MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
12. prosinca 2019.  

KRAŠ


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Kraš ostvario 25 milijuna kuna dobiti

glas-slavonije.hr - 15. veljače 2012.
Kraš grupa je u 2011. ostvarila neto dobit od 24,9 milijuna kuna, što je povećanje za 28,3 posto u odnosu na godinu ranije - podaci su iz nerevidiranog konsolidiranog financijskog izvješća objavljenog na Zagrebačkoj burzi.

Novak: Kraš i Agrokor morat će odustati od stevije

liderpress.hr - 5. veljače 2013.
Šok, nevjerica i ogorčenje, samo je dio osjećaja koje ne krije ni Bruno Novak, zamjenik predstojnika katedre za povrćarstvo Agronomskog fakulteta u Zagrebu, nakon objave prijedloga Izmjena i dopuna Pravilnika o dodacima prehrani

Rast cijena sirovina srušila dobit Kraša

liderpress.hr - 14. veljače 2013.
Kraš grupa je u 2012. ostvarila neto dobit od 1,8 milijuna kuna, što je značajno smanjenje u odnosu na godinu prije kada je dobit iznosila 25,1 milijun kuna

Nadan Vidošević se povlači iz Kraša zbog bolesti

net.hr - 30. studenog 2011.
Nadan Vidošević se zbog posljedica bolesti od koje je bolovao ljetos povlači s funkcije predsjednika Uprave Kraša. Ipak, neće u potpunosti napustiti Kraš, nego će i dalje pomagati u poslovanju kompanije.

Kraš Grupa smanjila dobit

poslovni.hr - 29. srpnja 2011.
Kraš Grupa je u prvom polugodištu 2011. godine ostvarila konsolidirane ukupne prihode u visini 483,9 milijuna kuna, što je 1,7 posto više od ukupnih prihoda ostvarenih u prvom polugodištu 2010. godine, stoji u financijskom izvještaju kompanije.

Akvizicija osječke Karoline povećala prihode Kraša

poslovni.hr - 31. listopada 2011.
Kraš Grupa je tijekom prvih devet mjeseci 2011. ostvarila konsolidirane ukupne prihode u visini 788,8 milijuna kuna, što predstavlja rast od 10,62 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje

Kraš u Karolinu uložio pet milijuna eura i zaposlio pedeset radnika

glas-slavonije.hr - 1. rujna 2011.
OSIJEK - Zagrebački Kraš u osječku je Karolinu, u samo pet mjeseci od preuzimanja, investirao u tehnologiju pet milijuna eura i zaposlio 50 novih radnika.

Podravka, Kraš i Viro najveći izvoznici hrane

tportal.hr - 11. veljače 2013.
Poduzetnici prehrambene industrije u devet mjeseci prošle godine su ostvarili bruto dobit odnosno višak prihoda nad rashodima u iznosu od 927 milijuna kuna, što je porast od 11,9 posto u odnosu na isto razdoblje godine ranije

U Jakovininom vijeću Agrokor, Atlantik, Kraš i Podravka

tportal.hr - 28. prosinca 2012.
Prehrambena industrija opterećena je mnogobrojnim naslijeđenim problemima, a očekuje nas teška godina zbog čega je nužno da se u dijalogu sa Ministarstvom poljoprivrede i Vladom pronalaze načini da se zadrži zaposlenost

Dobit Kraš Grupe zaronila čak 93 posto

poslovni.hr - 30. listopada 2012.
Neto dobit devetomjesečnog razdoblja iznosi tek 1,3 milijuna kuna. Kraš Grupa je u prvih devet mjeseci ove godine godine ostvarila  konsolidirane ukupne prihode u iznosu od  717,2 milijuna kuna, stoji u izvještaju objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

FOTO: Evo u što je Kraš uložio 3,5 milijuna eura

net.hr - 10. lipnja 2011.
Kraš je u petak, povodom svog 100. rođendana predstavio projekt vrijedan 3,5 mil. eura.

Maras: Na kineskom tržištu mogli bi uspjeti Podravka, Kraš, ali i ostali

poslovni.hr - 11. rujna 2012.
Kina ima program o suradnji sa zemljama Jugoistočne Europe prema kojem bi u te zemlje investirala 10 milijardi američkih dolara, a tehnička realizacija odvijala bi se preko EXIM banke

Krašu dobit pala 62 posto

liderpress.hr - 28. srpnja 2012.
Kraš Grupa je u prvom polugodištu ove godine ostvarila neto dobit od 1,6 milijuna kuna, što je pad od 62 posto prema istom razdoblju lani, podaci su iz konsolidiranog financijskog izvješća tvrtke objavljenog na Zagrebačkoj burzi.

Podravka prva na ljestivici kvalitete, slijede je Kraš i Vindija

business.hr - 15. studenog 2011.
Na ljestvici kvalitete "Croatia Quality Top 10", koja je formirana na osnovu iskustva i mišljenja hrvatskih potrošača, na prvom mjestu je koprivnička prehrambena tvrtka Podravka, a potom Kraš pa Vindija

ZSE: Atlantska i Kraš u fokusu, Crobexi zeleni

poslovni.hr - 1. ožujka 2013.
Redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi je danas (01.03.2013.) u odnosu na jučer pao za 7,3 milijun kuna te je iznosio 15,013 milijuna kuna. Iztok Likar, www.hrportfolio.hr Redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi je danas (01.03.2013.

ZSE: Dalekovod i Kraš najveći gubitnici tjedna

liderpress.hr - 16. veljače 2013.
Dionički indeks Zagrebačke burze Crobex ovaj je tjedna padao četiri dana za redom i u odnosu na kraj prošlog tjedna oslabio je za 1,77 posto, na 1.926,39 bodova.

ZSE: Rast za Ledo, Kraš, Vupik, Končar, Ingru...

poslovni.hr - 7. veljače 2013.
Dionički indeks Zagrebačke burze Crobex danas je pao za 0,21 posto, na 1.928 bodova, a Crobex10 smanjen je za 0,42 posto, na 1.072,39 bodova.  Dionički indeks Zagrebačke burze Crobex danas je pao za 0,21 posto, na 1.

Kraš i Agrokor morat će odustati od stevije?

net.hr - 5. veljače 2013.
Iako u botaničkom smislu nisu srodnici, steviju i batat u uporabnom i nutrivivno-zdravstvenoj upotrebljivosti povezuje glikemijski indeks nula, što je od izuzetnog značaja za podizanje kvalitete prehrane i života dijabetičara

Kraš dobio novog predsjednika Nadzornog odbora

poslovni.hr - 21. prosinca 2012.
Kraš je na web stranicama Zagrebačke burze izvijestio o izboru novog predsjednika Nadzornog odbora tvrtke. Kraš je na web stranicama Zagrebačke burze izvijestio o izboru novog predsjednika Nadzornog odbora tvrtke.

FOTO: Lana očarala u seksi kombinezonu koji ne trpi grudnjak

net.hr - 3. prosinca 2012.
Nakon poduže pauze, mlada pjevačica, Lana Jurčević izdala je novi album Pobjede i porazi , čiju je promociju održala u atraktivnom okruženja zimskog vrta Kraš.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing