MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
23. siječnja 2020.  

KATEDRALA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Katedrala od kartona na Novom Zelandu

dnevnik.hr - 16. travnja 2012.
Novozelandska anglikanska crkva izgradit će privremenu katedralu od kartona u potresom razrušenom Christchurchu dok se bude radilo na trajnom rješenju.

Izložba Maje Jelušić u Splitu

culturenet.hr - 10. travnja 2012.
U utorak, 10. travnja, s početkom u 19 sati, u Francuskoj Alijansi u Splitu, otvara se izložba akrila na platnu 'Katedrala 5' umjetnice Maje Jelušić. Izložba ostaje otvorene do 2. svibnja.

Antikapitalistički prosvjedi zatvorili londonsku katedralu

business.hr - 22. listopada 2011.
Katedrala svetog Pavla, jedno od najposjećenijih mjesta u Londonu, zatvorila je u petak svoja vrata, zbog toga što se pred njezinim ulaznim vratima utaborilo dvjestotinjak "nezadovoljnika" koji prosvjeduju protiv svjetske financijske krize

Katedrala pod opsadom policije, primljena dojava o bombi!

vecernji.hr - 10. rujna 2012.
Kako ekskluzivno doznaje Večernji list, prijetnja je stigla u e-mailu upućenom glavnom uredniku Glasa Koncila Ivanu Mikleniću.

Katedrala od grabova lišća - Poezija

booksa.hr - 24. studenog 2012.
Šarena mješavina tekstova. Nova knjiga priznatog našeg pjesnika, esejista, pripovjedača i publicista Mile Stojića sasvim je precizno određena kao Miscelanea.

Katedrala mora (2. izdanje)

mvinfo.hr - 10. srpnja 2012.
Četrnaesto je stoljeće i Barcelona proživljava zlatno doba svog procvata. Njezini najpokorniji stanovnici dovlače kamen po kamen i grade svojemu gradu veličanstvenu katedralu, Katedralu mora.

Obnovljena senjska katedrala

culturenet.hr - 20. siječnja 2012.
Obavljeni su planirani radovi na unutrašnjoj obnovi senjske katedrale Blažene Djevice Marije nakon što je posljednje uređenje tog iznimno vrijednog kulturno-povijesnog i arhitektonski zanimljivog spomenika kulture bilo još davne 2000. i 2001. godine.

Svijet bez kraja - II.

mvinfo.hr - 26. kolovoza 2011.
Katedrala i priorat ponovno će zauzeti središnje mjesto u mreži ljubavi i mržnje, pohlepe i ponosa, ambicije i osvete...

Katedrala u Gunji najveća je cvelferska nova crkva

glas-slavonije.hr - 25. kolovoza 2011.
GUNJA - Čari i ljepota prirodnog bogatstva, ali i povijesti, nude se iz Cvelferije (devet sela, tri općine - Gunja, Drenovci i Vrbanja) turistima i ljubiteljima još neotkrivenog u okruženju Save i spačvanskog šumskog bazena.

Ruši se katedrala u Christchurchu

tportal.hr - 2. ožujka 2012.
Novozelandske crkvene i svjetovne vlasti potvrdile su u petak da će srušiti anglikansku katedralu u Christchurchu zbog nepopravljiva oštećenja u prošlogodišnjem potresu

Katedrala od grabova lišća

mvinfo.hr - 15. studenog 2012.
Nova knjiga priznatog pjesnika, esejista, pripovjedača i publicista Mile Stojića sasvim je precizno određena kao Miscelanea. Središnja je njihova motivska preokupacija naša tranzicijska politička i kulturna zbilja; najrazličitije njene ekstenzije.

Doživite sve čari tradicionalne Dalmacije u Etno selu

dnevnik.hr - 23. srpnja 2012.
U samoj blizini Šibenika, prekrasnog grada pod zaštitom UNESCO-a kojeg krasi svjetski poznata katedrala Sv. Jakova, smjestilo se izvorno Dalmatinsko etno selo koje svoje posjetitelje vraća u prošlost i upoznaje ih sa starim načinom života.

Ciklus adventskih večernjih koncerata u Sisačkoj katedrali

culturenet.hr - 3. prosinca 2012.
Sisačka katedrala bit će i ove godine domaćin ciklusa adventskih večernjih koncerata. Ciklus iznimno ne počinje na prvu adventsku nedjelju, već koncertom u čast obljetnici ponovne uspostave Sisačke biskupije, u četvrtak, 6. prosinca, u 19 sati.

Proslava 300. godišnjice Dubrovačke katedrale

culturenet.hr - 30. siječnja 2013.
Jedan od najvažnijih dubrovačkih sakralnih, umjetničkih i kulturnih spomenika, Dubrovačka katedrala, u ovoj godini navršava tri stoljeća od dovršetka svoje izgradnje, rečeno je na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen i program proslave.

Katedrala od grabova lišća

mvinfo.hr - 22. studenog 2012.
Nova knjiga priznatog pjesnika, esejista, pripovjedača i publicista Mile Stojića raznorodna je i šarena mješavina tekstova što ih je autor, uglavnom u posljednje vrijeme, objavljivao u visokotiražnim tiskovinama

Podzemna katedrala od soli s LED-rasvjetom ostavlja bez daha

vecernji.hr - 21. rujna 2011.
Nova LED-rasvjeta postavljena je u 14 malih kapelica koje sadržava zdanje u Zipaquiri inaugurirano još 1954. godine.

Druga strana prosvjeda

dnevnik.hr - 18. studenog 2011.
Big Ben, London eye, katedrala svetog Pavla, pa čak i prosvjedi, turističke su atrakcije Londona. Šatorsko naselje kraj katedrale je podignuto prije mjesec dana. Razlozi prosvjeda dobro su poznati.

Svečano otvorenje 46. đakovačkih vezova

culturenet.hr - 6. srpnja 2012.
Kulturno- turistička manifestacija grada Đakova 46. đakovački vezovi, svečano će biti otvorena u petak, 6. srpnja, u 21 sat, programom "Oj Đakovo, šokadijo stara, tebe diči tvoja katedrala" scenarista Mirka Ćurića.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing