MondoPress Napredno pretraživanje  -  Savjeti za pretraživanje
12. prosinca 2019.  

KUCA NA DRAZBI


Feed info
Najbolja od najboljih u kategoriji vijesti, mediji i oglasnici
Marketing

UŽIVO Počela deložacija osmeročlane obitelji: Specijalci blokirali ulicu!

dnevnik.hr - 28. veljače 2013.
Obitelj Frlan iz Zagreba danas bi trebala ostati na ulici iako je iznos podignutog kredita zbog kojeg je njihova kuća i završila na dražbi plaćen, kako tvrde, dvostruko.

Žuti dijamant prodan za više od 9 milijuna eura

dnevnik.hr - 16. studenog 2011.
Veliki žuti dijamant od 110 karata prodan je jučer na dražbi u Ženevi za 9,1 milijun eura, što je rekordna cijena za žuti dijamant, objavila je dražbovna kuća Sotheby's.

Ljubavna pisma Micka Jaggera prodana za 187.000 funti

muzika.hr - 14. prosinca 2012.
Ljubavna pisma frontmena The Rolling Stonesa Micka Jaggera prodana su za nevjerojatnih 187.000 funti na dražbi koju je ovih dana u Londonu organizirala aukcijska kuća Sotheby's.

'Prodali su nam i kuću, ali još smo im dužni'

net.hr - 2. kolovoza 2012.
Zbog poreznog dugovanja kuća obitelji iz okolice Zadra u travnju je prodana na dražbi, ali se prvo naplatila banka jer je objekt bio pod hipotekom, pa državi nije ostalo ništa!

Prvo Appleovo računalo prodano za 374.000 dolara

poslovni.hr - 16. lipnja 2012.
Prvo Appleovo računalo, Apple I., iz 1976. godine prodano je u petak na dražbi u New Yorku za 374.000 dolara, što je dvostruko više nego što su procijenili stručnjaci, objavila je aukcijska kuća Sotheby's.

Za Munchov "Krik" Sotheby očekuje 80 milijuna USD

nacional.hr - 21. veljače 2012.
Jednu od verzija slavne slike "Krik" Edwarda Muncha, koja je u privatnom vlasništvu, Sotheby će ponuditi na dražbi u New Yorku 2. svibnja i nada se postići cijenu veću od 80 milijuna dolara, objavila je u utorak kuća.

Christie's u Londonu izlaže najskuplje umjetnine

nacional.hr - 7. listopada 2011.
Aukcijska kuća Christie's izložit će u Londonu neke od najskupljih umjetnina koje će se naći na dražbi u New Yorku, među njima Degasovu skulpturu vrijednu 35 milijuna dolara i Lichensteinovu sliku procijenjenu na 45 milijuna dolara.

Najveća glazbena pogreška - ponovno u centru pažnje!

dnevnik.hr - 23. studenog 2012.
Demo snimka ranih Beatlesa koju je odbacila izdavačka kuća Decca, što se smatra najvećom pogreškom u glazbenoj industriji, ponovo se pojavila i naći će se na dražbi sljedeći tjedan, objavio je britanski Times.

Na dražbi prodani dokumenti Crvenih brigada

glasistre.hr - 29. ožujka 2012.
Milanska aukcijska kuća Bolaffi u četvrtak je otvorila neke višedesetljetne rane iz talijanskih "olovnih godina" stavljajući na dražbu dokumente gerilske skupine Crvene brigade koja je

Platno Francisa Bacona premašilo 20 milijuna eura

nacional.hr - 29. lipnja 2011.
Ulje na platnu irskog suvremenog slikara Francisa Bacona (1909.-1992.) prodano je na dražbi u utorak u Londonu za 18 milijuna funti (20,2 milijuna eura), objavila je aukcijska kuća Christie's. Baconovo djelo "Studija za portret", nastalo 1953.

Obitelj Vukić vodi utrku s vremenom

tportal.hr - 20. studenog 2012.
Zadarska obitelj Vukić vodi utrku s vremenom ne bi li prikupila dovoljno novca za otkup svog doma od novog vlasnika kuća, slovenskog poduzetnika Blaž Sotlara koji je kuću kupio na dražbi.

Najveća pogreška u glazbenoj industriji na dražbi

tportal.hr - 24. studenog 2012.
Demo snimka ranih Beatlesa koju je odbacila izdavačka kuća Decca, što se smatra najvećom pogreškom u glazbenoj industriji, ponovo se pojavila i naći će se na dražbi sljedeći tjedan

Tvrtkama se opraštaju dugovi, a ovim ljudima se kuća prodaje na dražbi!

dnevnik.hr - 26. ožujka 2012.
U Hrvatskoj je više od milijun i 700 tisuća poreznih dužnika. Ministar financija Slavko Linić najavio je oštru borbu s neplatišama, ali i otpis 25 milijardi kuna nenaplativog duga, što čini polovinu ukupnih potraživanja.

Kuća Amy Winehouse ponovno u prodaji, no za manju cijenu

vecernji.hr - 16. studenog 2012.
Amyina obitelj prodaju dvojnog objekta prepustila je u ruke aukcijskoj kući McHugh&Co koja će je ponuditi na dražbi 3. prosinca 2012.

Jacksonova jakna iz spota "Thriller" na dražbi

nacional.hr - 7. lipnja 2011.
Crvena jakna koju je Michael Jackson nosio u video spotu pjesme "Thriller" bit će ponuđena na prodaju, objavila je aukcijska kuća Julien's Auctions. Očekuje se da će jakna biti prodana za cijenu između 200.000 i 400.000 dolara.

Dijamant koji je prodan za 21,5 milijuna dolara!

dnevnik.hr - 14. studenog 2012.
Aukcijska kuća Christie's na dražbi je ponudila dijamant čuvenog austrijskog nadvojvode Josipa Augusta koji je prodan za 21,5 milijuna dolara.

Odjeća Margaret Thatcher na dražbi u Christie'su

tportal.hr - 31. kolovoza 2012.
Odjeća bivše britanske premijerke Margaret Thatcher zauzet će središnje mjesto na "zabavnoj i eklektičnoj" dražbi koju u ponedjeljak u Londonu organizira aukcijska kuća Christie's, piše britanski Guardian.
Besplatan sadržaj   za vaš blog ili web site
Blogeri, webmasteri i vlasnici web siteova!
Vijesti s ovog news portala možete besplatno integrirati u vaše web stranice.
Besplatan sadržaj
Odabir vijesti
Vijesti možete odabrati prema ključnim riječima
ili prema kategorijama.
Vizualni identitet
Izgled prikazanih vijesti možete u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu vaših stranica.
Instalacija
Instalacija je jednostavna i ne zahtjeva registraciju. Pogledajte detaljne upute o instalaciji i odabiru besplatnog sadržaja za vaše web stranice.
Marketing