MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
18. studenog 2019.  

JOSEF VO


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Otto von Habsburg je sebe smatrao Hrvatom, a Hrvatsku svojom domovinom

nacional.hr - 4. srpnja 2011.
Franz Josef Otto Robert Maria Anton Karl Max Heinrich Sixtus Xaver Felix Renatus Ludwig Gaetan Pius Ignatius von Habsburg, tako glasi puno ime najstarijeg sina posljednjeg austrijskog cara i mađarskog kralja. Rođen je 20. studenog 1912.

Bomba za direktora Deutsche banke

liderpress.hr - 8. prosinca 2011.
Njemačka policija nije željela otkriti što se točno nalazi u omotnici koju je primio direktor Deutsche banke Josef Ackerman, no potvrdili su kako su stručnjaci za bombe poslani u najveću njemačku banku, prenosi Reuters.

Umro češki pisac Josef Škvorecky

tportal.hr - 5. siječnja 2012.
Češki pisac Josef Škvorecky, koji je objavljivao djela bivšeg predsjednika Vaclava Havela i drugih autora progonjenih u doba komunističkog režima, umro je u dobi od 87 godina u Torontu

Hrvatski kandidat za Oscar “72 dana” Danila Šerbedžije

vecernji.hr - 29. rujna 2011.
U konkurenciji za izbor bili su još filmovi „Lea i Darija“ redatelja Branka Ivande , "Josef“ Stanislava Tomića

Fritzl se razvodi od supruge jer mu ne piše niti ga posjećuje u zatvoru

dnevnik.hr - 25. listopada 2012.
Austrijski monstrum Josef Fritzl, koji služi doživotnu zatvorsku kaznu zbog zatočenja vlastite kćeri, s kojom je ima sedmero djece, u kućnom podrumu pune 24 godine, zatražio je razvod od supruge.

Austrijski političar zbog afere Hypo podnio ostavku

liderpress.hr - 25. srpnja 2012.
Čelnik austrijske konzervativne Pučke stranke (OeVP) u Koruškoj Josef Martinz dao je u srijedu ostavku nakon što je na sudu priznao da je sudjelovao u mreži političara koji su uzeli mito prilikom prodaje državne Hypo Alpe Adria banke 2007.

'Josef' Stanislava Tomića otvara pete Dane filma u Mostaru

vecernji.hr - 2. studenog 2011.
"Ključeve grada" preuzet će glumci Špiro Guberina i Ivo Gregurević, dok će nagrade za životno djelo i statue "Drvo života" biti uručene glumcima Božidarki Frajt i Borisu Buzančiću.

Marko Perković Thompson postao glumac

net.hr - 3. rujna 2011.
Marko Perković Thompson snimio je spot za pjesmu Josef iz istoimenog filma u režiji Stanislava Tomića, u kojem tumači i jednu manju ulogu.

Književni koktel

booksa.hr - 5. siječnja 2012.
Umro je klasik čeandscaron;ke disidentske književnosti Josef andScaron;kvorecky; skandal s krivotvorenim Ibsenom i Hamsunom u Norveandscaron;koj; Biblija na top listama.

Jachymov - čehoslovački Gulag

dw-world.de - 13. siječnja 2012.
Zatvorenici kopaju golim rukama u rudniku urana. Jedna sportska zvijezda od toga smrtno obolijeva, njegova kćer zbog toga skoro gubi razum. Josef Haslinger u romanu "Jachymov" priča istinitu priču iz srca Europe.

'Pohvala dokolici' Josefa Piepera

culturenet.hr - 12. ožujka 2012.
Josef Pieper (1904.–1997.), po mnogima najveći kršćanski suvremeni filozof, u svojoj knjizi 'Pohvala dokolici' upozorava na novi totalitarizam kojega smo sami iznjedrili pretvorivši naš svijet u svijet rada i korisnosti te na potrebu žurnoga

Riječka premijera filma 'Josef'

culturenet.hr - 17. listopada 2011.
Svečana riječka premijera filma 'Josef' redatelja Stanislava Tomića, praizvedenog na ovogodišnjem Festivalu igranog filma u Puli, održat će se u srijedu, 19. listopada, u 20 sati, u Art-kinu Croatia.

Premijera filma 'Josef' u Zagrebu

culturenet.hr - 20. rujna 2011.
Hrvatski igrani film 'Josef' Stanislava Tomića, koji je praizveden na ovogodišnjem Festivalu igranog filma u Puli, premijerno će se prikazati večeras u zagrebačkom kinu 'Movieplex', a u redovitu kino distribuciju kreće 22. rujna.

Thompson i Tito u najugodnijem iznenađenju festivala

tportal.hr - 23. srpnja 2011.
Zadnji film prikazan u nacionalnom programu Pulskoga festivala –'Josef' Stanislava Tomića – u mnogočemu je popravio konačni dojam godišnje hrvatske

‘Dokapitalizacija banaka neće riješiti europsku dužničku krizu’

poslovni.hr - 13. listopada 2011.
Izvršni direktor Deutsche Banka Josef Ackermann smatra da dokapitalizacija europskih banaka neće riješiti problem dužničke krize u regiji.

Antologija hrvatske židovske literature na češkom

culturenet.hr - 19. travnja 2012.
U Pragu je objavljena Antologija hrvatske židovske literature ' Čudo na otoku ' (odabrao i uredio Josef Kodet), naslovljena prema priči Rade Jarka, u kojoj su zastupljeni tekstovi i članova Hrvatskog društva pisaca – Zore Dirnbach, Rade Jarka

Dvorac

mvinfo.hr - 14. listopada 2011.
Premda autorova zamisao nije bila da napiše puku parodiju birokratskog sustava, s kakvim se pravnik Kafka obilato susretao u svakodnevnom životu, nekmoli još jedan 'Proces', usporedbe se ipak nameću: zlosretni junaci K. i Josef K.

Njemačka obitelj jedrilicom na put oko svijeta iz Biograda

vecernji.hr - 31. srpnja 2011.
Otac Josef (49) sa sinovima Sebastianom(20) i Simonom (15) na put morima i oceanima kreću 17 metara dugom i uistinu vrhunski uređenom i više od pola milijuna eura vrijednom jedrilicom.

Najbolje na kraju Pule - film Josef o Prvom svjetskom ratu

vecernji.hr - 22. srpnja 2011.
„Josef“ otvara ozbiljno pitanje o financiranju domaćeg filma: ako ovako dobro može izgledati kostimirani film napravljen za manje od milijun kuna na što onda ide novac u (nekim) filmovima koji dobivaju četiri-pet puta više?

Ljubavno pismo klinopisom

mvinfo.hr - 8. prosinca 2011.
Josef i Kvĕta upoznali su se na predavanjima iz hetitske kulture, otuda u naslovu klinopis. Ta Josefova strast za historiju i mitove Hetita prati ga cijeloga života te je mjerilo njegove ljubavi prema Kvĕti.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing