MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
15. prosinca 2019.  

KAZNE


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Rigorozne kazne za one bez fiskalnih blagajni

liderpress.hr - 3. siječnja 2013.
Ministar financija Slavko Linić rekao je sinoć da će kazne za kršenje Zakona o fiskalizaciji biti rigorozne te će zatvarati sve objekte koji nisu uveli fiskalne blagajne.

Nisu dali suđenje, a dat će zatvor doma?

poslovni.hr - 14. studenog 2012.
Budući da Mađarska nije prepustila Hrvatskoj suđenje Čačiću, hoće li dati izvršenje kazne u RH, pita Petar Veić.

Mubarak osuđen na doživotni zatvor!

net.hr - 2. lipnja 2012.
Bivši egipatski predsjednik Hosni Mubarak, kojem se sudilo zbog optužbe da je naredio ubijanje 850 prosvjednika u pobuni u kojoj je svrgnut s vlasti, osuđen je na doživotni zatvor. Obitelji stradalih očekivali su izricanje smrtne kazne.

USKOK od američkog pravosuđa zatražio spise u slučaju Pfizer

dnevnik.hr - 8. kolovoza 2012.
Američka farmaceutska tvrtka Pfizer, kako bi izbjegla suđenje, pristala je na nagodbu i plaćanje 60,2 milijuna dolara kazne zbog plaćanja mita liječnicima u nekoliko zemalja među kojima je i Hrvatska.

Liniću u kafiću odbili izdati račun: Za neposlušne kazne bez milosti!

vecernji.hr - 18. prosinca 2012.
Tisuću ispitanih građana smatra da utaju poreza treba suzbiti bez obzira na posljedice, da nije pravedno da jedni plaćaju a drugi ne, te da je siva zona najšira u odvjetničkim uredima.

Bivši čelnici Hypo banke dobili zatvorske kazne

net.hr - 25. svibnja 2012.
Sud u Klagenfurtu u četvrtak je donio prve presude u slučaju Hypo protiv optuženih četvorice bivših čelnika banke. Bivši predsjednik Uprave Wolfgang Kulterer osuđen je na tri i pol godine zatvora, a član Uprave Günter Striedinger na četiri godine.

Čačić može izbjeći zatvor?

poslovni.hr - 15. studenog 2012.
"Čačić može zatražiti izvršenje kazne u Hrvatskoj. Kazna hrvatskog suda može biti ista ili blaža, a postoji mogućnost da se umjesto zatvorske izrekne uvjetna kazna.

Imam snage i volje podići Agrokomerc iz pepela

glas-slavonije.hr - 10. ožujka 2012.
PULA - Nakon što je odslužio deset godina zatvora, odnosno dvije trećine kazne zbog ratnog zločina počinjenog na području zapadne Bosne, Fikret Abdić jučer je pušten na slobodu.

Županijski sud odlučuje o presudi Čačiću

liderpress.hr - 21. siječnja 2013.
Županijski sud u Zagrebu odlučuje o presudi Radimiru Čačiću koji je u Mađarskoj zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnim posljedicama osuđen na 11 mjeseci zatvora i još toliko uvjetne kazne.

Dogovorili poskupljenje kruha i zaradili kazne

net.hr - 11. rujna 2012.
Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja izrekla je prvu kaznu za kartel Udruženju obrtnika Osijek i 17 malih pekara koji su se dogovarali o cijeni kruha.

Zbog 'redikula u funkciji drugih' 2000 eura kazne

nacional.hr - 17. svibnja 2012.
Bivšeg hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića slovenski sud u Kopru pravnomoćnom je presudom osudio na plaćanje odštete od 2000 eura Jošku Jorasu, jer ga je 2004. godine nazvao nazvao "redikulom u funkciji drugih".

Kazne operaterima budu li odugovlačili s prijenosom broja

tportal.hr - 28. kolovoza 2012.
Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) donijela je novi Pravilnik o prenosivosti broja kojim želi ubrzati postupak promjene operatora i prijenosa broja

Kobak i ostali dužni tvrtki Agit 27 milijuna kuna

poslovni.hr - 30. rujna 2011.
Bivši direktor Hrvatskih željeznica Davorin Kobak i još troje nepravomoćno osuđenih na višegodišnje zatvorske kazne zbog izvlačenja novca iz HŽ-a morat će oštećenoj sestrinskoj tvrtki Agit vratiti ukupno 27 milijuna kuna ako presuda zagrebačkog

Za drogu za osobne potrebe slijede kazne do 20.000 kuna!

tportal.hr - 14. prosinca 2012.
S prvim danom 2013. godine posjedovanje droga za vlastite potrebe više se neće tretirati kao kazneno, nego kao prekršajno djelo, odlučio je danas Hrvatski sabor, većinom glasova izmijenivši Kazneni zakon (KZ).

Poslodavcima kazne i do 100 tisuća kuna

liderpress.hr - 15. travnja 2012.
Država je do sada uspjela naplatiti četiri milijarde kuna poreznog duga, izjavio je za HTV ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić. Sljedeći tjedan Vladi će iznijeti prijedlog Zakona o poticanju zapošljavanja.

Kazne za posjedovanje droge su prestroge!

net.hr - 7. srpnja 2011.
Vlada je na sjednici u četvrtak raspravljala o izmjenama Kaznenog zakona, za koje tvrde da će biti usklađene s zakonima EU i osuvremenjene.

Miljenić o kaznama za prometne prekršaje: Tko plati odmah, pola mu se prašta

poslovni.hr - 6. prosinca 2012.
Resorni ministar Orsat Miljenić kaže da je cilj potaknuti građane da plaćaju kazne. Tko plati odmah pola mu se prašta. Vlada je podržala  izmjene Prekršajnog zakona.

Vodič kroz pravosuđe: Kako izbjeći odlazak u zatvor

net.hr - 5. prosinca 2012.
Premda je Županijski sud u Zagrebu još 31. kolovoza prošle godine donio rješenje kojim se splitski direktor S. C. šalje na izdržavanje kazne od dvije godine i tri mjeseca zatvora zbog financijskih malverzacija, on još nije otišao u zatvor.

Milijun eura kazne po danu za nesanirani deponij!

tportal.hr - 4. travnja 2012.
Javna rasprava o nacrtu prijedloga novog Zakona o otpadu, kojim će se, među ostalim, utvrditi mjere za sprečavanje štetnog djelovanja otpada na ljudsko zdravlje i okoliš

Šestak i Korošec osuđeni na po godinu i 8 mjeseci

net.hr - 12. listopada 2011.
Županijski sud u Zagrebu zbog primanja mita na zatvorske kazne od godine i osam mjeseci osudio je bivšeg direktora Podravke Zdravka Šestaka i direktora nabave Darka Korošeca optužene u slučaju Manager 2.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Sljedeća
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing