MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
21. siječnja 2020.  

KUCA LJUDSKIH PRAVA


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

HTV preko noći ukida nagrađivane emisije?!

net.hr - 3. prosinca 2011.
Radi najave ukidanja čak sedam emisija na HTV-u, od kojih su pojedine dobile više nagrada, poput Euromagazina i Paralela, GONG i Kuća ljudskih prava traže pojašnjenje navedenih odluka, za koje tvrde da su štetne i neopravdane.

izgubljena čast Hrvatske radiotelevizije

zamirzine.net - 17. siječnja 2012.
Hrvatsko novinarsko društvo, Kuća ljudskih prava Zagreb, koordinacija za medije Hrvatske udruge producenata i Društva hrvatskih filmskih redatelja uz potporu tridesetak organizacija civilnog društva pokrenuli su Apel Hrvatskom saboru i Vladi

Kuća ljudskih prava prosvjeduje zbog Aliyeva

tportal.hr - 10. ožujka 2013.
Nevladina organizacija Kuća ljudskih prava u Zagrebu, dio međunarodne Mreže kuća ljudskih prava sa sjedištem u Oslu, uputila je prosvjednu izjavu povodom dolaska Ilhana Aliyeva, predsjednika Azerbejdžana, u Hrvatsku.

'Nikad jasnija sprega medija, politike i novca'

tportal.hr - 6. rujna 2011.
Udruge B.a.B.e., GONG, Inicijativa Srđ je naš, Kuća ljudskih prava, Mirovna grupa OAZA, Pravo na grad, Transparency International Hrvatska

Utjerivanje psihijatrije u aktivističke kosti

nacional.hr - 13. prosinca 2011.
Kuća ljudskih prava osudila je danas narušavanje ljudskih prava predsjednika Dalmatinskog komiteta za ljudska prava Tončija Majića kao i ponašanje nadležnih institucija prema tom aktivistu koji je u znak prosvjeda što pravosuđe već 30 godina nije

Virtualni muzej Dotrščina

culturenet.hr - 17. rujna 2012.
Kuća ljudskih prava, u ponedjeljak, 17. rujna, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, predstavlja Prvi postav Virtualnog muzeja Dotrščina u javnom prostoru Zagreba, koji će se moći razgledati do 23. rujna. 20.

Ostojić se treba odlučiti hoće li biti ministar ili ravnatelj policije

glas-slavonije.hr - 15. veljače 2012.
ZAGREB - Nevladine udruge koje okuplja Kuća ljudskih prava zatražile su da se povuče iz hitne procedure MUP-ov prijedlog Zakona o policiji jer ne zadovoljava demokratske standarde zaštite ljudskih prava.

Okrugli stol o sporazumu ACTA

culturenet.hr - 17. veljače 2012.
Kako bi se razjasnile dileme na postavljena pitanja i nedoumice oko kontroverzama praćenog sporazuma ACTA, Kuća ljudskih prava, 20. veljače, organizira okrugli stol na kojem će sudjelovati više stručnjaka na polju novih medija.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing