MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
6. prosinca 2019.  

KOTEKS


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Drago Tadić i Damir Ivić uhićeni zbog mita i zloporabe ovlasti

glas-slavonije.hr - 18. srpnja 2011.
OSIJEK - Drago Tadić, većinski vlasnik tvrtke Osijek-Koteks, i Damir Ivić, bivši direktor marketinga te građevinske tvrtke, sljedećih 30 dana boravit će u osječkom zatvoru. Odluka je to istražnog suca, koju je donio na Uskokov prijedlog.

Ekskluzivno: Snimka privođenja slavonskog kralja građevine Drage Tadića

dnevnik.hr - 16. srpnja 2011.
Osječki poduzetnik Drago Tadić, većinski vlasnik građevinske tvrtke Osijek Koteks, koji je jutros nakon pretrage kuće priveden u policiju, oko 14 sati doveden je u sjedište USKOK-a u Osijeku.
Priveden Drago Tadić - poslovni.hr

HV gradio cestu do Čobankovićevog vinograda?

poslovni.hr - 25. travnja 2012.
Cestu do Čobankovićeva vinograda gradili su Hrvatska vojska i tvrtka Osijek-Koteks, a gradnja je obavljena kao dio projekta Hrvatskih šuma, piše Večernji list.

Kerum prodao Koteks svom nećaku Goranu Sapunaru

poslovni.hr - 2. studenog 2011.
Samo nekoliko dana nakon što je Željko Kerum u intervjuu Slobodnoj Dalmaciji najavio prodaju svoje tvrtke Koteks, iz Uprave te trgovačke kuće na Zagrebačkoj burzi je objavljeno da je prodaja i realizirana.

Drago Tadić i Damir Ivić pušteni iz pritvora

glas-slavonije.hr - 12. kolovoza 2011.
OSIJEK - Drago Tadić, većinski vlasnik tvrtke Osijek-Koteks, i Damir Ivić, bivši direktor marketinga te građevinske tvrtke, pušteni su iz pritvora. Ondje su se nalazili od 17. srpnja.

Pripremno ročište u slučaju Osijek-Koteks; nema nagodbe!

poslovni.hr - 27. ožujka 2013.
Tadić i Ivić su porekli krivnju, a Pandžić je u cijelosti priznao počinjenje kaznenih djela, rekla je danas u Osijeku nakon ročišta Tadićeva odvjetnica Jadranka Sloković.

Osijek-Koteks potpisao ugovor vrijedan 8,3 milijuna kuna

liderpress.hr - 11. prosinca 2012.
Predstavnici grada Osijeka i građevinske tvrtke Osijek-Koteks potpisali su danas ugovor o izgradnji prometnih površina i oborinske kanalizacije u industrijskoj zoni Nemetin, vrijedan 8,3 milijuna kuna.

Koteks zaprimio ponudu za preuzimanje

poslovni.hr - 23. srpnja 2012.
Koteks je izvijestio Zagrebačku burzu da je 20. srpnja od tvrtke Moj Market zaprimio ponudu za preuzimanje koja je odobrena od strane Hanfe.Predmet ponude za preuzimanje je 66.011 redovnih dionica ciljnog društva, oznake KTKS-R-A.

Koteks će preuzeti Kerumov vijećnik Tomislav Režić?

liderpress.hr - 13. srpnja 2012.
Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga objavila je tri rješenja vezano za nastajanje obveze preuzimanja Koteksa. U prvom se Goranu Sapunaru nalaže objavljivanje ponude, u drugom Kerumu d.o.o.

Hanfa odobrila objavu ponuda za Sladoranu i Koteks

poslovni.hr - 10. veljače 2012.
Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) odobrila je tvornici šećera Viro objavljivanje ponude za preuzimanje Sladorane, a Goranu Sapunaru za Koteks, objavljeno je danas na web stranici Agencije.

Kerumove tvrtke Splitu dužne oko milijun kuna?

net.hr - 24. listopada 2011.
Tvrtke Željka Keruma, 'Koteks' i 'Kerum', navodno su Gradu Splitu dužne oko milijun kuna i to za komunalnu naknadu i spomeničku rentu. Osim tih dugovanja Kerum je još dužan podmiriti i dugove za zakup poslovnih prostora.

Kerum gradi hotel i trgovački centar!

net.hr - 17. listopada 2011.
Splitski gradonačelnik Željko Kerum austrijskim partnerima prodaje splitski šoping centar Koteks, a dio dobivenog novca uložit će u Rogoznici gdje navodno planira izgradnju trgovačkog centra s hotelom, trgovinama i kafićima.

Osijek-Koteks reže plaće i radnicima i menadžerima?

glas-slavonije.hr - 9. veljače 2012.
OSIJEK - Sastanak Uprave, Sindikata graditeljstva i Radničkog vijeća dogovoren za idući utorak (14. veljače) trebao bi dati nove smjernice o bližoj budućnosti poslovanja Osijek-Koteksa.

Tko se nakon privatizacije našao u Upravi IPK Čepin?

liderpress.hr - 22. travnja 2013.
Nadzorni odbor (NO) IPK Tvornice ulja Čepin, nakon provedene privatizacije u kojoj je uljara prodana tvrtki Mambo iz sustava Žito grupe, danas će za novog direktora imenovati Ivicu Crnkovića, dosadašnjeg člana Uprave poduzeća Osijek koteks

Moj market u obvezi objavljivanja ponude za Koteks

poslovni.hr - 28. svibnja 2012.
Koteks import-export iz Splita je danas od tvrtke Moj market (ponuditelj) zaprimilo obavijest o nastanku obveze objavljivanja ponude za preuzimanje Koteksa, priopćeno je na Zagrebačkoj burzi.Koteks ima temeljni kapital od 33.473.

Koteksove nekretnine idu na bubanj

liderpress.hr - 2. veljače 2012.
Uprava dioničkog društva Koteks donijela je odluku o sazivanju izvanredne glavne skupštine radi davanja odobrenja Upravi i Nadzornom odboru za prodaju nekretnina.

Bečić odobrila, nekretnine Koteksa odlaze na prodaju

liderpress.hr - 22. veljače 2012.
Dioničko društvo Koteks održalo je 18. veljače Izvanrednu glavnu skupštinu na kojoj je dano odobrenje Upravi društva i Nadornom odboru za prodaju nekretnina koje su specificirane u prijedlogu Odluke Ad.2.1.

Tvrtka za primjer - s Tadićem na čelu

glas-slavonije.hr - 23. srpnja 2011.
OSIJEK - “Učestalim medijskim prozivanjem i napadima, ne samo na predsjednika uprave društva Dragu Tadića već i na Osijek-Koteks u cjelini, ozbiljno se ometa rad i narušava ugled društva”

Novo pročelje “četverolista”

glas-slavonije.hr - 14. lipnja 2011.
Počela je dugoočekivana obnova "četverolista" - stambene zgrade na Vijencu Ivana Meštrovića 102 s koje su komadi stare fasade lani ozbiljno zaprijetili sigurnosti građana. Radove izvodi tvrtka Osijek-Koteks, a čak 6.

Krah slavonskog građevnog diva

nacional.hr - 7. svibnja 2012.
I slavonski građevinski div Osijek Koteks je pred poslovnim slomom. Iako uprava ne želi izlaziti s informacijama o svom poslovanju i dugu, službeni podaci otkrivaju da im je svih osam računa u bankama blokirano.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing