MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
15. prosinca 2019.  

KRPAN


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

Besplatno na koncert Tria Orlando

vecernji.hr - 23. listopada 2012.
Jednog od najuglednijih hrvatskih komornih sastava - Trio Orlando čine vrsni glazbenici i glazbeni pedagozi prof. Vladimir Krpan, prof. Tonko Ninić i prof.

A-2 Istok: Nova smjena, Krpan podnio ostavku

kosarka.hr - 29. studenog 2011.
Belišće je, nakon Meteor Đakova, drugi klub u A-2 ligi Istok koji je u ovoj sezoni ostao bez trenera u prvom dijelu prvenstva.

Glazbene večeri u sv. Donatu, pet desetljeća glazbe / monografija

culturenet.hr - 9. srpnja 2012.
Predstavljanje monografije napisane povodom pedeset godina Glazbenih večeri u Sv. Donatu, autora Erike Krpan i Romana Segarića, pod naslovom 'Glazbene večeri u sv. Donatu, pet desetljeća glazbe' održat će se u utorak, 10.

Mladi glazbenici u MH: Ivan Krpan

culturenet.hr - 8. veljače 2013.
U sklopu ciklusa Mladi glazbenici u Matici hrvatsko, u ponedjeljak, 11. veljače, u 20 sati, u Velikoj dvorani MH u Zagrebu, publici će se predstavit pijanist Ivan Krpan koji će na glasoviru izvesti djela J. S.

Steinbrückner i Alen Petrović: Sve se karte bacaju na Kup; Krpan: Cibalia nema Babića

glas-slavonije.hr - 9. ožujka 2012.
Slavonski derbiji između Osijeka i Cibalije pravu su dimenziju dobili tek od osamostaljivanja Hrvatske, no i u vrijeme bivše države nosili su poseban naboj.

Pobjeda i remi KNŠ-a Hypo limač u Njemačkoj

glas-slavonije.hr - 3. studenog 2011.
POBJEDA I REMI KNŠ-a HYPO LIMAČ U NJEMAČKOJ Polaznici akademije Krpan & Babić bili su u Njemačkoj gdje su odigrali dvije utakmice, a imali su priliku i svjedočiti susretu Lige prvaka između Bayer Levekrusena i Valencije.

Katarina i Vladimir Krpan - klavirski duo

culturenet.hr - 10. srpnja 2012.
Glazbena manifestacija 13. gospićko glazbeno ljeto završava u srijedu, 11. srpnja, koncertom klavirskog dua Katarina i Vladimir Krpan. Koncert će biti održan u dvorani Pučkog otvorenog učilišta 'Dr. Ante Starčević' u Gospiću s početkom u 20.

Treći zajednički CD Anđelka Krpana i Marka Genera

culturenet.hr - 13. prosinca 2011.
Violinist Anđelko Krpan i violist Marko Genaro nastavili su uspješnu suradnju i na novom diskografskom izdanju snimili rijetko izvođene skladbe iz razdoblja bečke klasike - četiri dua za violinu i violu Johanna Michaela Haydna

Krpan: Kupnja podzemnog skladišta bila je dobra odluka Vlade

liderpress.hr - 26. ožujka 2012.
Dragica Krpan opozvana je s mjesta direktorice Podzemnog skladišta plina, a novi je prvi čovjek te tvrtke Krešimir Malec. Odluka je to skupštine društva koja je održana u petak.

Ljepotica kraj Lanare

glas-slavonije.hr - 26. rujna 2011.
Živimo u vremenu kada se kvalitetne investicije u sportsku infrastrukturu mogu nabrojiti na prste jedne ruke. Nogometna akademija Krpan&Babić predstavlja iznimku u tom slučaju jer je u samo godinu dana rada napravila pravi “boom”.

Dinamovci u finalu Cappy cupa bolji od limača Osijeka

glas-slavonije.hr - 31. svibnja 2011.
OSIJEK - Osječka Akademija “Krpan&Babić” bila je uzorni domaćin 7. Međunarodnog turnira “Cappy cup 2011.” u kojem sudjeluju najmlađe natjecateljske kategorije nogometaša, tzv. limači, koji su rođeni 2000. ili kasnije!

Dječacima podijeljen album sa sličicama svih akademičara

glas-slavonije.hr - 31. prosinca 2011.
OSIJEK - Polaznici Akademije Krpan & Babić ovih su dana imali priliku vidjeti i naučiti neke od nogometnih vještina i od osječkih trenera koji svoju karijeru trenutačno nastavljaju izvan grada na Dravi.

Erika Krpan: Riječ između tonova / nova knjiga

culturenet.hr - 16. ožujka 2012.
Nova knjiga muzikologinje Erike Krpan 'Riječ između tonova. Zapisi o hrvatskoj glazbi' objavljena je u izdanju Cantusa i Hrvatskog društva skladatelja.

Trio Orlando nastupa u Šibeniku

culturenet.hr - 22. svibnja 2012.
U ponedjeljak, 28. svibnja, u 20 sati, u foajeu HNK u Šibeniku koncert će održati ansambl 'Trio Orlando', u sastavu: Vladimir Krpan – glasovir, Tonko Ninić – violina, Andrej Petrač – violončelo.

Kadeti modrih prejaki za “akademce”

glas-slavonije.hr - 5. prosinca 2011.
div class="tablicanaslov"> Hypo limač0 /div> div class="tablicanaslov"> Dinamo7 (4) /div> OSIJEK - Akademija “Krpan & Babić”. Vrijeme: sunčano. Teren s umjetnom travom. Gledatelja: 300.

Vladimir Krpan slavi 75. rođendan velikim recitalom u HGZ-u

vecernji.hr - 11. siječnja 2013.
Schumannov ciklus Carnaval, op. 9, prvi sam put svirao još kao student kod profesora Stančića, kao i drugu knjigu Brahmsovih Varijacija na Paganinijevu temu

Krpanova i Babićeva nogometna škola igrala s Realom

vecernji.hr - 14. svibnja 2012.
Utakmici Real Madrida i Mallorce prisustvovali su i bivši hrvatski reprezentativci Petar Krpan i Marko Babić, kao predstavnici vlastite akademije čiji su klinci odigrali utakmicu s vršnjacima iz Reala.

Riječani zapovjednici najvećih kontejnerskih brodova na svijetu

dnevnik.hr - 23. studenog 2012.
Riječanin Velibor Krpan postao je zapovjednik Marca Pola, najvećeg kontejnerskog broda na svijetu, koji je izgrađen u Brodogradilištu Daewoo u Južnoj Koreji za francusku kompaniju CMA CGM.

Žmegač i Krpan uz klavir o Beethovenu i Goetheu

vecernji.hr - 18. siječnja 2012.
Razgovorom o Beethovenu i Goetheu ciklus će večeras otvoriti germanist Viktor Žmegač i pijanist Vladimir Krpan, uz izvedbu Beethovenove Sonate op.

Gudački kvartet Sebastian nastupa u Lisinskom

culturenet.hr - 14. studenog 2011.
Gudački kvartet Sebastian u sastavu: Anđelko Krpan, violina, Korana Rucner, violina, Nebojša Floreani, viola, i Zlatko Rucner, violončelo, održat će koncert u ponedjeljak, 14. studenoga, u 20 sati, u KD Vatroslava Lisinskog.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing