MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
11. prosinca 2019.  

KPMG


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Poništen natječaj za savjetnika za privatizaciju HPB-a

tportal.hr - 31. kolovoza 2012.
Ministarstvo financija objavilo je danas da je poništen postupak javne nabave za usluge savjetnika za privatizaciju Hrvatske poštanske banke, a na koji je pravovremeno bila stigla samo ponuda zajednice ponuditelja koju čine KPMG Croatia d.o.o.

KPMG tražio previše za češljanje socijale, ide novi natječaj

poslovni.hr - 23. svibnja 2012.
Vlada bi na sjednici u petak konačno trebala odabrati konzultante za snimanje stanja u javnim tvrtkama i državnim ministarstvima, te prijedlozima za njihovo restrukturiranje u okviru projekta Clean start.

I Nexe se okreće predstečajnoj nagodbi

liderpress.hr - 21. veljače 2013.
Nexe Grupa u proteklom je razdoblju intenzivno, u suradnji s konzultantskom kućom KPMG, radila na Planu operativnog i financijskog restrukturiranja Grupe.

KPMG Croatia savjetnik za prodaju Croatia osiguranja

tportal.hr - 12. prosinca 2012.
Ministarstvo financija objavilo je danas da je za savjetnika za privatizaciju i dokapitalizaciju Croatia osiguranja odabrana ponuda KPMG-a i njegovih partnera, a koji su u svojoj ponudi za taj posao zatražili 29

Croatia osiguranje povećalo dobit za gotovo 50 posto

liderpress.hr - 30. listopada 2012.
Ministarstvo financija zaprimilo je četiri ponude za savjetnika za privatizaciju i dokapitalizaciju Croatia osiguranja - tvrtke KPMG Croatia koja je ponudu predala sa tri partnera

KPMG: Hrvatska je treća u svijetu po poreznim i socijalnim davanjima

business.hr - 21. listopada 2011.
Prema studiji KPMG-a "Individual Income Tax and Social Security Rate Survey 2011" o stopama poreza na dohodak i socijalnih davanja za razdoblje od 2003. do 2011.

KPMG pomoći će Ingri u restrukturiranju

poslovni.hr - 19. veljače 2013.
Nadzorni odbor Ingre u utorak je na svojoj sjednici odobrio Ugovor o uslugama financijskog savjetovanja s tvrtkom KPMG Croatia.

U Vladinom Clean startu EIZ, KPMG i BDO Croatia

poslovni.hr - 26. rujna 2012.
Sa zakašnjenjem od pola godine, Vlada je napokon 16. srpnja potpisala ugovore s tvrtkama koje u ovom trenutku češljaju najveća državna poduzeća i ministarstva ne bi li se osigurao dugo priželjkivani 'čisti početak' poznatiji kao 'clean start'.

Skupština Petrokemije umjesto BDO-a za revizora izabrala KPMG

liderpress.hr - 17. svibnja 2012.
Kutinska Petrokemija održala je u četvrtak glavnu skupštinu na kojoj su prihvaćena godišnja financisjka izvješća, a izabran je novi Nadzorni odbor i revizor za ovu godinu.

Petrokemiji stigao protuprijedlog da reviziju umjesto BDO-a radi KPMG

poslovni.hr - 25. travnja 2012.
Tvrtka Petrokemija izvijestila je na stranicama Zagrbačke burze da je 24. travnja primila protuprijedlog prijedlogu odluke kojega je dostavio dioničar SOCIETE GENERALE - SPLITSKA BANKA, za Allianz ZB d.o.o. za AZ OMF.

Hrvatska ima višu stopu poreza na dobit od Bugarske, Češke, Srbije, BiH…

poslovni.hr - 19. studenog 2011.
Istraživanje globalne konzultantske kuće KPMG "Kretanje stopa poreza na dobit i indirektnih poreza" pokazuje kako su stope poreza na dobit u stalnom padu posljednjih deset godina

Hrkać novi član uprave KPMG-a

liderpress.hr - 28. rujna 2012.
Domagoj Hrkać, dosadašnji Senior manager u Odjelu revizije, od 1. listopada postaje novim partnerom i članom Uprave KPMG-a u Hrvatskoj, stoji u priopćenju tvrtke.

Porez na dobit u Hrvatskoj viši nego u okruženju

tportal.hr - 21. studenog 2011.
Istraživanje konzultantske tvrtke KPMG 'Kretanje stopa poreza na dobit i indirektnih poreza' pokazuje kako su stope poreza na dobit u stalnom padu posljednjih deset godina

Gdje je najskuplje, a gdje najjeftinije poslovati?

tportal.hr - 7. listopada 2012.
Studija konzultantske tvrtke KPMG pokazuje da je od najvećih nacija u razvoju, takozvanih BRICS, najskuplje poslovati u Brazilu, koji je jeftiniji od SAD-a za samo sedam posto.

Hrvatska premala za velike tehnocentre

poslovni.hr - 14. srpnja 2011.
Ugledni KPMG napravio je plan restrukturiranja HG Spota i ako se banke slože, za desetak dana njegove trgovine mogle bi opet početi normalno raditi. Vijest zvuči dobro, no gledano na duge staze jednostavno moramo biti skeptični.

Hrvatska sedma na svijetu po oporezivanju bogataša

business.hr - 29. svibnja 2011.
Hrvatska se rijetko kada, osim možda u sportu, može pohvaliti da se nalazi među vodećim državama svijeta, a posebno se to odnosi na ekonomiju. No, najnovija analiza KPMG-a za 2010.

Hrvatska treća u svijetu po poreznom opterećenju dohotka

poslovni.hr - 21. siječnja 2013.
KPMG International izdao je u siječnju istraživanje o ukupnom poreznom opterećenju na dohodak u 114 zemalja svijeta, pod nazivom „KPMG's Individual Income Tax and Social Security Rate Survey 2012“.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing