza

poslovni.hr - 30. studenog 2012.
Vlada i većina sindikata javnih službi usuglasili su se oko gotovo cijelog teksta novog Temeljnog kolektivnog ugovora (TKU) za javne službe, ostalo je još da se u utorak dogovore oko naknade za prijevoz

U najoptimističnijoj varijanti novi TKU bit će potpisan za dva tjedna

liderpress.hr - 16. studenog 2012.
Pregovarački odbori Vlade i sindikata javnih službi počeli su danas pregovore o Vladinu prijedlogu novog Temeljnog kolektivnog ugovora za javne službe koji za 180.

'Počinje period socijalnih nemira i rata s Vladom!'

tportal.hr - 19. rujna 2012.
'U ozbiljnim smo pripremama za štrajk, prosvjede i sve vrste otpora. Vladu čeka vruća jesen', odgovor je iz Matice hrvatskih sindikata na odluku Banskih dvora da raskine Temeljni kolektivni ugovor (TKU) za javne službe.

Mrsić: Idući tjedan otkazujemo TKU za javne službe

tportal.hr - 27. srpnja 2012.
Vlada će idući tjedan povući pravne poteze koji su joj na raspolaganju, a jedan je i otkazivanje Temeljnog kolektivnog ugovora (TKU) za javne službe

Prosvjetarima uskoro plaće manje za 10 posto?

net.hr - 7. rujna 2012.
Ne uspije li Vladin pregovarački tim uvjeriti sindikate obrazovanja da pristanu na izmjene Kolektivnog ugovora za javne službe odnosno rezanje božićnica, regresa i smanjenje putnih troškova, od 1. listopada plaće u prosvjeti bit će manje za 10 posto.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing