MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
27. siječnja 2020.  

KAZALIŠTE SLIJEPIH


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Poslovice pretvorili u predstavu za djecu

net.hr - 25. rujna 2012.
Kazalište slijepih i slabovidnih Novi život pripremilo je novu predstavu 'Ispeci pa reci', koju će premijerno izvesti u četvrtak 27. rujna u kazališnoj dvorani Vidra u Zagrebu, s početkom u 19.30 sati.

Treba li Hrvatskoj kazalište slijepih?

teatar.hr - 27. ožujka 2013.
Kazalište slijepih i slabovidnih 'Novi život' obilježit če 65. godina postojanja premijerom svoje nove predstave 'Ćelava pjevačica' u četvrtak, 21. ožujka, na Sceni Vidra s početkom u 20 sati.

Izvoz: ‘Novi život’ u Njemačkoj

teatar.hr - 9. studenog 2012.
Zagrebačko Kazalište slijepih i slabovidnih 'Novi život' odlazi na kratku turneju po Njemačkoj, u okviru koje će gostovati u Stuttgartu i Münchenu.

'Ispeci pa reci' – predstava za djecu Kazališta 'Novi život''

culturenet.hr - 24. rujna 2012.
U četvrtak, 27. rujna, s početkom u 19,30 sati, na sceni 'Vidra', Kazalište slijepih i slabovidnih 'Novi život' premijerno će izvesti predstavu za djecu nazvanu 'Ispeci pa reci', u režiji Ane Prolić.

Kazalište 'Novi život' gostuje u Vukovaru

culturenet.hr - 30. siječnja 2012.
Kazalište slijepih i slabovidnih 'Novi život' izvest će predstavu 'Škrtac' J. B. P. Molièrea u Hrvatskom domu Vukovar u četvrtak, 2. veljače, u 18 sati. Redateljica predstave je Maja Šimić.

Kazalište 'Novi život' gostuje u Vukovaru

culturenet.hr - 27. studenog 2012.
Zagrebačko Kazalište slijepih i slabovidnih 'Novi život' gostuje u Hrvatskom domu Vukovar s predstavom za djecu 'Ispeci pa reci' u srijedu, 28. studenog, dok će u četvrtak, 29. studenog, izvesti predstavu za odrasle 'Škrtac'.

Kazalište Novi život premijerno izvodi Moliereova "Škrca"

vecernji.hr - 3. lipnja 2011.
Kazalište slijepih i slabovidnih Novi život u ponedjeljak će na sceni Vidra premijerno izvesti Moliereova "Škrca". Redateljica je Maja Šimić, a u glavnoj ulozi nastupa Vojin Perić.

Škrtac premijerno u izvedbi kazališta Novi život

culturenet.hr - 1. lipnja 2011.
Kazalište slijepih i slabovidnih 'Novi život' premijerno će, u ponedjeljak, 6. lipnja u 20 sati, u Vidri, izvesti predstavu Jeana - Baptiste Poquelina  'Molière', u režiji Maje Šimić.

65. rođendan Kazališta slijepih i slabovidnih 'Novi život'

culturenet.hr - 20. ožujka 2013.
Zagrebačko Kazalište slijepih i slabovidnih 'Novi život' u četvrtak, 21. ožujka, obilježava svoj 65. rođendan izvedbom nove predstave 'Ćelava pjevačica', koja će se održati na Sceni Vidra s početkom u 20 sati.

Kazalište 'Novi život' gostuje u Rovinju

culturenet.hr - 2. prosinca 2011.
Zagrebačko Kazalište slijepih i slabovidnih 'Novi život' gostuje u rovinjskom kazalištu 'Antonio Gandusio', gdje će u utorak, 6. prosinca, u 9, 10.30 i 12 sati, izvesti predstavu za djecu 'Balada o pingvinu'.

'Ćelava pjevačica' – nova predstava kazališta 'Novi život'

culturenet.hr - 5. ožujka 2013.
U četvrtak, 7. ožujka, s početkom u 20 sati, na zagrebačkoj Sceni Vidra, predstavu 'Ćelava pjevačica' Eugenea Ionescoa, u režiji Ane Prolić-Kragić, premijerno će izvesti Kazalište slijepih i slabovidnih 'Novi život'.

Kazalište 'Novi život' gostuje u Velikoj Gorici

culturenet.hr - 5. prosinca 2011.
Kazalište slijepih i slabovidnih osoba 'Novi život' u srijedu, 7. prosinca, u 13 sati, gostuje u Gorici Velikoj (dvorana Gorica) gdje će izvesti predstavu 'Škrtac' J. B. P. Molierea. Redateljica predstave je Maja Šimić.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing